בית פורומים שידוכי חרדים

לבוש לפגישות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/10/2009 17:27 לינק ישיר 

פגישה ראשונה צריך להשקיע הכי שאפשר, אבל אם זאת לא להרחיק מהמראה הטבעי..
פעם הזדמן לי לשבת ליד איזה אישה אחת שהצליחה להדהים אותי... שאלתי אותה איך זה שהיא הולכת עם מטפחת כל הזמן ובכלל לא מתאפרת (זה פשוט שהיא לא כזאת דוסית אחרי שדיברתי איתה קצת..) והיא אמרה לי שכשהיא באה הביתה היא מתאפרת, שמה פאה... וכשהיא יוצאת מהבית היא מורידה את האיפור ומחליפה למטפחת. או כשהיא יוצאת עם בעלה אז היא יוצאת עם מטפחת ומאופרת... ממש ראוי להערצה לדעתי!
הקשר לאשכול זה שאישה צריכה למצוא חן בעיני בעלה, כנ"ל לפני מי שהיא נפגשת איתו כי הוא עלול להיות בעלה. וכנ"ל לגבי כל התקופה של הנישואים. אישה תמיד צריכה לדאוג להראות טוב בפני בעלה. זאת דעתי.
ולא צריך לנסות את הגברים משחקים מטופשים כאלו, של תאהב אותי כמו שאני קמה בבוקר.. זה בולשיט. הוא יאהב אותך ככה רק אחרי שהוא יכיר אותך תקופה, יתחבר אליך, למהות שלך. לא בפגישה ראשונה. בפגישה ראשונה אחת הדברים שאישה נבחנת בהם זה מראה חיצוני. אין מה לעשות בעניין. ככה זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2009 17:27 לינק ישיר 

אני_הקטנה כתב:
בפעם המי יודע כמה- גברים יקרים, תתעסקו במה שאתם יודעים לעשות הכי פחות טוב- איך א ת ם מתלבשים.

גם ככה אני כל פעם מתפעמת מחדש כיצד גברים יכולים לפשל בצורה בלתי נשכחת על אף שכל יכולת הבחירה והתעוזה האופנתית שלכם מסתכמת בעניבה.

לעצם הרעיון, אחד הדברים הטיפשיים ששמעתי. הבחורה גם תעלה 20 קילו בהריון בעז"ה, אז למה שלא תוסיף אותם עכשיו?
בחורים, ואני אחזור על זה עד שזה יחקק במוחכם, אנחנו יודעות ולמודות נסיון שאתם מתעניינים הרבה מאוד במראה שלנו, ואנחנו בסדר עם זה =). אני אישית חושבת שאת צריכה להראות בפגישה במיטבך. כל הבחורים רואים לעיניהם ורוצים בחורה נאה.
הם אגב לוקחים בחשבון שללא פן ושאר פלאי המייק-אפ, את נראית קצת אחרת.

שמלה או חצאית קצרה וטופ חמוד, עקבים (בפגישה ראשונה חובה!אח"כ שטוח או משהו לפי גובהך וגובה הפגוש), פן ושיער מסודר יפה. איפור קל וחינני וכל הגשיקט.
אני חושבת שגם זה נותן לבחור הרגשה נעימה שהבחורה השקיעה בשבילה ושמעניין אותה שהיא תמצא חן בעיניו.

תוקן על ידי אנגלה ב- 12/10/2009 0:01:48

רק אני לא מעודכנת?

כל אחת לפי הגובה שלה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-12/10/2009 21:35 לינק ישיר 

רוחלה2 כתב:
פגישה ראשונה צריך להשקיע הכי שאפשר, אבל אם זאת לא להרחיק מהמראה הטבעי..
פעם הזדמן לי לשבת ליד איזה אישה אחת שהצליחה להדהים אותי... שאלתי אותה איך זה שהיא הולכת עם מטפחת כל הזמן ובכלל לא מתאפרת (זה פשוט שהיא לא כזאת דוסית אחרי שדיברתי איתה קצת..) והיא אמרה לי שכשהיא באה הביתה היא מתאפרת, שמה פאה... וכשהיא יוצאת מהבית היא מורידה את האיפור ומחליפה למטפחת. או כשהיא יוצאת עם בעלה אז היא יוצאת עם מטפחת ומאופרת... ממש ראוי להערצה לדעתי!
הקשר לאשכול זה שאישה צריכה למצוא חן בעיני בעלה, כנ"ל לפני מי שהיא נפגשת איתו כי הוא עלול להיות בעלה. וכנ"ל לגבי כל התקופה של הנישואים. אישה תמיד צריכה לדאוג להראות טוב בפני בעלה. זאת דעתי.
ולא צריך לנסות את הגברים משחקים מטופשים כאלו, של תאהב אותי כמו שאני קמה בבוקר.. זה בולשיט. הוא יאהב אותך ככה רק אחרי שהוא יכיר אותך תקופה, יתחבר אליך, למהות שלך. לא בפגישה ראשונה. בפגישה ראשונה אחת הדברים שאישה נבחנת בהם זה מראה חיצוני. אין מה לעשות בעניין. ככה זה.

רוחלה, כתבת לעניין! (הייתי כותב הכל אותו דבר חוץ מהמילה בול***:-))

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2009 00:02 לינק ישיר 

לא קראתי את כל התגובות

אני אישית לא אלך לפגישה עם עקבים זה ממש מעצבן!!!

ולדעתי את צריכה להתלבש יפה! זה לא שוק זה פגישה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/6/2012 11:35 לינק ישיר 

לא ממש מבין. לבוש אמור להיות צנוע עד כמה הוא מהודר באמת כזה חשוב?
על מציאת חן מילא, כן הוא להלכה. אבל למה להסתבך עם כל זה כל כך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2012 11:42 לינק ישיר 

כמו שהמורה שלי אומרת.. ״תיהי את,אבל במייטבך.״ ברור שזה חשוב.. בפגישה אתה בא לשדר משו,אתה בא להציע את עצמך כביכול..ואתה אמור לעשות זאת בצורה הטובה ביותר! אני אישית בתור בחור.. הייתי פוסלת בחורה שמגיעה לא מושקעת לפגישה!זה מראה על זלזול לדעתי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2012 11:59 לינק ישיר 

חוץ מהזלזול יכול להיות שהיא באה ישירות מהשיעור בסמינר או מהרצאה.
ראיתי אנשים באים לפגישות עם עניבה וחפטים , אבל לא בחליפה זוהרת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2012 12:18 לינק ישיר 

זו בדיוק הנקודה...לבוא לפגישה ישירות מהסמינר/הרצאה זה שיא הזלזול שיש... לא ביקשתי חליפה זוהרת... אבל מינימום התארגנות והשקעה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2012 12:22 לינק ישיר 

אם כן למה מחכים מהבחור? הרי מדי ישיבה די זהים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2012 12:25 לינק ישיר 

נכון..אז אל תבוא עם חליפה של יום חול שהיית איתה כבר כל היום, תבוא עם חליפה של שבת..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2012 12:41 לינק ישיר 

יש עוד משהו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2012 12:43 לינק ישיר 

כן..מקלחת לפני.. (סורי שאני אומרת..פשוט יש כאלה שזה בכלל לא ברור להם)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2012 12:50 לינק ישיר 

אני לא ישראלי. דברים אלו ברורים לי. ועדיין לא ראיתי חידוש. יש משהו ספציפי שחייבים? עניבה? חפטים? שלייקעס? כובע מתהלוכת ל"ג בעומר?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2012 12:52 לינק ישיר 

כובע קנייטש או טשאלנט טאפ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/6/2012 12:53 לינק ישיר 

חייבים..? לא.. ובכלל בחב״ד לא הולכים עם עניבה לפני החתונה.. פשוט תגיע במראה יותר מיום יום... נעליים של שבת וכו׳..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > לבוש לפגישות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.