הייתי שם.
היה נפלא.
זה לי ההופעה הרביעית של פרחי מיאמי בה אני מתייצב, ואני יכול לומר שנהניתי בה יותר מכל הקודמות.
את הסיקור, את התמונות, את הוידאו - אני אשאיר לאלמונסי, הוא טוב בזה ממני.
רק מה שאני רוצה לומר - האולם קודם כל היה משהו מרשים ביותר, כמו שביגן סיפר בראיון עם נחום סיגל הם כבר הופיעו שם לפני כמה וכמה שנים, אבל הוא עבר שיפוץ רציני בשנים האחרונות - התוצאה נהדרת.
כל התחושה/האוירה במופע היתה מאד סולידית, מכובדת, "אופרה" שכזאת... אני מאד אוהב את זה. זה התבטא בהכל - באולם, בקהל, ב-ברוך לוין והפסנתר שלו, וכמובן כמובן זה היה קודם כל "מופע מיאמי" - - סמל ודוגמא לשמרנות, לאצילות, למוזיקה מעודנת. (אוייש... כל-כך שונה מהמופע של ה"ישיבה בויס" רק יומיים לפני... ויסלח לי פסנתר..)
נו אז נכון שהיו כמה צווחנים בקהל (אחד במיוחד..) אחרי הכל זאת אמריקה..אבל בטח הם הגיעו מניו יורק... (למי שלא מבין - שישאל את אלמונסי מה ההבדל בין ה-"אינטאון" ל-"אאוט-טאון"..) או אולי ניו-ג'רזי זה אותו הדבר?... לא יודע.. יש לדון.
או, ועוד לא סיפרתי לכם על "מפגש הפיסגה" בין ברוקלינאי ואלמונסי. קצר אך חיובי. 
ועל הדואט הקצרצר של ברוך לוין ו..ירחמיאל ביגן! (האמת של-ירחמיאל כבר כמעט אין קול.. מבוגר האיש.) יש לך וידאו טוב של זה אלמונסי? כי אם לא אז אני אביא את שלי.
אגב, פגשתי את דייויד הרשקוביץ במופע של הישיבה בויס ביום שני משוטט עם חברים. יפה להם שמפרגנים אחד לשני בביקורים, לא?
לאחר שנעניתי בחיוב על שאלתי לגבי נוכחותו במקהלה, סיכמנו ש - See you on Wednesday. - - (נתראה ביום רביעי). אז התראנו. הקול אמנם כבר כשל עלם צעיר, אבל ההופעה מצוינת. כתמיד.
אוו!.. ראיתם את הפדיחה ב-"מעם השם"? יש את זה בוידאו של JMR שהביאה גריני! באמצע השיר התפקשש הפלייבק ונהפך למקצב מהיר יותר!... אוי זה היה כל כך לא נעים, אבל כמו שתראו הילדים "צלחו" את הפדיחה בצורה מעוררת כבוד!
אוקיי, אז עד כאן לבינתיים. אם אזכר במשהו אולי נדבר על זה לאחר הפרוייקט הגדול של אלמונסי שהוא מן הסתם עובד עליו ברגעים אלה ממש...
ביי.
|