| נשלח ב-25/9/2009 11:06 |
|
| |
אני אוהב את הגברים שיש להם שבע תמרוקים.
בישיבה כשרצינו להגיד על בחור שהוא "עילוי"
היינו אומרים שהוא בחור יפה..........
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2009 15:40 |
|
| |
| פיראט כתב: |  | אני אוהב את הגברים שיש להם שבע תמרוקים.
בישיבה כשרצינו להגיד על בחור שהוא "עילוי"
היינו אומרים שהוא בחור יפה..........
|
|
לא אהבת אותו, אהבת לחרוש לו על הרושאס
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2009 21:14 |
|
| |
אני הכי אוהב אותך ליטאי.........
|
|
|
|
| נשלח ב-26/9/2009 22:34 |
|
| |
כולם פה מקצינים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 לא כולם מחפשים יפות עובדה רוב הבנות לא כל כך יפות וב"ה כולן נשואות באושר רב!!!!!!!!!!!!!! (אתם יכולים לשאול את אשתי!!!) יש בחורים שהחוש האסתתי שלהם יותר מפותח והם לא מסוגלים להתחתן עם מכוערת ורוב הבנים היום לא מבינים באופנה חוץ מהחברונער'ס והעטרסניקים תשאלו פנוביצער על אופנה והוא יסתכל עליכם כאילו נפלתם לו מהירח ואותו הדבר בחור מאורחות תורה
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2009 03:56 |
|
| |
| נקניק1 כתב: |  | כולם פה מקצינים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 לא כולם מחפשים יפות עובדה רוב הבנות לא כל כך יפות וב"ה כולן נשואות באושר רב!!!!!!!!!!!!!! (אתם יכולים לשאול את אשתי!!!) יש בחורים שהחוש האסתתי שלהם יותר מפותח והם לא מסוגלים להתחתן עם מכוערת ורוב הבנים היום לא מבינים באופנה חוץ מהחברונער'ס והעטרסניקים תשאלו פנוביצער על אופנה והוא יסתכל עליכם כאילו נפלתם לו מהירח ואותו הדבר בחור מאורחות תורה
|
|
מסכים.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2009 09:02 |
|
| |
אהבתי את הכותרת.. נשמע בערך כמו "מצב החסה בשטחים" :)
המצב הזה שאישה רוצה גבר חתיך, יפה ומטופח וכו' לא כ"כ חדש, הוא היה מאז ומתמיד..
עוד במקורות אפשר לראות את הטבע הזה אצל האישה, 2 דוגמאות:
א. "וַתַּעֲנֶינָה אוֹתָם וַתֹּאמַרְנָה יֵּשׁ הִנֵּה לְפָנֶיךָ מַהֵר עַתָּה כִּי הַיּוֹם בָּא לָעִיר כִּי זֶבַח הַיּוֹם לָעָם בַּבָּמָה.
כְּבֹאֲכֶם הָעִיר כֵּן תִּמְצְאוּן אֹתוֹ בְּטֶרֶם יַעֲלֶה הַבָּמָתָה לֶאֱכֹל כִּי לֹא יֹאכַל הָעָם עַד בֹּאוֹ כִּי הוּא יְבָרֵךְ הַזֶּבַח אַחֲרֵי כֵן יֹאכְלוּ הַקְּרֻאִים וְעַתָּה עֲלוּ כִּי אֹתוֹ כְהַיּוֹם תִּמְצְאוּן אֹתוֹ".
רש''י: מאריכות היו בדברים, כדי להסתכל ביופיו של שאול.
רד''ק: מה היה כל האריכות הזה שהאריכו אלו הנערות לדבר כדי להסתכל ביופיו של שאול.
(שמואל א' ט')
ב. "אמרו רז"ל פעם אחת נתקבצו המצריות ובאו לראות יופיו של יוסף.
מה עשתה אשת פוטיפר? נטלה אתרוגים ונתנה לכל אחת ואחת מהן, ונתנה סכין לכל אחת ואחת, וקראה ליוסף, והעמידתו לפניהן.
כיוון שהיו מסתכלות ביופיו של יוסף - היו חותכות את ידיהן. אמרה להן: ומה אתן בשעה אחת כך, אני שבכל שעה רואה אותו - על אחת כמה וכמה!"
(תנחומא וישב, סימן ה').
רק מה?
היום ההגדרה ליופי השתנתה, פעם שמן היה יפה והיום ממאאאאש לא..
גם הטיפוח הוא לא מה שהיה פעם.. מישהו מתקלח היום פעם בשבוע?
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2009 15:24 |
|
| |
| הדורהצעיר כתב: |  | ידוע שבמשך שנים גברים לא היו צריכים להיות יפים חתיכים וכו'..
במשך דורות תפקידו של הגבר היה ברור להיות "הגבר" האיש הדומיננטי המוביל המכריע המנהיג המקל (בשיטת הגזר)
הקשוח העובד הפוסק. בקיצור גבר
אך נראה שבמגמת ה30 שנה האחרונות דברים ישתנו הנשים אינם אותם נשים כמו שהכרנו שקטות ביתיות דואגות וכנות
והנה צצים להם הנשים הפמניסטיות שמחפשות את הגשמתן העצמית את השתלטותן בכל מערכות החיים המרכזיות
וכך הפכו להם הגברים למין שגם הוא מחוייב לדאוג לדברים הנשיים שבו החיצוניות הפכה למרכיב מרכזי פתאום עינינו ראות
גברים ש"מטפחים" את עצמם..
אין ספק שבמגזר החילוני זאת מגמה ברורה אך האם המגזר החרדי טועם לאט לאט את התרבות הזאת?
אשמח לשמוע את דעתם של בנות הפורום..
|
|
"על זה היה דווה ליבנו". בעוונותינו הרבים הרוח הרחובית של "טיפוח" וכו' אצל גברים מחלחלת גם לציבור החרדי. וכן גם הסתכלות "פמיניסטית" מתחילה להראות כלגיטימית. עד עתה השיטות האלה הובילו רק להרס ולאבדון של ערכים בסיסיים בכל חברה אנושית מתוקנת, ואחריתו מי ישורנו. חזק ונתחזק בעד עמנו ובעד ערי אלקינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/9/2009 15:32 |
|
| |
| Tehilla165 כתב: |  | אני חושבת שהאמירה "אין אשה אלא ליופי" הוא עניין של ירידת הדורות. אני לא חושבת שאישה היא רק מקח לשם שמים. אלא שיש שילוב בין שני הדברים.
הייתי אומרת שאישה היא קודם לשם שמים ואז האישה היא ליופי, יופי פנימי ויופי חיצוני. הכי חשוב הוא היופי הפנימי של האישה לדעתי. |
|
כדבריך כן בחז"ל (גמ' יבמות ס"ג) מייחסים חשיבות ליופי של אישה אך זאת כמובן כמעלה נוספת ולא כעיקר בפני עצמו. במה שאמרו חז"ל (סוף מסכת תענית) ש"אין האישה אלא ליופי" אינו משום ירידת הדורות וכדו' אלא כתוספת מעלה, ויעויין היטב במפרשי האגדה שם ואין לי כוח להאריך. ויעויין פה.
(וכעת שמתי לב לדבריו הראשונים של זאב. יש בהם טעם.)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2009 01:51 |
|
| |
| הדורהצעיר כתב: |  | |
ידוע שבמשך שנים גברים לא היו צריכים להיות יפים חתיכים וכו'..
במשך דורות תפקידו של הגבר היה ברור להיות "הגבר" האיש הדומיננטי המוביל המכריע המנהיג המקל (בשיטת הגזר)
הקשוח העובד הפוסק. בקיצור גבר
אך נראה שבמגמת ה30 שנה האחרונות דברים ישתנו הנשים אינם אותם נשים כמו שהכרנו שקטות ביתיות דואגות וכנות
והנה צצים להם הנשים הפמניסטיות שמחפשות את הגשמתן העצמית את השתלטותן בכל מערכות החיים המרכזיות
וכך הפכו להם הגברים למין שגם הוא מחוייב לדאוג לדברים הנשיים שבו החיצוניות הפכה למרכיב מרכזי פתאום עינינו ראות
גברים ש"מטפחים" את עצמם..
אין ספק שבמגזר החילוני זאת מגמה ברורה אך האם המגזר החרדי טועם לאט לאט את התרבות הזאת?
אשמח לשמוע את דעתם של בנות הפורום..
|
|
אני לא חושב שההתעסקות הגברית בחיצוניות הוא משהו חדש. תמיד היו מגדלי בלוריות ומסלסלים בשערם,
ואליבא דהפמניסטים, כל ההתעסקות בחיצוניות הוא דבר פסול, הן מצד הנשים, הן מצד הגברים,
כך שלא הייתי מותח קו בין עליית הפמניזם למתייפיפים למיניהם.
ולעצם עניין הפמניזם, אי אפשר לתפוס את החבל משני הקצוות. אם האישה יוצאת לעבוד ועליה מוטל עול הפרנסה, היא כבר לא תהיה שקטה (כנועה?) וביתית.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2009 09:18 |
|
| |
בכללי:
אישה או גבר
שמתעסק/ת יותר מדי בחיצוניות
הראש פשוט שם!!!
ולא במקומות יותר טובים!
גם בתור אישה שאוהבת יופי ואסטתיקה
לא סובלת(!)
שמתעסקים יותר מדי בחיצוניות
לא גברים, ולא נשים!
לדעתי העניה זה מראה על רדידות!
אוקיי,
תראו טוב, תתלבשו טוב, תריחו טוב
אבל אם הדור שאל אם זה מצב טוב
התשובה היא - לא!!
כשאני נפגשת עם בחור שנראה יותר מדי טוב
זה מדליק לי 3 נורות אדומות!!!!
(אפילו שזה נורא מושך כמובן...)
טוב, שאלת המליון דולר
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2009 09:32 |
|
| |
עדי, כאחד שראה הרבה בלונד מתנפנף [כמו שאת מגדירה את זה] וגיזרות [לא גזירות, אוף, הנה אנגלה כבר יורדת עלי..] דקיקות, ועיניים ירוקות ותכולות לא מעט, אני יכול לומר לך בוודאות גמורה, גבר נורמלי לא מאבד את הראש שלו מהדברים הללו כשהוא מחפש אשה לחיים. הסיכויים הם שאם החיפושים היו למטרת בילוי היה צדק בדברייך, אבל אף אחד [טוב, כמעט אף אחד] לא משתטה כשמדובר באשה לחיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2009 12:54 |
|
| |
פחחחחח זאב, סחטיין על הנאיביות, אתה כנראה מזן יחודי, משו שכבר לא מיצרים,,,
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2009 13:12 |
|
| |
מצטרף לפחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2009 23:03 |
|
| |
זאב, זו ההודעה השלישית המפוחדת שלך שאני מוצאת...
לא התכוונתי לפגוע או להעליב חלילה, פשוט הצטיירת בעינינו כבחור עדין, ערכי ונחמדה ולאחרונה פיתחת נטייה לא ממש חביבה להעליב ללא כוונה תחילה ניקים, אז מצאתי לנכון להעיר את תשומת ליבך. אל תיקח את זה באופן אישי...
לגופו של עניין, אתה בעצמך הודית שבחורים מעריכים/מעריצים/סוגדים ליופי נשי ברמה זו אחרת. אתה חוזר בך?
ואתה אומר את הדברים כאחד שראה הרבה, אבל אני אומרת את הדברים מנסיונה של בחורה.
קל לסנוור אתכם עם יופי. קל מדי אפילו.
אני לא אומרת שאתם מתעוורים לגמרי, אבל העיניים נעצמות למחצה, ודרך זה הכול נראה פתאום אחרת. תסכים איתי או לא, במודע או לא (כי זה באמת לא חכם מבחינה ראציונאלית..) אבל זה המצב.
ודאי שיש בחורים יותר ערכיים, וכאלו יותר שטחיים, כאלו שיודעים להבחין במבט אם היא מידה 36 או 38 וכאלו שחמש קילו מיותרים לא יעשו להם הבדל, כאלו שזקוקים גם לאשת שיחה, ואחרים שמסתפקים בבובת שעווה לתצוגה, כאלו שיודעים להסתיר יותר טוב את המבטים וכאלו שבוהים בחוסר טקט, אבל גברים ככלל כמו שאמרנו-רואים את אשר לעיניהם, והם רוצים לראות שם בחורה יפה...כל בחור.
כל הגברים מתייחסים אחרת לבחורות יפות.
מי יותר ומי פחות.
כל הגברים חושקים ביופי ומייקרים אותו.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2009 23:09 |
|
| |
יפה אמרת אנגלה