|
|
| נשלח ב-13/10/2009 21:13 |
|
| |
אה, ועוד משהו... הניק הוא ניקי בעליל... החיים כאן הם וירטואליים, כדאי להתחשב בכך.... לא הכל אישי...וחמקן... זה דגם של מטוס....:)
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2009 21:14 |
|
| |
| רב_סרן כתב: |  | | אה, ועוד משהו... הניק הוא ניקי בעליל... החיים כאן הם וירטואליים, כדאי להתחשב בכך.... לא הכל אישי...
וחמקן... זה דגם של מטוס....:)
|
|
רב סרן, מעכשיו תזדקק לשפץ... תקרא לי כשתהיה מוכן...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2009 21:16 |
|
| |
| רוחלה2 כתב: |  | | אה, ועוד משהו... הניק הוא ניקי בעליל... החיים כאן הם וירטואליים, כדאי להתחשב בכך.... לא הכל אישי...
וחמקן... זה דגם של מטוס....:)
רב סרן, מעכשיו תזדקק לשכפץ... תקרא לי כשתהיה מוכן... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2009 21:20 |
|
| |
רב סרן אני מחפש דובר אתה מסכים? אני לא רוצה להיגרר איתך לתגרות רחוב שאין בהם כלום חוץ מטיפשות ונביחות חסרות פשר הסיים שעשה לי טוב שאת יודעת שאני כאן גם באמצע הזמן
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2009 21:28 |
|
| |
חמקן, צא מזה.. שום תגרות רחוב...
כולה אופק ציינה שהוא עכשיו בבית מדרש.. אה, וכן שמדברים שם דברים ברומו של עולם... אז?? מה קפצתם?! למה צריך להנחית אותה מזה? למה זה לא יכול להיות תמים ונכון כזה..??
תוקן על ידי רוחלה2 ב- 13/10/2009 21:40:17
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2009 21:43 |
|
| |
*תמים ונכון?א. משוואה פשוטה אם זה צד אחד אז הוא בטח מצפה שהצד השני לפחות באותו כיוון אחרת לא תהיה חבירה... ואני לא מתכוון שהיא תשב עכשיו איתו בבימ"ד... ב. אין מושלמות בעולם, אין בעיה שתפנטז קצת על הרגעים היפים של ההתעלות בבימ"ד, אדרבה יש כאלה אבל בימ"ד זה לא שטח סטרילי וגם מי שנמצא שם ואולי דווקא מי שנמצא שם דרך קבע עלול להיתקל באפרוריות החורף והחיים... חמקן, בל"נ אשלח בקרוב תגובה של הדוברות, אני עובד על זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2009 21:49 |
|
| |
| רב_סרן כתב: |  | | *תמים ונכון?
א. משוואה פשוטה אם זה צד אחד אז הוא בטח מצפה שהצד השני לפחות באותו כיוון אחרת לא תהיה חבירה... ואני לא מתכוון שהיא תשב עכשיו איתו בבימ"ד...
ב. אין מושלמות בעולם, אין בעיה שתפנטז קצת על הרגעים היפים של ההתעלות בבימ"ד, אדרבה יש כאלה אבל בימ"ד זה לא שטח סטרילי וגם מי שנמצא שם ואולי דווקא מי שנמצא שם דרך קבע עלול להיתקל באפרוריות החורף והחיים...
חמקן, בל"נ אשלח בקרוב תגובה של הדוברות, אני עובד על זה...
|
|
לגבי:
א. בחורה כותבת אשכול שהנושא שלו הוא כזה לא מביע על כיוון אחר, בדיוק להפך.. לא ברור למה הסקת אחרת...
ב. מתקבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2009 21:50 |
|
| |
אני לא אמרתי שתנחת [אז אל תיכתבי מה קפצתם] אם טוב לה שם אז טוב אפילו טוב מאוד במיוחד שזה מה שבאמת חלק מהבחורים עושים וגם היא לא אמרה שזה מה שהיא חושבת סך הכל כתבה מאמר\סיפור\או אפילו חלק מחלומותיה לגיטימי אני חושב שאת לקחת אתזה שעכשיו אנחנו צריכים ללמוד וכו והתחלת לקרוא לסדר וכו וסך הכל רב סרן חשב שצריך להגיד לה שתנחת קצת הוא לא התכון להגיד שהיא לא צודקת אלא שתיהיה יותר ראלי זה גם לגטימי שהוא חושב שהיא לא ריאלית וחוץ מיזה אני סתם צוחק
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2009 21:52 |
|
| |
יאלה חפר לי, שחרר
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2009 22:03 |
|
| |
אני רואה שלא צריך טיל מספיק כמה שורות
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2009 22:04 |
|
| |
כמה שורות??! אתה כותב המון... מעדיפה טיל...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2009 23:06 |
|
| |
אופק!!!!!!!
וואוווו...
כתיבה מרגשת ונוגעת..
אוהבת מאד את מה שיוצא ממך!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2009 23:33 |
|
| |
דיכאון חורף...
מהמם אופק. אהבתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2009 23:49 |
|
| |
אופק, פרץ של יצירתיות?
ארוך, אבל נחמד
|
|
|
|
| נשלח ב-14/10/2009 15:07 |
|
| |
לכל ה"מנחיתים":
החיים הם מה שאנחנו מצפים מהם. לא פחות ולא יותר.
|
|
|
|
|