בית פורומים בית שמש

השוק החדש של ארבע מינים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/9/2009 14:33 לינק ישיר 
השוק החדש של ארבע מינים

מהבוקר אני צופה על השוק וב"ה יש אנשים וזה עוד בשעות החמות - בשעות הערב בטוח יבואו יותר.

צריכים להבין שהשוק הוא במקום חדש וזה שינוי שאנשים צריכים להתרגל לאט לאט (כמו כל דבר) ובשנים הבאות אנשים יפנימו שזה שם ויבוא יותר.

המרכז מסחרי חיב להשאר נקי ומסודר!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2009 15:25 לינק ישיר 

רמבוס, לא יעזור, כמה סימני קריאה שתשים לא תצליח להסביר את ההיגיון  מדוע מרכז המסחרי שכשמו כן הוא מיועד למסחר "חייב להשאר נקי ומסודר" ואילו רחוב שחם שהוא רחוב פרטי של בעלי בתים שקנו לאחרונה דירות צריך לסבול מרעש וזוהמה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2009 15:28 לינק ישיר 

ברוח ימי התשובה והחרטה, אני חוזר מכל המשמעויות שניתנו לדברי או שהובנו מדברי על השוק החדש.
עליתי היום לשוק, ירדתי למרכז, אני חושב שזה המקום הכי מתאים לשוק. הוא במרכז, הוא צופה למרכז המסחרי, אי אפשר לפספס אותו, הוא לא אמור להפריע לתושבים החדשים, זה פשוט בול במקום.
כולם רק מרוויחים מהמיקום, הרי יותר קל להתרכז בבחירת הד' מינים, בלי להיות משוחד עם ריח פלאפל או צעקות ה'יש נשק' משפע שוק.
המרכ המסחרי נותר נקי ויפה, ילדים משחקים בו להנאתם והמבוגרים יכולים לצאת בקלות עם עגלות מלאות כל טוב  ולהעמיס בפג'ז בלי להידקר מלולב או להחליק על אתרוג.

כל הבוכים למינהם הם כנראה או אופוזיציה, או שיש להם אינטרסים. (בין אם מכירות בבית שלהם או משהו אחר).

כה לחי!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2009 15:43 לינק ישיר 

machshavot כתב:
רמבוס, לא יעזור, כמה סימני קריאה שתשים לא תצליח להסביר את ההיגיון  מדוע מרכז המסחרי שכשמו כן הוא מיועד למסחר "חייב להשאר נקי ומסודר" ואילו רחוב שחם שהוא רחוב פרטי של בעלי בתים שקנו לאחרונה דירות צריך לסבול מרעש וזוהמה.

איפה כתוב שמרכז מסחרי צריך להיות מלוכלך ומטונף ובלי סדר ובלגן?

דווקא בגלל שהוא המרכז (משמעות המילה מרכז לפי הבנתי היא מרכזו של מקום שזה המקום היותר חשוב בשכונה) המסחרי הוא חיב להשאר נקי, כמו בכל מקום מתורבת אחר- ולא כמו ב"ב/קרית ספר/אלעד.

בקשר לנחל שחם השוק נמצא הרבה יותר ימינה מהרחוב ככה שזה לא אמור להפריע.

ולאלו ש"דואגים" למספר היותר מועט של הקונים אני חושב שהסיבה המרכזית היא בגלל שאין שם כיום עשרות נשים וילדים שלא קנו אלא רק שהו במקום- אלא רק קלייטנים שבאים לקנות נטו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2009 16:47 לינק ישיר 

מי אמר שמרכז מסחרי צריך להיות מלוכלך? בוודאי שלא, ואני מברך על השיפור בניקיון המרכז המסחרי. אבל... עדיין זה מרכז מסחרי, הוא מיועד למסחר וישנם ימים שהוא יהיה קצת יותר מלוכלך מימים אחרים, זהו טבעו של מרכז מסחרי, מי שקנה שם דירה ידע שזה המצב, כמובן שאני מצפה שהעירייה בימים של לחץ וחגים תנקה שם יותר.
לצערי השיפור בניקיון במרכז המסחרי, הוא השיפור היחידי שאני יכול להצביע עליו (בנושא שפ"ע) מאז הבחירות האחרונות, שאר רחובות רמב"ש א' נשארו מוזנחים ומלוכלכים.
ההעברה של השוק לרחוב מגורים צדדי, הוא פסול בעיניי, תושבי רחוב שח"ם לא צריכים לסבול, ואין שום סיבה הגיונית להפוך את הרחוב שלהם לשוק מסחרי.
מה שציינת שהרחוב נמצא ימינה או שמאלה מהרחוב, איננו נכון, תושבי הרחוב עוברים דרך אותו
"השוק" בדרכם לרחוב קישון.
בקשר "לדאגה", לא אני הצבעתי על מיעוט הקונים, אבל גם כאן לצערי אתה טועה, ברור לכל בעל דעת שהמיקום ממעט את הקונים, הרבה מהקונים שהיו מגיעים למרכז המסחרי היו קונים גם בשוק ארבעת המינים (קישוטים וכו') שלא לדבר על הטורח של תושבי רמב"ש שבשנים עברו יכלו לעשות את כל קניותיהם במקום אחד (המרכז המסחרי) ואילו השנה הם צריכים ללכת ברחוב לא סלול לרחוב שחם, אני מציע לך להתנייד שבוע בלי רכב ולראות כמה הקשתם את החיים על תושבי רמב"ש א'.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2009 17:05 לינק ישיר 

אויש, אפשר לחשוב שצריך ללכת משפע שוק עד שחם חצי שעה. כולה עליה קצת תלולה, בערך דקה ו38 שניות, שביל מרובד, בלי צילונים ומזגן, אז מה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2009 17:15 לינק ישיר 

דולה,
1. תנסה לעלות את העלייה (עם עגלה וילדים - מה לעשות יש כאלו תושבים ברמב"ש...)  ב "דקה ו38 שניות" , אם תצליח תודיע לי יש לי בשבילך כמה שליחויות...
2. לא כ"כ הבנתי מה שייך "רוח ימי התשובה והחרטה" לעמדתך, האם נכון, הגיוני והגון היה להעביר את שוק ארבעת המינים ממרכז מסחרי לרחוב פרטי.
3. האם אתה מכיר  עוד עיר שעשו צעד דומה (העבירו שוק ארבעת מינים ממרכז מסחרי לרחוב פרטי)?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2009 22:25 לינק ישיר 

עברתי  לפני דקות ספורות באזור "יש"  - ונגלה לעיני המון דוכנים -.. יש עוד שוק?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/9/2009 22:30 לינק ישיר 

נחל שחם גם באזור "יש"..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2009 22:39 לינק ישיר 

אין אכיפה של החוק ולכן יש דוכנים בשעות האלו גם ליד "יש".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2009 02:50 לינק ישיר 

בקיצור, התושבים ניצחו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2009 12:10 לינק ישיר 

?הבוקר הדוחנים עברו למרכז. האם זה בהסכמת העיריה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2009 14:55 לינק ישיר 

נחל שחם?

כהראה לא הייתם במרכז...

ניסיתי לקנות פלאפל וכל מה שהצלחתי היה לולב פסול ואתרוג בטעם לימון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2009 20:43 לינק ישיר 

זוועה מה שהולך שם. אין אפשרות לקנות לא לולב לא אתרוג לא פלאפל ולא חלות לחג. פשוט גועל..

למה העיריה לא דואגת לשטח חילופי? נגיד איזה רחוב שקט עם חניה ענקית ריקה? משהו כמו נחל שחום? למה?? בשביל מה יש לנו נציגים?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > השוק החדש של ארבע מינים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext