זו המחשה יפה להראות שלא צריך לדבר כדי להבין אחד את השני.. (למרות שכל אחד מבין מה שבא לו.. חחח) _________________ "דינר קוצר דינר בוצר, דינר מתיר דינר אוסר, דינר מעמיד פרנס בור אל הציבור" (ר' ישראל יעקב בן ר' שמואל חאגיז)
זו המחשה יפה להראות שלא צריך לדבר כדי להבין אחד את השני.. (למרות שכל אחד מבין מה שבא לו.. חחח)
חחחח אל תתעסקי עם מעשהיה, מנסיון...חחח _________________ ה' הוא אבא שלי!!!
ה' הוא אבא שלי!!!
נסיוני מראה לי דוקא שזה שווה.....
ממת' מבחינת מה? תתעסקי! ככה לא יהיה לי משעמם... _________________ "דינר קוצר דינר בוצר, דינר מתיר דינר אוסר, דינר מעמיד פרנס בור אל הציבור" (ר' ישראל יעקב בן ר' שמואל חאגיז)
ממת' מבחינת מה?
תתעסקי! ככה לא יהיה לי משעמם...
יאללה אני מתחילה............
לא שמתי לב שהתחלת.. זה אומר שלא התחלת.. (ממת' למה התכונת שלא כדאי להתעסק איתי?) _________________ "דינר קוצר דינר בוצר, דינר מתיר דינר אוסר, דינר מעמיד פרנס בור אל הציבור" (ר' ישראל יעקב בן ר' שמואל חאגיז)
אין לי ראש עכשיו................. יאללה התחלתי
מי זה המפוחלץ הזה? ולמה מתןלוי לא מגיב על אשכול מיוחד שכזה?
הוא מהעובר ולא שב.. :)) או לחילופין מהעובר ושווא...
הם עלומים ומוזרים
עומק זה לא מזכיר לך משהו ? " נשלח ב-31/8/2006 18:09 פאלוצעס = פלצות. כן כן גם אני הקטן כששמעתי לראשונה את המילה הזו לראשונה הייתי משוכנע שהיא קשורה לפעילות מעיים מסויימת. "
"
פאלוצעס = פלצות. כן כן גם אני הקטן כששמעתי לראשונה את המילה הזו לראשונה הייתי משוכנע שהיא קשורה לפעילות מעיים מסויימת. "