| נשלח ב-26/1/2010 23:41 |
|
| |
כן זאת בדיקת דם לתינגודת אינסולין
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2010 13:43 |
|
| |
כיכר " אינני יודע מאיפה אתה לוקח את הדיאגנוזות שלך, אך יש ספר מד'ר חוליו וינשטיין, ששם הוא מגדיר מי שיש לו פחות מ126 בבדקת דם בצום כאי סבילות לסוכר, ולא סכרת, ויש לזה עוד שמות כמו סכרת גבולית אבל הכל זה אותו הדבר , הכוונה לא סכרת ושליש מאותם חולים ישארו במצבם זה, שליש יחלו בסכרת , ושליש יבריאו, וכי אפשר להבריא ממצב זה לגמרי,,,, בניגוד לסכרת ממש,,,, כך שאפילו ממה שסובל אי סבילות לגלוקוז לא יסבול, ויהפך חזרה לאדם רגיל לחלוטין, אם יצליח לא רק לא ליפול לסכרת, אלא אף להינצל מהמצב שנמצא בו עכשיו, כמובן בעזרת פעילות גופנית וצימצום סוכרים ואכילת מאכלים בריאים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2010 14:49 |
|
| |
מוטב תקרא בין השורות גםף הוא לא כתב שאי סבילות לסוכר או סכרת גבולית זה לא סכרת זה אתה רוצה לחשוב כך, הוא כתב שהם יכולים להרפא עם יתחילו אורך חיים בריא בזמן ועוד דבר גלוקוז=סוכר. אם תטפל בעצמך היטב ותכיר במחלתך לא משנה איך תקרא לה ותתמיד בדרך של שמירת דיאטה ופעילות גופנית לכל ימי חייך תוכל לצאת מזה ואם תנסה להתחמק בכל מיני שמות הרי תהיה מאותם 1/3 שלעולם לא ירפאו ומצבם יחמיר. זה כל מה שאני מנסה לכתוב לך כל הזמן ואתה מתעקש לא להבין ולא לשמוע וזה גם מה שהוא כותב, אך אתה ממשיך להתעקש. ואגב אני לא אצא מהמחלה הזו לעולם כי אצלי זה סוג 1 סכרת נעורים. ועוד דבר אני אשה!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2010 14:54 |
|
| |
כיכר" ידידי משכבר הימים הראה לי מתוך הספר שהוא מחלק זאת לסכרת גבולית ולסכרת , וסכרת גבולית לדעתו זה בדיקת דם בצום פחות ממאה עשרים ושש , והעמסת סוכר לאחר שעתיים פחות ממאה ארבעים זה נקרא לא חולה בסכרת , בין מאה וארבעים למאתיים אחרי שעתיים סכרת גבולית, אני לא מתווכח רק רציתי להפנות את תשומת ליבך לדברים
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2010 17:12 |
|
| |
ירקוני, טכנית אתה צודק. רק רצוי לזכור שיש מדדים נוספים לבדוק, כמו תנגודת אינסולין, ומצב השומנים בדם, ועוד ועוד. סוכר שמתחיל לעלות הוא אף פעם לא טוב, וכדאי לקחת את זה ברצינות הראויה. הגיע הזמן קצת לשמור, אין מה לעשות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2010 20:30 |
|
| |
אבטיח, בשאר הדברים אינסולין 7.2 כמו כן בשומנים לא מצב גרוע , זאת ועוד אם הדבר הפיך .יתכן ויצא מזה לגמרי עוד תקופה כמובן, כאשר רופא יגיד לו שהתפטר מהצרה הצרורה הזאת, שיעשה קידוש גדול בבית כנסת
|
|
|
|
| נשלח ב-28/1/2010 23:16 |
|
| |
בעזרת ה'!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2010 08:34 |
|
| |
בתאורייה תוך כמה זמן אפשר להתפטר מהצרה הצרורה הזאת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2010 09:52 |
|
| |
זאת שאלה לככר כסף. בגדול, ואם עושים מאמץ ורואים תוצאות בשטח, משהו כמו שנה, ואח"כ בדיקות מקיפות כל שנה בלי חוכמות. חשוב להוכיח שיש נסיגה עקבית ברמות הסוכר, עד לפחות מ100 בצום.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2010 10:09 |
|
| |
מתי קובעים שזהו, התפטרתה מהצרה הצרורה איזה תוצאות של בדיקות אתה צריך לקבל , ומה המשמעות של זהו התפטרתה מהצרה צרורה על כל הגויים, האם אתה אז יכול לאכול כמה מנות אורז ביום לדוגמא , או לצרוך יותר סוכרים מאשר בזמן הדיאטה , וכמובן יחסית ולא בהפרזה
|
|
|
|
| נשלח ב-29/1/2010 14:24 |
|
| |
אני ב"ה גמרתי אם הכדורים של סוכרת אבל אני צריך להיות בדיאטה כל החיים אני אולי לא צריך לאכול כל שלוש שעות וכו' מותר איזה געפילטע פיש מפעם לפעם איזה ת"א אבל צריכים לשמור לא לחזור לכדורים
אבל חברים ללכת כל יום
|
|
|
|
|