בית פורומים שידוכי חרדים

הצילו...!!! נמאס לי משידוכים............

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/9/2009 11:43 לינק ישיר 

מנגינה, זה משנה מה דעתו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2009 12:12 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
ניסיתי להבין את התגובות כאן, אבל כל תגובה כאן פחות הגיונית מחברתה מבחינה רציונלית

תוקן על ידי ליטאי613 ב- 13/09/2009 23:17:18

ליטאי
מה יש להבין???
אףפעם  לא ראית אדם מייואש????
אז נעים מאוד...
ליטאי נא הכר---
כך בנות מיואשות נראות...
(פשוט שתדע להתמודד אם אשתך החכמה אי פעם תהיה עצובה..
תשתדל לא לומר לה שהיא לא רציונליות.. )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2009 15:17 לינק ישיר 

ליטאי אולי תפתח אשכול חדש ובו תחווה דעתך לגבי כל ניק וניק באיזה תאריך יתארס, מתי יתחתן, מתי להתחיל להגיד פרק שירה ואיזה פרק תהילים לאמר כל יום.....
זה ממש יהיה לתועלת הציבור
והזכויות ינקפו לזכותך!!

תוקן על ידי תפוזינה19 ב- 14/09/2009 15:15:45

"לא כל פלפל ממולח
ולא כל כרוב הוא גם מלאך...!"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2009 16:35 לינק ישיר 

אני רואה שמרוב שאתם מיואשות אתם שוכחים את הדבר המינמלי.

כתוב "אל תיהיה ברכת הדיוט קלה בעיניך"

ואני מאמין שאם ליטאי בירך אותי זה מספיק לי די והותר. והלוואי ליטאי ותיהיה צודק ואני מבטיח לך שאני יעדכן כאן את הפורום.

ובע"ה אני יברך ברכת הדיוט שכל הגולשים והגולשות פה בפורום עד ראש השנה הבא תשע"א כולם כבר יהיו נשואים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2009 16:37 לינק ישיר 

בס"ד

אמן.

התעדכנתם כבר במאורסים להיום?

תכלה שנה וקללותיה,
תחל שנה וברכותיה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2009 17:06 לינק ישיר 

אמן אברימלה.
אבל לטעמי ברכות זה לא מספיק והותר..זה תוספת. המתקה. אבל לא העיקר. אני מאמינה שמה שצריך זה תפילה. ושום דבר יותר.

[quote]ניסיתי להבין את התגובות כאן, אבל כל תגובה כאן פחות הגיונית מחברתה מבחינה רציונלית

[/quote]

וליטאי, רציונאלית= הגיונית.

ולמנגינהבלבן...
היי וקודם כל ברוכה הבאה,

את יודעת, שמתי לב אלייך כבר, לפני יום או יומיים, למרות שאת חדשה בפורום. את יודעת בגלל מה? החתימה שלך.
בגדול ובאדום: כשה' סוגר דלת...הוא פותח חלון...!!!

אני לא מתיימרת לחנך אותך. אני צעירונת שעוד לא טעמה הרבה חוויות רעות בנידון, וברור לי שאת יודעת את זה. המשפט כבר כתוב אצלך- עובדה. החוכמה היא להכניס אותו, לראש וללב.

ברור שלפעמים קשה וברור שלפעמים רע ואפילו נראה שקשה ואין סיכוי, אבל תמיד- ת מ י ד, יש סיכוי. אפילו חרב חדה מונחת אל צווארו של אדם- אל ימנע עצמו מן הרחמים. הקב"ה רוצה לעזור לך. הוא רוצה לתת לך את החתן המקסים שלך והמיועד לך, אם רק תבקשי מספיק..אם רק תתפללי מספיק...זה הנסיון שלך. וה' מתאווה- לתפילתם של צדיקים.

לגבי הדרכים האחרות- הרי הכול מאת ה', ואת יודעת את זה, ואת יודעת שאין לו נחת רוח מהדרך הזו אלא רק מנישואים בדרך הטהורה והאמיתית- אז באיזו דרך סביר שהוא יסייע לך..?

והשבאבניקים?וול, את נשמעת בחורה אינטיליגנטית ולעניין, את באמת רוצה בחור שלא יהיה אך ורק שלך?שכבר יודע מה זה בחורות?כבר נקשר פעם לבחורה נוספת?כבר נגע ח"ו באחרת?

אחד הדברים שברורים לי, הוא שאני רוצה שביום הזה, המיוחד ביותר, שאני אעמוד תחת החופה, ותהיה שמלה לבנה, וכינורות, וכל שאר הקיטש במיטבו. אני אסתכל לו בעיניים ואני אדע ששמרתי את כל רגשותיי, מילותיי, ורצונותיי עבורו. שמרתי כל מילה, כל דמעה, כל מבט, עבורו.

שהכול יהיה כל כך חדש ורענן בשבילי ובשבילו. וכל מילה, כל מבט, יהיה לא בערך ולא כמו.
אלא באמת בפעם הראשונה.
אז תעשי בשבילו. בשביל החתן שלך.
ותזכרי- אין יאוש בעולם כלל!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2009 17:10 לינק ישיר 

אמן ואמן....
חסויה תודה על ההגנה....
סופסוף מישי נורמאלית שמבינה מצבים אמ...... נורמאלים...

ואופק.... אמ.... אולי יש לליטאי רוח הקוטג'..? לך תדע אם הוא אמר לאברימלה כניראה שהוא היסתמך על משו לא? אני בכולופן לא אומרת לאנשים סתם דברים שאני לא יודעת.... מקסימום מברכת .... אבל הוא אמר לו שיתארססס...... אז אולי הוא גם רואה משו לגבי....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2009 17:23 לינק ישיר 

אנגלה כתב:
אמן אברימלה.
אבל לטעמי ברכות זה לא מספיק והותר..זה תוספת. המתקה. אבל לא העיקר. אני מאמינה שמה שצריך זה תפילה. ושום דבר יותר.

[quote]ניסיתי להבין את התגובות כאן, אבל כל תגובה כאן פחות הגיונית מחברתה מבחינה רציונלית

[/quote]

ולמנגינהבלבן...
היי וקודם כל ברוכה הבאה,

את יודעת, שמתי לב אלייך כבר, לפני יום או יומיים, למרות שאת חדשה בפורום. את יודעת בגלל מה? החתימה שלך.

אני לא מתיימרת לחנך אותך. אני צעירונת שעוד לא טעמה הרבה חוויות רעות בנידון, וברור לי שאת יודעת את זה. המשפט כבר כתוב אצלך- עובדה. החוכמה היא להכניס אותו, לראש וללב.

ברור שלפעמים קשה וברור שלפעמים רע ואפילו נראה שקשה ואין סיכוי, אבל תמיד- ת מ י ד, יש סיכוי. אפילו חרב חדה מונחת אל צווארו של אדם- אל ימנע עצמו מן הרחמים. הקב"ה רוצה לעזור לך. הוא רוצה לתת לך את החתן המקסים שלך והמיועד לך, אם רק תבקשי מספיק..אם רק תתפללי מספיק...זה הנסיון שלך. וה' מתאווה- לתפילתם של צדיקים.

לגבי הדרכים האחרות- הרי הכול מאת ה', ואת יודעת את זה, ואת יודעת שאין לו נחת רוח מהדרך הזו אלא רק מנישואים בדרך הטהורה והאמיתית- אז באיזו דרך סביר שהוא יסייע לך..?

והשבאבניקים?וול, את נשמעת בחורה אינטיליגנטית ולעניין, את באמת רוצה בחור שלא יהיה אך ורק שלך?שכבר יודע מה זה בחורות?כבר נקשר פעם לבחורה נוספת?כבר נגע ח"ו באחרת?

אחד הדברים שברורים לי, הוא שאני רוצה שביום הזה, המיוחד ביותר, שאני אעמוד תחת החופה, ותהיה שמלה לבנה, וכינורות, וכל שאר הקיטש במיטבו. אני אסתכל לו בעיניים ואני אדע ששמרתי את כל רגשותיי, מילותיי, ורצונותיי עבורו. שמרתי כל מילה, כל דמעה, כל מבט, עבורו.

שהכול יהיה כל כך חדש ורענן בשבילי ובשבילו. וכל מילה, כל מבט, יהיה לא בערך ולא כמו.
אלא באמת בפעם הראשונה.

אנגלה את פשוט....מאמי....
ממש עודדת את רוחי הנדכאת....
בעזרת ה'..... גם לך בשמחה ובקלות..... ובלי להגיע לנקודת המשבר הזאת....
אני לא יודעת בת כמה את..... אבל גמאני עד לא מזמן דיברתי באותה להיטות כמוך.... זה נשחק....
אבל אל דאגה אחותי זה לא הרגע של המשבר שיפיל אותי....
אולי החלון שה' פתח לי..... היא התקווה שמחזיקה אותי...הידיעה שזה יגיע ומהר....
מאחלת לכולם....בקלות....

כשה' סוגר דלת...הוא פותח חלון...!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2009 22:25 לינק ישיר 

אנגלה כתב:
אמן אברימלה.

[/quote]

ולמנגינהבלבן...
היי וקודם כל ברוכה הבאה,

אלא באמת בפעם הראשונה.

הרבה זמן לא קראתי תגובה שלך כה תלושה מהמציאות הקיימת.
אני דן לדף זכות שזה חודש אלול שמגביר את הרגש על התגובות השכליות שאת בדרך כלל מגיבה בפורום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2009 22:55 לינק ישיר 

למה ליטאי?

התשובה של אנגלה ממש הגיונית לאנשים מאמינים, שסומכים על ה'.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2009 23:01 לינק ישיר 

התכוונתי לחלק שכאילו אנשים שיצא להם להכיר לפני נישואין לא מאושרים אחרי הנישואין.
לא לקטע של האמונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2009 23:38 לינק ישיר 

תלוי למה אתה מתכוון שאתה אומר להכיר....? פיזית.... או רגשית.....?
היה פעם איזה רב שראה פרפר ופרפרית מתפרפרים....הוא הזהיר את אותו בחור ואמר לו "על הנאות שחוטפים באיסור משלמים עליהם בריבית דריבית...." הפרפרים אכן התחתנו ולא רחק היום שהגיעו שניהם לרב שייעץ להם בעיניני שלום בית מסובכים הזכיר הרב לפרפר ואמר לו....אתה זוכר.... ריבית דריבית.....אז.....ישמצב שהם לא מאושרים....ה' מגלגל את זה ככה....הבנת???

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2009 23:53 לינק ישיר 

מנגינהבלבן כתב:

תלוי למה אתה מתכוון שאתה אומר להכיר....? פיזית.... או רגשית.....?
היה פעם איזה רב שראה פרפר ופרפרית מתפרפרים....הוא הזהיר את אותו בחור ואמר לו "על הנאות שחוטפים באיסור משלמים עליהם בריבית דריבית...." הפרפרים אכן התחתנו ולא רחק היום שהגיעו שניהם לרב שייעץ להם בעיניני שלום בית מסובכים הזכיר הרב לפרפר ואמר לו....אתה זוכר.... ריבית דריבית.....אז.....ישמצב שהם לא מאושרים....ה' מגלגל את זה ככה....הבנת???

יש גם אנשים שיש להם בעיות והם לא הכירו לפני החתונה.
מה הקשר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/9/2009 23:56 לינק ישיר 

OK אתה צודק בעיות לא חסר.... אבל זה מרכיב מאוד משמעותי.... לבעיות שלום בית..... תקרא את הספר מגע הקסם אם אתה מכיר.....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/9/2009 23:58 לינק ישיר 

מנגינהבלבן כתב:
OK אתה צודק בעיות לא חסר.... אבל זה מרכיב מאוד משמעותי.... לבעיות שלום בית..... תקרא את הספר מגע הקסם אם אתה מכיר.....

אני יכול לכתוב 5 ספרים עבי כרס שמוכיחים הפוך מהספר מגע הקאסם.
אבל לא צריך לכתוב 5 ספרים כדי להוכיח משהו שכל בר דעת יודע

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הצילו...!!! נמאס לי משידוכים............
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.