בית פורומים שידוכי חרדים

לבוש לפגישות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/10/2009 22:03 לינק ישיר 
לבוש לפגישות

כבר דנו באשכול אחר איך בת צריכה להתלבש לפגישה (פה)
להלן סיפור שפורסם בפורום "בחדרי חרדים" (פה), השגיאות במקור.

שידוך

סיפור:

רב ידוע בישראל הגיע לפרקו והחברותא שלו בישיבה הציעה לו להשתדך עם בת הדודה שלו , הוא סיפר עליה רבות ועל המידות הטובות שלה ועל יראת השמיים שלה ועל  המשפחה הטובה והמיוחסת שהיא באה ממנה,

לאחר כל ההמלצות הרב הסכים להיפגש עם הבחורה, הוא הגיעה לפגישה ואכך לאחר שיחה היה ניקר שמדובר בבחורה בעלת יראת שמיים ומידות טובות, אך תחושה לא טובה הייתה לו במהלך הפגישה, הבחורה הגיעה לפגישה בלבוש פשוט ובכלל לא היה ניקר שהיא הולכת לפגישת שידוך, בד"כ בחורה שהולכת לשידוך היא משתדל להראות טוב כדי להרשים את הבחור , אך לא כך היו פני הדברים בפגישה הזו.

לאחר מספר ימים הם נפגשו שוב, והפעם היא הגיעה לפגישה לבושה במיטבה בגדיה וניתן היה לראות שהיא  נאה.

הוא לא יכול שלא לשאול אותה לפשר הדברים, אייך זה שפגישה הראשונה

היא באה לבושה בפשטות ועכשיו היא ניראת במטיבה.

היא השיבה אחרי שנתחתן לא כל יום אני אוכל להראות כמו שאני ניראה היום, בד"כ אני אראה כמו בפגישה הראשונה כי לא תמיד בחיי נישואים יש זמן להיראות טוב, אז אם את מוכן לקבל אותי אייך שאני ראוי שנתחתן.

ואכן הזוג התחתן וברוך השם יש להם שלום בית ו 10 ילדים .                 

יהיה רצון והקב"ה יזכה את כל הרווקים והרווקות בזיווג הגון .

עד כאן ציטוט.

ואני שואל: מה דעתכם/ן?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2009 22:49 לינק ישיר 

לדעתי
לא צריך להגזים..
לא לכאן ולא לכאן...
ובחיי נישואים תמיד צריך להיות מטופחת אפילו אם כבר יש 10 ילדים...
תמיד צריך להיראות טוב ולהשתדל לא להיסחב אחר החיים, תמיד תמיד לטפח את עצמך בשביל הבעל...
אבל לבוא לפגישה בלי טיפת טיפוח רק בשביל לבחון, לא נראה לי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2009 23:19 לינק ישיר 

מיידלע ברוכה השבה מן האוב (או איפה שלא היית)
לגופו של עניין, היית בטוח שאתה בא לפתוח אשכול על מה גבר אמור ללבוש בפגישה.
מה בחורה אמורה ללבוש? אין לי שמץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2009 23:22 לינק ישיר 

מסכים עם מיידלע. צריך להיות נורמלים.
בן אדם רגיל עושה מאמץ להציג את הצד הטוב ביותר בפגישה ראשונה, זה ידוע ומקובל וגם נלקח בחשבון. אפשר לשמור את המראה הטבעי יותר לפגישה אחרת.

גם לשיטתה של הבחורה הנ"ל יש בעיה עם מה שהיא עשתה:
א. הרי הבחור גם עלול לומר לעצמו "אם כך היא מגיעה כבר בפגישה ראשונה, מי יודע איך תהיה מוזנחת אחרי 10 שנות נישואים" והרי גם זה לא רושם נכון. יוצא שהיא נותנת תמונה אמיתית בדבר אחד ויוצרת תמונה מעוותת בדבר אחר.
ב. הנחת היסוד של המבחן הזה שגויהלחלוטין. הרי היא גם תזקין בסופו של דבר וסביר שתראה פחות יפה מעכשיו, ולמה לא תחשוש גם לזה? אלא מה, באיזשהו שלב, נוספים לאהבה לבן הזוג נדבכים אחרים, חזקים יותר מהמשיכה החיצונית. אז מה הטעם עכשיו לדמות מציאות שלא תגיע בכלל? 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2009 23:38 לינק ישיר 

בתור אדם שרוצה להיות רב בישראל או בעצם בתור אדם שפוי אני יודע איך צריכה בחורה לפגישה (ואיך לא) ואני יודע איך היא תראה עם 5 ילדים ששתים צורחים ואחד עשה...

מה היתה הגאווה הגדולה רב בישראל ניפגש? שיש לו רבנית שחושבת שבעלה אדיוט ואיך שהיא תבוא כך היא צריכה ללכת לעולם?

(שמת לב שפתחת אשכול על איזה משל אדיוטי שהובא בבחדרי חרדים? פה יש איזהו שהוא רמה לפתיחת אשכול ולא אחרי כל הפצ'י פותחים!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2009 23:57 לינק ישיר 

ברבה, כיסחת אותו...

לעניינו-
הטענות שהביא תריי מסכמות ונכונות מאד

סתם חשבתי
אולי הבחורה רצתה להראות את עצמה...
התחכמה עליו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2009 00:01 לינק ישיר 

בפעם המי יודע כמה- גברים יקרים, תתעסקו במה שאתם יודעים לעשות הכי פחות טוב- איך א ת ם מתלבשים.

גם ככה אני כל פעם מתפעמת מחדש כיצד גברים יכולים לפשל בצורה בלתי נשכחת על אף שכל יכולת הבחירה והתעוזה האופנתית שלכם מסתכמת בעניבה.

לעצם הרעיון, אחד הדברים הטיפשיים ששמעתי. הבחורה גם תעלה 20 קילו בהריון בעז"ה, אז למה שלא תוסיף אותם עכשיו?
בחורים, ואני אחזור על זה עד שזה יחקק במוחכם, אנחנו יודעות ולמודות נסיון שאתם מתעניינים הרבה מאוד במראה שלנו, ואנחנו בסדר עם זה =). אני אישית חושבת שאת צריכה להראות בפגישה במיטבך. כל הבחורים רואים לעיניהם ורוצים בחורה נאה.
הם אגב לוקחים בחשבון שללא פן ושאר פלאי המייק-אפ, את נראית קצת אחרת.

שמלה או חצאית קצרה וטופ חמוד, עקבים (בפגישה ראשונה חובה!אח"כ שטוח או משהו לפי גובהך וגובה הפגוש), פן ושיער מסודר יפה. איפור קל וחינני וכל הגשיקט.
אני חושבת שגם זה נותן לבחור הרגשה נעימה שהבחורה השקיעה בשבילה ושמעניין אותה שהיא תמצא חן בעיניו.

תוקן על ידי אנגלה ב- 12/10/2009 0:01:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2009 00:10 לינק ישיר 

'ניקר'

צרם לי מאוד.

זה ניכר.
מלשון 'להכיר'
ולא מלשון 'לנקר' (עיניים.)

וכן,צדקה קודמתי אנגלה.
בחורה צריכה להגיע מטופטת ומגונדרת לפגישה ראשונה.
מחיר של רושם ראשוני הוא עצום,
ולפיו יקוטלג האדם למשך כל ההיכרות עימו.
אז נכון,אשת הרב צדקה שאמרה שהוא יצטרך לראות אותה ברגעים שהיא לא בשיא יופייה,אבל בכול אופן,בחור אמור לדעת את זה לבד ולא לצפות מאישתו שתהלך בבית בעקביה,ושפתונה ינצנץ
מברק .
ומצד שני-אם לפגישות לא תתאפרי ותתגנדרי-אז מתי כן?
לברית של הילד ה-10?
הבעל שלך כבר ישכח מה זה 'רימל'..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2009 01:03 לינק ישיר 

שאלה שמציקה לי הרבה זמן:
גינדור מחייב ביגדי שבת?????
כל פעם מחדש מצחיק אותי הרעיון ...פגישה זה איזושהיא שמחה?,חתונה?
אני במפורש חושבת שצריך להראות טוב (גם הצד הגברי בהחלט!) אבל אולי אפשר להראות טוב ולוותר על הביגדי שבת?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2009 02:42 לינק ישיר 

חכם מה הוא אומר למה לי ללכת באמצע ר' עקיבא \ גאולה או סתם רחוב זנוח בבית וגן עם עניבה...? אני איש עסקים או המשוגע שגר בנין ליידי??
ולמה להיסתבך שהעניבה לא תתאים לחליפה לפי טעמה של הנפגשת?  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2009 11:25 לינק ישיר 

שיוו
זה בדיוק אני..
לא משקיעה לפגישה הראשונה...
אם אהב אותי איך שאהב אותי.
הוא לא יכיר אותי בפגישה הבאה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2009 12:40 לינק ישיר 

מיידלע19 כתב:
לדעתי
לא צריך להגזים..
לא לכאן ולא לכאן...
ובחיי נישואים תמיד צריך להיות מטופחת אפילו אם כבר יש 10 ילדים...
תמיד צריך להיראות טוב ולהשתדל לא להיסחב אחר החיים, תמיד תמיד לטפח את עצמך בשביל הבעל...
אבל לבוא לפגישה בלי טיפת טיפוח רק בשביל לבחון, לא נראה לי..

גב' מיידלע לא מדובר באישה שהגיעה לפגישה השנייה עם ניתוחים פלסטיים, ואיפור של אל מיקאג'..
עד כדי כך שהבחור לא הכיר....
כולה מדובר בירושלמית שבמקום צמה פיזרה קצת את השיער..
טיפלה בשיניים..
שמה טיפה איפור..

מה לקחת את הסיפור ברצינות יתר על המידה?..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2009 12:44 לינק ישיר 

בס"ד
דווקא אני חושבת שבפגישה הראשונה צריך להרשים.
ואז בהמשך(משהו כמו פגישה שלישית רביעית)
לבוא בבגדים רגילים.
(לי אין את האומץ...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2009 12:52 לינק ישיר 

אנגלה כתב:
בפעם המי יודע כמה- גברים יקרים, תתעסקו במה שאתם יודעים לעשות הכי פחות טוב- איך א ת ם מתלבשים.

גם ככה אני כל פעם מתפעמת מחדש כיצד גברים יכולים לפשל בצורה בלתי נשכחת על אף שכל יכולת הבחירה והתעוזה האופנתית שלכם מסתכמת בעניבה.

לעצם הרעיון, אחד הדברים הטיפשיים ששמעתי. הבחורה גם תעלה 20 קילו בהריון בעז"ה, אז למה שלא תוסיף אותם עכשיו?
בחורים, ואני אחזור על זה עד שזה יחקק במוחכם, אנחנו יודעות ולמודות נסיון שאתם מתעניינים הרבה מאוד במראה שלנו, ואנחנו בסדר עם זה =). אני אישית חושבת שאת צריכה להראות בפגישה במיטבך. כל הבחורים רואים לעיניהם ורוצים בחורה נאה.

שמלה או חצאית קצרה וטופ חמוד, עקבים (בפגישה ראשונה חובה!אח"כ שטוח או משהו לפי גובהך וגובה הפגוש), פן ושיער מסודר יפה. איפור קל וחינני וכל הגשיקט.
אני חושבת שגם זה נותן לבחור הרגשה נעימה שהבחורה השקיעה בשבילה ושמעניין אותה שהיא תמצא חן בעיניו.

רק אני לא מעודכנת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2009 12:53 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:

רק אני לא מעודכנת?

לא,גם אני..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2009 15:42 לינק ישיר 

רוקי גם הולך- העיקר שיהיה אלגנטי!
וברור שלפגישה ראשונה צריך לבוא הכי שאפשר- כי אין הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני,

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לבוש לפגישות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext