בית פורומים בית שמש

אבוטבול אומר לא לטוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/9/2009 21:20 לינק ישיר 
אבוטבול אומר לא לטוב

במינוי חברי המועצה הדתית ימונו ככל הנראה
 3 אנשי ש"ס
 2 ליהדות התורה
1 לליכוד וסטלה
 1 מפד"ל
 1 ממנה רב העיר

התירוץ של ראש העיר היה כי למרות שהגשתי על כך בקשה לפני חודשיים למינוי חבר אחד מטעם טוב  

הוא ממנה רק 4 חברים ואילו שר הדתות ממנה עוד ארבע כך ש'אין לו שליטה' על זה  מה גם שאני רק חבר אחד
אבל היחס שלש"ס יש שלושה חברים זה כנראה כן הוגן.

נשמע טוב? לא כן!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/9/2009 21:36 לינק ישיר 

אלי היקר

קשים חיו של אופוזיציונר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2009 11:18 לינק ישיר 

אלי,
לא כ"כ מבין למה ציפית? טוב באופוזיציה לא? למה שיחלק לטוב "כופתאות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2009 17:12 לינק ישיר 

מעניין איפא היית כשהוא אמר כן לטוב....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2009 17:28 לינק ישיר 

מתנדב, מתי הוא אמר כן לטוב?
הוא נתן קצת הרגשה טובה לפני הבחירות ומאז נכנע פעם אחר פעם לתכתיבים של עסקני דגל שלא לתת לטוב שום דבר. 
נראה לי שמשה אבוטבול פשוט אדם חלש!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/9/2009 19:43 לינק ישיר 

לאיזה דת אתם משתייכים?

המועצה הדתית זה גוף המטפל בכל צרכי הדת בעיר.

לאיזה דת אתם משתייכים שמגיע לכם נציג במועצה הדתית בעיר ???!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2009 03:37 לינק ישיר 

לא נשמע טוב, נשמע הכי טוב, תמימים לא יכולים להיות פוליטיקאים, הכי טוב שתעזוב את הפוליטיקה ותעזור לבעלבת לפרסם את בני'ס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2009 11:45 לינק ישיר 

מחשבות... תלמד קצת היסטוריה...
אני אומר לך בצורה ברורה, אלי יכל להיות כמו ילד גדול בקואלציה... אם לא היו לו יועצים שאינם אסטרטגים כלל וכלל הוא כבר יכל להיות מרוצה... אבל אולי זה מה שהוא רצה...
והאמן לי, יש לי הרבה כבוד לאלי ןאני לא צריך שתאמת זאת מולו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2009 11:51 לינק ישיר 

כן מה אתה מציע לו לעשות בקואליציה
לשבת ביחד עם ארנריך ולפצח גרעינים

בשביל לא לקבל דבר לא נכנסים לקואליציה את זה מבין כל טמבל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2009 12:43 לינק ישיר 

מתנדב, אינני יודע על איזה היסטוריה אתה מדבר, אבל מתחילת הדרך אבוטבול יורק בפרצופו של אלי וטוב, יכול להיות שהבעיה היא גם בחוסר ניסיונו של אלי, אך בכל מקרה אם אבוטבול היה רוצה את מצביעי טוב הוא כבר היה יודע כיצד לעזור "לאלי" לקבל תפקיד שיכול להשפיע.
כנראה שאבוטבול מעדיף את מצביעי דגל.
הבחירות הבאות אומנם עדיין רחוקות אך בניגוד לדימוי לציבור יש זיכרות ארוך (ראה מקרה ראש העיר הקודם) ומעניין מה יהיה אז כשדגל ישימו מועמד משלהם לראשות העיר (מונטג? אולי גרינברג?) ואבוטבול ירצה את קולות מצביעי טוב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2009 14:21 לינק ישיר 

גוט יאהר מחשבות,

לדגל התורה אין שום ענין להציג מועמד מטעמה כל עוד אבוטבול מחבק אותנו חזק.

בנוגע לטענך נאמר שדגל שיציגו מועמד אז מה תעשו תתמכו בנו במקום באבוטבול? חחחחחחחחחחחחחחח זה לא בשביל עשי"ת.

לפעמים אתם לא חושבים חצי שניה קדימה, אפי' בזה אתם מאוד מוגבלים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2009 14:50 לינק ישיר 

מחשבות

רשום בפניך

בפעם הבאה אבוטבול לא בטוח ירוץ כי החילונים גמרו איתו ואפי' חלק נכבד של מצביעי ש"ס מאוכזב ממנו ( אלו מהעיר הישנה )תוסיף לזה את  האנגלוסקסים והחברה של טוב שהצביעו לו שגם מאוכזבים ממנו
הוי אומר פחות 6000 - 7000 קולות עוזבים אותו
לכן ישנם כמה אפשרויות

האחד שהציבור החרדי יגדל באופן מאוד משמעותי משהו כמו עוד עשר אלף מצביעים ואז או שהוא יוכל לרוץ או שיהדות התורה תגיד לו ביי ביי שזה יותר סביר

השני במידה והציבור החרדי לא יגדל באופן כל כך משמעותי ואז הוא לא יוכל לקבל יותר מ43 אחוז שקיבל אבוטבול במקרה כזה אם יהיה מועמד יחיד שאינו חרדי הוא ינצח

לכן לראש העיר לא איכפת לא ממצבעי ש"ס ולא ממצביעי טוב כי הוא יודע שהסיכוי שלו להיבחר שוב קלושים
מה גם שהוא לוטש עינים לכנסת ולכן לא איכפת לו מהציבור החילוני שהצביע עבורו 
בשביל להיות ח"כ הוא רוצה להוכיח רק דבר אחד וזה איכלוס מאסיבי של חרדים בבית שמש כדי שהוא יראה כהמושיע הבולדוזר של בעיית הדיור החרדי זו גם הסיבה מדוע הוא מכר את עצמו לדגל התורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2009 15:41 לינק ישיר 

אני באמת לא יודע מהם צפונותיו של ראש העיר ומה ילד יום. אך יכול מאוד להיות כשהעיר תגדל בעז"ה במאות ואלפי חרדים, יבחנו (בסקרים) איזה מועמד חרדי יגרוף את מירב הקולות, במקרה כזה, צפוי שהציבור הקשה של ש"ס יצביע ש"ס (כפי שיורה הרב עובדיה) והציבור של דגל יצביע למועמד של דגל (כפי שיורה חזיקיהו מישקובסקי), הציבור של טוב שנשמע לרבותיו המאפשרים לו חופש בחירה (כפי שהיה בבחירות האחרונות) יצביע למי שיראה לנכון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2009 16:53 לינק ישיר 

מקוה, רק עכשיו ראיתי את תגובתך המלומדת.
ובכן כתבת "לדגל התורה אין שום ענין להציג מועמד מטעמה כל עוד אבוטבול מחבק אותנו חזק", היא הנותנת בעוד כמה שנים תכריזו כי אבוטבול לא ממלא אחר פקודותיכם/ לא נשמע לרבנים (מחק את המיותר), הרי כבר היינו בסרט הזה מיליון פעם, אין תנועה יותר בוגדנית מדגל.
לגבי מצביעי טוב הרי כמו שאמרתי כל אחד יצביע כראות עיניו, אני למשל אם המועמד יהיה ידידי שמוליק גרינברג מול אבוטבול כנראה שאצביע גרינברג, אך כאמור עוד חזון למועד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2009 17:59 לינק ישיר 

מחשבות

אני רואה שאת האופציה שלא יהיה ראש עיר חרדי אתה לא לוקח בחשבון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2009 18:06 לינק ישיר 

עוד ארבע וחצי שנים יכול להיות שאהיה כבר סבא,  יאללה תמשיכו לחלום מי יהיה או לא יהיה ראש העיר, דבר אחד אני בטוח לא אלי פרידמן יקבע את זה.

משום מה אני גם חושב שעד אז אלי יעזוב לגמרי. כמה מודעות אפשר לפרסם?

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > אבוטבול אומר לא לטוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext