אם אתם רוצים לדעת אם הרב מונטג מספק את הסחורה, בקשו מידע על השתוללותם של אנשי הדתי לאומי ונציג מפלגת המורדים בגדולי ישראל מר אלי פרידמן.
השבוע נפגשו הנ"ל הקימו להם מנהלת חלופית והחליטו לפנות לבג"ץ בנושא הבניה ברמת בית שמש ג' כן כן גם אלי פרידמן בציבור המאיימים על שר השיכון [אולי יאנגמן יתן לנו מידע בדבר כך שהכל נעשה באישורו של הרב יודלביץ]
לא יעזור להם בג"ץ. רמת בית שמש ג' תהיה חרדית על אפם וחמתם של מורדי התורה וחבריהם הסרוגים.
נשלח ב-15/10/2009 20:49
אני מסכימה עם מקווה.
כל מילה.
לא יעזור בג"ץ
ג' תהיה חרדית.
נשלח ב-15/10/2009 21:35
מקוה הנחמד
להפר הסכמים זה דעת תורה
לשקר לכולם זה אידישקייט
ללכת לבג"ץ כי מצפצפים עליך זה אסור.
קרומקייט במיטבו - כרגיל במחוזותיך
תוקן על ידי פום_פאקערט ב- 15/10/2009 21:35:40
נשלח ב-15/10/2009 23:18
מקווה,
חזרת שוב לדבר שטויות???
מי אתה ומי כל האנשים שיחליטו מה יהיה בסוף עם ג',ג' תיהיה למה שיהיה ביקוש!!!!
אם יהיה ביקוש של חרדים,אז ג' תיהיה חרדית,ואם להפך,אז הפוך.
אין לא לך ולא לאף אחד הכרעה על כך!
הרי גם כל בית שמש גם רמת בית שמש א' וגם רמת בית שמש ב' הייתה אמורה להיות לחילונים!!!
אבל מה לעשות שהיה ביקוש לחרדים,אז לאט לאט זה הפך לעיר של חרדים....
בהתחלה גם ככה כולם יקנו שם,ולאט לאט נראה מה יהיה!!!!!!
נשלח ב-15/10/2009 23:26
בוא'נה וואלה איזה מפגר אתה אני מציע להחתים את החברים על עצומה "יוחזר מישהוצדיק לעריסה מיד"
נשלח ב-16/10/2009 01:03
גם אני מצטרף.......
נשלח ב-16/10/2009 02:24
מקוה כרגיל אתה כותב עלי לשון הרע
אינני שותף בעתירה לבג"ץ לא היה ולא נברא
אכן אני משתתף בפגישות אם החברים הלא חרדיים בעיר ואין כל בעיה הלכתית בזה זו זכותי כחבר מועצה
במידה ומישהו מהחרדים ירצה שאבוא להשתתף בפגישות עימו אשמח לעשות זאת אבל כנראה שלא בא להם עלי
במקום לעשות חשבון נפש איך קרה שהשותפים בקואליציה עושים בלאגן ? אתה מוצא מפלט בכופרים מבית טוב
מדוע זה קורה ?
סתם ?
מדוע יש חוסר אימון בין הצדדים?
תפסיק להיתמם את המשבר בקואליציה לא אני יצרתי אלא אתם במו ידיכם
העובדה הבאה ידועה לך אבל נוח לך ללכלך עלי
יש עשרה חברים לא חרדים במועצה מתוך 19 המהווים רוב והם יכולים בכל רגע לפעול כמועצה לעומתית הפועלת נגד ראש העיר וממילא הם יכולים לשלוט עליו במידה והם מחליטים כך וזאת הבעיה של מי שלא יודע להסתדר עם שותפיו הקואליציונים
אתה מזכיר לי (להבדיל אלף הבדלות) את אירופה לפני השואה שהיתה מסובכת כלכלית והאשימה בכך את היהודים כי זה היה קל ונוח
נשלח ב-16/10/2009 02:55
אלי, רק תגיד לי.
מספר מקורות אמרו לי שאלי פרידמן משוכנע שהנה הוא הופך ליו"ר תכנון ובניה אחרי ההדחה שהוא מארגן למונטג. הם שיקרו?
מקורות אחרים מספרים על אלי פרידמן שעובד שעות נוספות ע"מ ליצור 'מנהלת חדשה' לניהול העיר או לפחות את רמה ג' ואישוריה, כשמשמעות העניין ברור לכל. הם מפנטזים?
או שמא ברוב ייאושך החלטת לפנות עורף לציבור ממנו באת, להאמין להבטחה עלובה שמישהו צחק עליך בהקשר לתכנון ובניה, ולהפוך לשונא ישראל אמיתי? ולא יעזור מימון עלוב לאי אלו בתי כנסת מפלגתיים בכדי לכסות את הבושה של מניעת אלפי בתים ליהודים..
לא יתקבלו תירוצים על קיום הבטחות, אף אחד עדיין לא מנע מאי מי לעשות הפנינג ולהזמין את סרצ'יק לאדמות רמב"ש ג. לא הרסו ללמקין את מודעות השיווק ולא מנעו מאנגלו סכסון לעשות כנסי מכירה.. ריצארד אפילו חילוני אחד לא הצליח לעניין במגרשים שם. אז מה הבכיות?
אבל בדיוק למדתי על נשיכת החמור כמשל לשנאת עמי הארצות..
ובמאמר המוסגר, איך תרצה להמשיך לנגן בחתונות חתנים וכלות בידיעה שאתה, אתה המתקרא 'חרדי מתורבת', הרסת להם את הסיכוי לדירה??
תוקן על ידי דולה_ומשקה ב- 16/10/2009 2:58:17
נשלח ב-16/10/2009 08:28
הבנתי את זכותך להפגש ולעבוד איתם יד ביד רק שאת החתימה על המסמך של ההגשה לבג"ץ אתה לא חתמת. כל הכבוד בראבו!! ישבת שם לילה ארוך ותמכת בכל הכוח בפניה לבג"ץ מה זה לדעתך לא תמיכה לפעול בבג"ץ???
אתה שולח אנשים לעשות כך ואתה לא קשור לזה?
אין לי בעיה עם כך שיש פניה להדיח את מונטג ע"י הדתי לאומי והחילוני זה רק מראה כמה הוא עושה למען החרדים, יש לי בעיה עם זה שאתה מנהל את הישיבות שם ופועל בכל הכוחות שיפנו לבג"ץ נגד "החרדים" כך שזה ממש לא משנה אם אתה בעצמך חותם על הבקשה או לא.
עם יד על הלב שוחחת עם עורכת הדין או לא? אני יודע את התשובה אין צורך שתענה לי.
נשלח ב-16/10/2009 09:47
מקוה - אלי יושב באופוזיציה, ומונטג לא רואה אותו ממטר. ואתה מחייב את אלי לעבוד רק לטובת מונטג ולא עם אלו שמקבלים אותו? והוא יושב בופוזיציה. אני הייתי אומר שזה תפקידו.
אתה דוחף אותו הצידה ואז צועק כשהוא מדבר על אלו שמוכנים לדבר איתו. אולי תגיד לאנשי ג' להתייחס אליו בצורה אחרת ואז יעבוד יותר לטעמך
נשלח ב-16/10/2009 11:05
לא אמרתי שהוא חייב לעבוד למען מונטג! אמרתי שהוא חייב לפחות להיראות שהוא עובד לטובת החרדים! הוא חרדי או לא?
הוא עובד במוצהר נגד החרדים!
זה שהוא לא הולך לחתום על העירעור לבג"ץ לא אומר שהוא לא עבד בכל כוחו למען זה שיגישו בג"ץ.
אנחנו לא מדברים על משהו צדדי אנחנו מדברים על דיור לחרדים.
ת'אמת לא היה לי כל ספק שמי שמתנהל נגד דעת תורה יעשה דברים שהם נגד התורה במוצהר, הרי כבר אמרו חכמים עבירה גוררת עבירה.
נשלח ב-16/10/2009 11:11
אולי יש לו דעות אחרות מה טוב לחרדים? הוא צריך לקבל עמדות דגל התורה שרק משחיר לו פנים?
נשלח ב-16/10/2009 11:27
בא תהיה רגע סנגור שלו ותסביר לי מדוע למנוע מהחרדים לקנות שם זה בעד החרדים.
נשלח ב-16/10/2009 11:42
אולי, החרדים בעירייה דואגים יותר כרגע על התחרדות העיר דרך פיתרון מצוקת הדיור ובאמת דואגים יותר לאנשים שאינם כרגע בבית שמש, ונושאי בית שמש עצמם, דברים לשפר איכות חיים של אלו שכבר גרים כאן בעיר הם מתעלמים מהם. לא בחרנו נציגים לדאוג לאיכות חיים של אחרים, אלא לדאוג לאיכות חיים שלנו. אם ישקיעו קצת פחות מאמצים בנושאי רמב"ש ג וקצת יותר בנושאים אחרים, הם גם יכולים לעזור לאלו שכבר גרים כאן.
אולי הדרך לדאוג לאלו שכבר גרים כאן זה לעצור הבנייה - לא להביא עוד כמה אלפים שגם יסבלו אח"כ מכל הבעיות שכבר יש לנו שרק יהיו יותר גרועים כשיש יותר אנשים.
אין לי דעה בזה. אני סתם נותן אופציה לחשוב עליו.
אבל אתה תוקף את אלי ללא הפסקה, אבל גם מחרימים ולא מוכנים לעבוד איתו ומשאיר אותו באפוזיציה, אז אני לא מבין מה אתה רוצה ממנו. אתה רוצה להחרים אותו וגם שהוא ידחוף הנושאים של ג'?
תוקן על ידי simple_jew ב- 16/10/2009 11:42:36
נשלח ב-16/10/2009 12:02
עזוב את ג' בצד רגע,
את טובת החרדים הוא צריך לרצות? בוודאי שכן אם הוא חושב שהוא מייצג חרדים!
אני לא מבין את הטיעון שלך מונטג תפקידו הוא תכנון ובניה, על איזה דברים אתה רוצה שיתמקד בלעזור בתיכנון ובניה?
ב. אני לא מבין מדוע להביא עוד חרדים לעיר ולפתור בעיות קשות של אנשים שמחתנים ילדים זה לא פתרון לציבור החרדי? מה אנחנו כאלה אגוייסטים שלא איכפת לנו מכך שלאנשים אין מקומות דיור? מה עם ואהבת לריעך כמוך? זה נאמר רק על תושבי עירך? איפה ההגיון בזה?
נשלח ב-16/10/2009 12:57
זה כן פיתרון למצוקת הדיור, אבל זה עוזר לאנשים בחוץ, ולא לדרי בית שמש (על פי רוב).
אין לי בעיה בזה, אבל כל ג' כרגע יותר דואג לנושא זה ופחות לאנשים שכבר גרים כאן. אין בעיה - תדאג להם כאן, אבל גם תדאג לנו. אם אי אפשר לדאוג לשניהם בו זמנית, אז אולי יותר טוב לדאוג קודם לאזרחי בית שמש.
תשמע, אני לא דובר לא של אלי ולא של תנועת טוב. אני לא קשור לטוב, אפילו שאני חבר של אלי כבר הרבה שנים וגם חבר של עוד כמה אנשי טוב. הוא יכול לדבר עבור עצמו. אבל נמאס לקרוא כבר את הצעקות שלך וההשמצות נגד אלי ואז עדיין יש לך טענות למה הוא לא עומד על ידכם...