בית פורומים פורום הפילוסופיה

מלך האריות - הסיפור האמיתי!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/10/2009 21:11 לינק ישיר 

אני ממש לא מתפלא, קשה לי מאד למצוא סרטים מצוירים טובים לאחי הקטנים. אם יש לך חוץ ממפלצות בע"מ שגם בו יש קצת בעיות - הגידי נא לי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2009 19:15 לינק ישיר 

צודקת הנביאה, והיום בכלל הרבה הרבה יותר. מבחינת התחכום.
 אבל גם בעבר, כל האידיאליזציה של האגדות, למה דווקא נשיקת אוהב תעיר את שלגיה? כי זה נתפש אצל המבוגרים כגאולה, זה המסר שהם מעבירים לילדים, אהבה ואתה מסודר. ואנחנו יודעים שזה שטויות.
וכל סרטי הלוחמה, זה לא מענין ילדים יותר מסרטי טבע, בדקתי, זה מספק את היצרים של ההורים שלהם...

ולגבי סימבה -
1. חזק הרעיון, תחשבו - אם הוא היה ממשיך בהקונה מטטה שלו הוא לא היה חוטף על זה (אנחנו כן!!!) אבל הארץ היתה נשארת בשליטת הצבויים, דורות שלמים יכלו לעבור ולא לדעת על הפספוס!!!
2. הוא עבר את התהליך הפסיכולוגי שלו מהר מכפי שזה היה קורה במציאות. הוא לא בא וברח וברח ובא וברח אלא ישר לעמוד מול סקאר והכל - אין מצב, טיים קאט, וכולי.
3. שנים אני תוהה - אף אחד לא יכל לעשות את זה במקומו? איך לא היו שם עוד גברים? מי אבא של נלה? האם מופסה היה "אריה הרבעה" כמו אצל הסוסים שמסרסים את כל השאר - אבל מי יסרס אריות, ואיפה הם בסרט? -

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/10/2009 13:46 לינק ישיר 

אהבה אמיתית באמת מסדרת הרבה בחיים, רק שבהרבה סרטים האהבה אינה אמיתית.

1. מתישהו הוא היה מרגיש שהחיים שלו חסרי משמעות. חוסר מימוש עצמי. (לא בסרט...)
2. בסרט הכל קורה מהר...אבל גם חוזרים בתשובה הרבה פעמים עושים את המהפך ב"בום"...לא שזה טוב, אך אלה העובדות...
3. סימבה הוא בן מלך. הוא נולד עם הפוטנציאל הזה. אף אחד לא יכול להושיע את העולם חוץ מעם ישראל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2009 16:04 לינק ישיר 

הראיה, עזוב לרגע את הנמשל. איך אתה מוצא בסוונה, שזה מקום של טבע ופרא ללא התערבות יד אדם, מקום שיש בו רק לביאות, ולא 2-3, ואין שם זכרים? ולפי הסברה שנהרגו בחיות אחרות במהלך מסעות הציד - הרי הלביאות עוסקות בציד והן אמורות למות יותר!
הסברה היחידה שנשארה לי היא שכנראה הלכו שם כמה קרבות מצ'ואיסטיות על טריטוריה או משהו כזה, וגם זה בדוחק. ובאמת מופסה היה אחראי להרביע את כל הלביאות שנשארו. תחשבו יותר לעומק - אם סימבה לא היה חוזר היו רק אריות נוסח סקאר לדורי דורות, ואם גם לסקאר היה קורה משהו - היה נכחד הגזע הזה מהעולם! או לפחות מהאיזור.
ויותר מזה, לו לא היה סימבה מבטל לחלוטין את חזרתו אלא רק דוחה אותה ב3-6 שנים, כבר היה מתפתח שם השבט המפואר של סקאר נוסח מלך האריות 2, וביחד עם הצבויים - כבר לא היה סיכוי להביס אותם בכלל.
על חשיבותם של הטיימינג, החריצות והזריזות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 09:20 לינק ישיר 

אגב, גם החתונה בסוף עם נלה - תשובה! (חברת ילדות...כמו בבראשית...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2009 09:36 לינק ישיר 

תשובה לעצמי, אחרי בירור קצר -
בעדר תמיד יש רק זכר אחד שמרביע. וככל הנראה מופסה ריסק אותם אחד-אחד, או שסקאר גירש את כל האחרים כדי שהוא יהיה השליט אחרי מופסה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2010 19:22 לינק ישיר 

חזק.
"הפרשן לעניני cartoons"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/3/2010 13:44 לינק ישיר 

http://www.lifshiz.macam.ac.il/m/pages/m0571/m0571299a.html#Hedr5

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/3/2010 16:04 לינק ישיר 

מתי זה נכתב?
אגב, עוד משהו שמצאתי : http://www.herzog.ac.il/vtc/0056097a.html

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אחר > פורום הפילוסופיה > מלך האריות - הסיפור האמיתי!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.