בס"ד
האמנם אבדו את זכותם לעולם הבא ?
מונח לפני ספרו של פרופסור דניאל יונה גולדהגן,פרופ באונברסיטת הארווארד בארה"ב.
"תליינים מרצון בשירות היטלר ימש"ו."
עד היום חשבתי לתומי שיתכן שאולי השואה הנוראה שפקדה את העם היהודי היא עניין של
כמה מטורפים מה ס"ס.
והנה בא הפרופ המכובד ומוכיח בעליל שלא כן הדבר.מעשי הרצח הקשים והדמונים נעשו עלידי גרמנים מהשורה,אנשי מילואים,מכל המקצועות
אפילו לא נאצים.
ואיזה אכזריות כלפי עם השם איזה סדיזים דמוני. הלב בוכה לנוכח ההתעללות כנגד זקנים קשיי הליכה,נשים בהריון,ועוללים חסרי ישע.
כשהייתה להם"לגרמניםהנאורים"את האפשרות להתחמק מהפעולה הם דווקא התנדבו לרצוח ולרצוח..אך הכי גרוע מהכל אלו דבריו של "רופא" באושוויץ וכך אומר הנבל הגרמני.
"ברור שאני רופא וברצוני להציל חיים,ומחמת הכבוד שאני רוחש לחיי אנוש,ארחיק מגוף חולה
איבר שנמק פשט בו,היהודי הוא איבר נגוע בנמק האנושות" (עמוד 264)מה יש לדבר ומה יש להוסיף.
באשר למצעדי המות גרמניה עומדת בפני תבוסב מכל החזיתות באים ושוטפים בעלות הברית ועדיין בחודש מארס 1945 וגם במאי עורכים הגרמנים את מצעדי המוות וכך מתאר עד פןלני.שומרי המצעד שהיו לדבריו חיילים מבוגרים-לא אנשי ס"ס,לא נאצים צעירים ולהוטים,-צוו על האיכרים להעמיד לרשותם כמה עגלות רתומות לסוסים,עד פולני נהג
באחת מהן"לפני בית הספר ישבו נשים באפיסת כוחות מוחלטת הן היו לבושות בלויי סחבות
רובן ללא נעליים,ראשיהן היו מכוסים בשמיכות..החיילים גררו אותן מן העגלות ברוב המקרים בשערן וירו כל הזמן.(דף 320)
נדמה לי אני מעז להגיד שמלחמתם של הגרמנים לא הייתה נגד עם ישראל בלבד אלא
כנגד מלך מלכי המלכים הק.ב.ה.
אין ספק בכך שיבוא יום שיכירו בני המערב במעלת עםישראל,וידעו שאכן שרק עם ישראל אוחז במידת האמת
וכתב על כך ירמיהו בפרק ט"ז (פסוק י"ט) במיוחד ראו את פירושו של מצודת דוד.
ויתפסו שדרכם לעולם הבא היא רק דרך קיום שבע מצות בני נח הכתובים בספר התורה הקדושה.
את עצמי שאלתי בחלוף השנים מה יכול להיות ענשו של עם שאולי יש בו כמה יוצאי דופן.לו לי לשפוט בנידון וצריך להודות שבמצעד המוות שעבר בפתחם של כפרים גרמנים ניסו כמה מן האכרים לספק מזון לנשים הגוססות מרעב,אך השומרים התנגדו.(עמוד 334 מצעד המוות להלמברכטס)
אכן אפשר לומר שאותם גרמנים בודדים אכרים פשוטים הצילו במקצת את כבודה של גרמניה.
אך רוב רובו של העם הגרמני תמך והשתתף בפועל במעשי הרצח.וכי היאך הצליח ימש"ו לטבוח שש מליון יהודים אם לא בשתוף פעולה מלא של העם הגרמני.
ביני לבין עצמי צריך להודות שאינני איש הלכה
לפני עשרים וחמש בערך חזרתי בתשובה מקיבוץ של השומר הצעיר.וגם המשכתי לעבוד בתעשייה האוירית עד ליציאתי לפנסייה מוקדמת(רפואית) לכן לדעתי חייבים להניח את הסוגייה הנוראה הלזאת בפני רבנים מובהקים תלמידי חכמים בני תורה שיפסקו מי מהעם הגרמני זכאי חשמור שבע מצוות בני נח
כמו כן להתחבט בשאלה הקשה משאול
האמנם יש גרמניה אחרת.או שמא כל זאת איננה אחיזת פנים של מילים יפות "דנקה שן" "ביטה"
ואולי מבעד לשבכי היער יגיח בעלטת הבוקר פתע פתאום...
הזאב הטורף והוא גרמני בכל מחצלותיו, פרוסי טבבוני בכל נפשו ומאודו.
רק בל נשלה את עצמנו.
בברכה אלון נאור
נ.ב אני עצמי נולדתי מספר שנים לאחר השואה
בן לאמא מיוחסת ואבא נכרי מאנגליה.
אך אחותה של אמי הושמדה בשואה יחד עם בני משםחתה כנראה בטרבלינקה כי לשמה הגיע אחיה יוסף גלרנטר שניצל בחסדי השם
נ.ב להלן שבע מצוות בני נח לכל באי העולם כתובים ומצויינים.
בחומש בראשית(ויצו השם אלוקים על האדם לאמר מכל עץ הגן אכל תאכל בראשית ב פסוק ט"ז)
חז"ל מסבירים שמדובר בשבע מצוות בנ נח ראה פירוש של רבינו בחיי בראשית ב
בנביא ירמיהו (פרק ט"ז פסוק י"ט)
בספר עם לעז בראשית (א קס"ג קס"ד)
בספר החינוך (בסופו של הספר),רבינו בחיי (בראשית ב)
וכמו מצויינים בספר היד החזקה הלו הוא גדול הדור הרמב"ם.(ספר שופטים הלכות מלכים פרק תשיעי)
א.לא לעבוד זרה
ב. אסור לשפוך דם
ג. אסור לבא על שש עריות
ד. אסור גזל
ה. מינוי שופטים ןשוטרים
ו . ברכת השם
ז. אסור אבר מן החי
כל המצוות האלו מוזהרין בהן בני כל האומות
ואם מקיימים אותם לשם מצוות השם נקראים חסידי אומות העולם וזוכים לגן עדן
(ציטוט מילה במילה מתוך ספר עם לעז)