בית פורומים סבבה כאן

מיילים...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/4/2010 17:17 לינק ישיר 

איך אתם יודעים שאתם חיים בשנת 2007? 1אתה בטעות מקיש את הסיסמא שלך על הצג במיקרוגל. 2. בחיים לא שיחקת סוליטר בקלפים אמיתיים. 3. יש לך רשימה של 15 מספרי טלפון כדי להשיג את משפחתך המונה 3 נפשות. 4. אתה שולח אי מייל לאדםהעובד בשולחן שלידך. 5. הסיבה שאתה לא בקשר עם חלק מבני משפחה וחברים היא, שאין להם אי מייל! 6. אתה מתקשר מהאוטו, בחניה הפרטית שלך מתחת לבית לשאול אם יש מישהובבית שיוכל לעזור לך לסחוב את הקניות הביתה. 7 לכל תוכנית טלויזיה יש בתחתיתהמסך את כתובת האתר שלה. 8 עזיבת ביתך ללא פלאפון (שלא היה לך ב20 או 30 או 60 בשנים הראשונות לחייך) גורמת לפניקה עד כדי חזרה הביתה בשביל לקחתאותו... 10.אתה קם בבוקר ופותח את האינטרנט עוד לפני הכוסקפה. 11. התחלת לסובב את הראש באלכסון בשביל לחייך (: 12. אתה קורא אתזה, מהנהן ומחייך. 13. אף יותר גרוע, אתה יודע בדיוק למי אתה עומד לשלוח אתהקטע הזה. 14. אפילו לא שמת לב שלא היה מספר 9 ברשימה הזאת. 15. אתהגילגלת חזרה אחורה לבדוק שאכן לא היה מספר 9... ועכשיו אתה צוחק על עצמך!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2010 17:18 לינק ישיר 

מעשה רק עכשיו שמתי לב שגם את העלת בדיוק את אותו המייל עם בני ברק הזה אז סורי.....

אגב מה שרשמתי עכשיו מיישהו העלה את זה כבר??
אם כן יש לי עוד דברים אני אעלה רק תגידו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2010 17:19 לינק ישיר 

חחח

תודה יחצנית.
שימי לב שלא העלו כבר דברים מסוג זה...

שערי דמעות לא ננעלו, אם כן שערים למה?
לחסום בעד דמעות השוטים שבוכים, ואינם יודעים על מה בוכים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2010 17:23 לינק ישיר 

הא חח תודה.....
אגב  מאיפה לך המייל אם בני ברק??את לקחת אותו מאיפה שאני לקחתי??

זה חשוב לי תעני!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2010 17:30 לינק ישיר 

מאיפה לקחת?
לוידעת.. האלו אותו כבר אם אני לא טועה..
מה כ"כ חשוב??

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2010 18:28 לינק ישיר 

חחחחחח אהבתי:)
ואם בני ברק נראלי שאני העליתי..

*~דניKלוש~*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2010 18:29 לינק ישיר 

כן אני העליתי רק שמעשיה העבירה את זה לאשכול הזה במקומי...

*~דניKלוש~*

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2010 18:31 לינק ישיר 

נכון.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2010 19:21 לינק ישיר 

חחח תודה דניאלווש

אגב אם אתם רוצים יש לי עוד דברים לעלות אם באלכם תגידו.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2010 19:22 לינק ישיר 

בטח באלנו!!

ייאלללה לעבודה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2010 19:29 לינק ישיר 

תשובותיה של בלונדינית שאלה מס' 1 -כמה זמן נמשכה מלחמת מאה השנים? א.116 ב.99 ג.100 ד.150 הבלונדינית מדלגת על השאלה. שאלה מס' 2 -באיזו מדינה הומצא הכובע הפנמי? א.ברזיל ב.צ'ילה ג.פנמה ד.אקוודור הבלונדינית מבבקשת חצי-חצי. שאלה מס' 3 -באיזה חודש התרחשה מהפכת אוקטובר? א.ינואר ב.ספטמבר ג.אוקטובר ד.נובמבר הבלונדינית פונה לחבר טלפוני. שאלה מס' 4 -מה שמו של המלך ג'ורג' השישי? א.אלברט ב.ג'ורג' ג.צ'רלס ד.הנרי הבלונדינית מתייעצת עם הקהל. שאלה מס' 5 -על שם איזו חיה נקראים האיים הקנריים? א.ציפור קנרית ב.קנגרו ג.כלב ד.עכבר הבלונדינית נוטשת את המשחק. -------- ואילו אתם ידידי החכמים.... הידעתם? 1.מלחמת מאה השנים(1337-1453) נמשכה 116 שנים. 2.כובעי פנמה הומצאו באקוודור. 3.מהפכת אוקטובר התרחשה בנובמבר. 4.שמו של המלך ג'ורג' השישי היה אלברט(ע'ש בעלה של המלכה ויקטוריה).הוא שינה את שמו בשנת 1936. 5.האיים הקנרים נקראים על שם כלב.שם האיים בלטינית הוא CANARIA -פערושו 'אי הכלבים'. הסיבה היא מספרם הרב של כלבי הפרא המאכלסים את האיים. אז תפסיקו לצחוק על בלונדיניות- אתם לא יותר חכמים מהן רק פחות יפים....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2010 19:31 לינק ישיר 

יש לבלונדינית הזו יותר מזל משכל חחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2010 19:35 לינק ישיר 

חחחחח.....המייל הכי קורע שקיבלתי.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/4/2010 19:37 לינק ישיר 

קראתי פעם.. ושוב אהבתי....

תעלי עוד....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/4/2010 19:42 לינק ישיר 

אחד שסוף סוף הצליח בעסקים פינק את עצמו עם למבורגיני חדשה. לאחר הקניה הרגיש מעט לא נוח עם עצמו והלך לבקש מהרב האורתודוכסי מזוזה ללמבורגיני. "אתה רוצה מזוזה עבור מה...??" שואל הרב. "הלמבורגיני" עונה האיש. "מה זה למבורגיני?" שואל הרב. "מכונית ספורט" עונה האיש. "מה? זה חילול הקודש!" גוער בו הרב. "אתה רוצה מזוזה למכונית ספורט? לך אל הקונסרבטיבים!" טוב. האיש מאוכזב אך הולך אל הרב הקונסרבטיבי ומבקש מזוזה. "אתה רוצה מזוזה עבור מה...??" שואל הרב. "בשביל הלמבורגיני שלי" עונה האיש. "מה זה למבורגיני?" שואל הרב. "זו מכונית, מכונית ספורט" עונה האיש. "איזה סוג של מכונית ספורט?" שואל הרב. "איטלקית"עונה האיש. "מה? זה חילול הקודש!" גוער בו הרב. "אתה רוצה מזוזה לרכב של גויים? לך אל הרפורמים!" שוב האיש מרגיש אשם ומתאכזב אבל ניגש לרבהרפורמי. "רבי, אני צריך מזוזה עבור הלמבורגיני שלי." "יש לך למבורגיני?" שואל הרב. "אתהיודע מה זה למבורגיני? שואל האיש בהקלה. "וודאי! זו מכונית ספורט איטלקית פנטסטית. אבל מה זה מזוזה?"

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > סבבה כאן > מיילים...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 36 37 38 ... 44 45 46 לדף הבא סך הכל 46 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.