בית פורומים חרדים מתוקים

כפות רגליים - כל המידע

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/10/2009 08:48 לינק ישיר 
מוצרים מחב' אוריאל שיכולים לעזור בשמירה על כף הרגל הסכרתית

חלק מהמוצרים הם לחולי הסכרת, אך יש נם מוצרים כמו מפרידים, אשר הם יכולים להיות מצויינים גם לכף רגל סכרתית ללא יבלות. המוצרים נמכרים בקופ"ח מכבי (אין לי מושג באחרים) וכן בבתי מרקחת פרטיים. 

.

.

.

מאחר ויש לי נסיון רב עם תכשירים שונים אומר, יש לשנות מידי תקופה (משתנה מאדם לאדם) את התכשיר כי הפטריה התרגלה אליו והתכשיר מפסיק להשפיע.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/4/2010 23:48 לינק ישיר 

והנה ההוראות כיצד לנהוג בכף הרגל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/4/2010 22:55 לינק ישיר 

כל כמה זמן צריכים ללכת לבדיקה רגליים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/4/2010 12:20 לינק ישיר 

רצוי פעם בשנה אם אין כל בעיה ופעם ב4 חודשים אם מתעוררת בעיה כמו צפורן חודרנית, איבוד תחושה, זרימת דם חלשה ברגל תחתונה וכפות רגליים וכן להגיע מיד עם כל פציעה או פצע שלא מתרפא לאחר 3 ימים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2010 16:35 לינק ישיר 

והנה משהוא קטן שיכול בעתיד להועיל לנפגעים ברגליים:

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2010 16:47 לינק ישיר 

בכמה ימים אחרונים יש לי בין העצבעות רק ברגל אחד פיצוצים קטנים מה אתם ממליצים שאני יעשה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2010 17:31 לינק ישיר 

מריחת משחה מתאימה לכף רגל, באם לא עוזא לאחר מס' ימים יש לפנות לרופא פודיאטור.
(יש אצלי מס' סוגי משחות מתאימים וכ"כ יש בבתי המרקחת.)
ונא לא להזניח! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2010 22:16 לינק ישיר 

קיבלתי באישי (עדיין יש כאלה שמפחדים שיגלו אותם): 
הכף הרגל הימנית נראית כמו רגל של ילד קטן, אבל הכף הרגל השמאלית בעייתי - יש לי כל הזמן כעין פיצוצים וקילופים, ובין האצבעות בחודש אחרון העור מתקלף ונוזל קצת דם (אני משתדל לא לגרד את הרגל).
איש לציין שאני מורח משחה לרגליים וזה לא עוזר. לאיזה רופא את ממליצה לגשת. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2010 22:21 לינק ישיר 

במקרה זה זה נשמע יותר כמו פטריה ולא קשור לסוכר (מצטערת שכחתי להעתיק את הקטע שיש גם סכרת ברקע), במקרה זה הייתי מציעה לפנות לרופא עור לקבלת משחה אנטיביוטית לטיפול מהיר ויעיל לפני שיתפתח ליותר גרוע. ויתר על כן לדאוג לנעל מאווררת היטב (רצוי עור שנושם) גרבי כותנה 100% (רצוי גרבי ספורט לבנים מאיכות טובה ולא ב10 ש"ח 5 זוגות) לשטוף את הרגל לפחות פעמיים ביום לייבש היטב היטב ולמרוח עם משחה לא שומנית מדי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-17/10/2010 13:49 לינק ישיר 

אשמח אם יש למישהו מידע על המחלת עור אפידרמוליזיס בולוזה סימפלקס שמופיע אצל ילדי בכפות הרגליים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/10/2010 12:30 לינק ישיר 

זוהי מחלה תורשתית שקפלי העור לא מחוברים ולכן הם נראים לפעמים כמו שלפוחיות של כוויות או פצעים מלאים נוזל. אין מה להבהל מזה והטיפול היחיד לזה הוא מריחת משחות. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/11/2010 01:32 לינק ישיר 
בקופת חולים אני משלם 25 ש"ח

* method="post" name="frmProduct" action="">*--tr>
דר פישר יולקטין פורטה - קרם לטיפול בעור יבש
DR. FISCHER U-LACTIN FORTE

ד"ר פישר יו-לקטין לעור הכי יבש שיש - הסדרה המובילה לטיפול אינטנסיבי בעור יבש, סדוק ומחוספס.
טיפול אינטנסיבי לעור יבש במיוחד
ד"ר פישר יו-לקטין, הסדרה המקיפה ביותר לטיפול אינטנסיבי ביובש עור, פותחה במעבדות המחקר של ד"ר פישר. הסדרה הינה פרי פיתוח מדעי, ניסיון עשיר ומומחיות דרמטולוגית רבת שנים.
סדרת יו-לקטין פותחה על מנת לתת מענה לצורכי עור יבש במיוחד, מכף רגל ועד ראש. תכשירי הסדרה מבוססים על נוסחאות עשירות, המשלבות מרכיבי לחות פעילים לשיפור מיידי במצב עור יבש, מחוספס ומגורה. טיפול קבוע בתכשירי יו-לקטין תורם לבריאות העור גם בטווח המיידי וגם בהשפעה מצטברת, התורמת למראה עור בריא וצעיר יותר בעתיד.
ד"ר פישר יולקטין הינה הסדרה המתקדמת והמובילה בתחומה והמומלצת ביותר ע"י רופאי העור בישראל.
תכשירי סדרת יו-לקטין מיוצרים ע"פי תקני האיכות הגבוהים ביותר, תחת ביקורת קפדנית כמקובל בתחום התרופות.
יו-לקטין מתאים גם כתוספת לטיפול במחלות המתבטאות ביובש עור ואדמומיות.
תכשירי הסדרה מומלצים ע"י אי"ל - אגודה ישראלית לסוכרת.
ד"ר פישר יו-לקטין, יעילות מוכחת מדעית

:אזהרות
במקרים נדירים בהם מופיעה רגישות יש להפסיק את השימוש.

גודל: 75 מ''ל

הוסף לסל קניות
57.25-  14.00
http://pharm.leumit.co.il/ShowProduct.asp?product_id=3472&makat=42164&cat_id=30&cat_id0=30&cat_level=2

42164

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2010 18:03 לינק ישיר 

אני מבקש מהחברים שנמצעים בקופת חולים מכבי אפילו שלא משתמשים במשחה לטובות אחרים

לשלוח להם אימייל למה אצל דר' פישר אפשר לקנות את המשחה ב14 ש"ח בלי כרטיס בלי טובות ובקופה זה עולה 25.10 

תודה בשם אילו שמשתמשים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2010 20:41 לינק ישיר 

אצלי אפשר למצוא משחות שונות מעולות (למי שאוהב ריח צמחים) של מס חברות העוזרות בבעיות שונות של עור

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/11/2010 00:15 לינק ישיר 

הרופאה אמר לי היום ששמן זית אמיתי למרוח כל יום עוזר יותר טוב מכל המשחות שיש היום בשוק

הרופאה נתן את העיצה להרבה אנשים והם אמרו לו אחרי תקופה שרגליים נראה אחרת לגמרה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > כפות רגליים - כל המידע
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext