בית פורומים בית שמש

מנהלי פרויקט "רוכשי הרמה קורת גג " אצל ר' חיים קנייבסקי שליט"א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/10/2009 21:48 לינק ישיר 

מגוחך*

אין לי מושג מי אתה חושב שאני אבל מי שמארגן את הקבוצה כיום יש לו נסיון רב בתחום הנדל"ן.

סגור דיון בנושא זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2009 22:04 לינק ישיר 

תגיד, למה שארשם ל'ועד הארצי' הקיקיוני ולא לועד הדיור החסידית עם גב מפלגתי או דגל עם הגב שלה?

הדיון הוא לטובת הכלל שיבינו. לו הייתי משמיץ או גורר דיון מעליב הייתי גם רושם את שמך..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2009 22:50 לינק ישיר 

חבר יקר.

אין לך מושג מי אני -

אני מבין שאתה חושב שאתה יודע מי אני - ואתה טועה.

אנשים פה מכירים אותי באופן אישי.

אז רד מהעץ שאתה מנסה לתפס עליו, אנחנו לא כופים אף אחד שירשם אצלנו- אם אתה חושב ש"הגב" של דלג או ג חזק ויעזור לך בעיתות צרה- תרשם שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/10/2009 23:13 לינק ישיר 

אני בטוח במי שאתה.

אבל לא נכנס ל'מי יעזור בעיתות צרה'.. קורת גג ודאי לא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 01:13 לינק ישיר 

מסגנון כתיבתך רואים שאתה חסיד  "אני בטוח במי שאתה" ה - ב של הבמי הסגירה, אני בטוח שאתה חושב שאני נמנה על הציבור החסידי כמוך - אבל לא, לא קוראים לי נ.ש- ואני כן מופיע בתמונות שהעלו כאן.

האמת שבו נעצור פה סתם נסחפנו,

אם תרצה לדעת מי אני ואפילו להכיר אותי אתה מוזמן לחייג למספר שהבאתי פה אני ישוחח איתך ואפילו יקבע איתך פגישה, אולי ככה באמת אתה תחזור לפה ותתנצל על חלק מהדברים ה"קקיונים" שכתבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 08:24 לינק ישיר 

מסגנון כתיבתך רואים שאתה אולי עילג "האמת שבו נעצור פה" ה- ו של הבו הסגירה אותך.. אצלינו כותבים בא..

אני מדגיש אין לי ידע על האדונים הנכבדים מבקרי בית הר"ח קנייבסקי, אבל שמעתי שהם בעלי נסיון בשיווק וניהול נדל"ן.

רשמתי את דברי בהפניה לאירגון קורת גג, אירגון שכל רוכש מתחיל היה מבין שצריך גם קבלות בחיים..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 08:50 לינק ישיר 

דולה
לידיעתך, לעו"ד רייסקין יש המון ידע וניסיון ביצוג חב' בניה, כגון טלז סטון החדשה (סורוצקין), פרויקט היוקרה מגדלי אופרה על הים בנתניה (תבקר שם ותבין על מה אני מדבר).
לאושרי נגר תושב הרמה, נסיון רב בשיווק פרויקטים, ובניגוד למשווקים אחרים לא חייב אגורה לאיש.
כעת תחליט אם לחפש "גב חסידי" או גב מקצועי ומנוסה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 09:08 לינק ישיר 

קול, הדגשתי כלפי מי ומתי היה מופנים דברי..

שמחתי על איחוד מוסדות 'הועד הארצי לפתרון לדיור- קורת גג', עם חבר'ה מקצוענים ישרים ובעלי נסיון. אין לי לאחל להם רק הצלחה מרובה. ורוצו להירשם!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 10:05 לינק ישיר 

זה לא טוב שנותנים להירשם גם למשקיעים.
יבוא ספקולנט עם הרבה ירוקים, יקנה חלק נכבד מהדירות, ולזוגות צעירים יישארו שאריות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 11:48 לינק ישיר 

תפנה לשאר הקבוצות ותראה שכל מי שיש לו כסף יכול להרשם ויכול לרכוש לאחר מכן דירה.

הראש של מי שמארגן דברים כאלו קרי, קבלנים, קבוצות, ועדות, עמותות, אומר- יש לך כסף ואתה יכול לקנות, בשמחה.

חוץ מהעניין אחוז המשקיעים בפרוייקטים הוא די שולי לעומת שאר הרוכשים בד"כ. 20% משהו כזה.

לפי הבנתי ומנסיון העבר, רק במחיר למשתכן לא ירכשו משקיעים.

תוקן על ידי רמבוס ב- 21/10/2009 11:52:21

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 13:02 לינק ישיר 

איך הגעת לאחוז המשקיעים כזה נמוך? לדעתי הוא הרבה יותר גדול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2009 01:09 לינק ישיר 

אפשר להפריע כאן רגע? או שאתם מדאי עסוקים בפירסומת?

אם התשובה היא חיובית, אפשר שאלה קטנה?

כמה בתכלית יעלה דירה של שלוש ארבע חדרים, אחרי כל הקומבינות והרישומים? השערה בערך כמה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2009 09:26 לינק ישיר 

אפשר בהחלט להפריע. (הפרעה חיובית)

שאלת השאלות היא כמה תעלה דירה.

שים לב שאנחנו לא ציינו מחירים לעומת אחרים שרצו למשוך נרשמים והפריחו מחירים של 500,000 ש"ח ל - 3 חד'.

אנחנו כנים וישרים עם הנרשמים ומציינים בפניהם וכך גם כתוב בזכרון הדברים- אנחנו נפעל להשיג בין 10%-15% פחות ממחירי השוק שיהיו. (מחירי השוק נקבעים ע"פ ממצוע).

הקבלן שאנו מביאים לפרוייקט הולך להציע סכום X על הקרקע ולפי זה הוא מעריך שדירת -3 חד' תעלה 600,000 ש"ח, דהינו לאחר ההנחה שלנו בתור קבוצה יקבלו מחיר של, 540,000 ש"ח ל-3 חד'.

אין זה אומר שהוא אכן יזכה, ואין זה אומר שזה סכום מדוייק, זאת נדע רק לאחר פרסום הזוכים במכרזים ובכמה אכן עלתה הקרקע לקבלן.

אני חוזר שוב- כל מחיר שיהיה אנו ננהל משא ומתן רציני וטוב מול הקבלנים הזוכים, להשיג את ההנחה שדובר עליה כאמור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2009 14:26 לינק ישיר 

אם זו באמת השיטה אצלכם יש לי הצעה בשבילכם.

למה שלא תאמרו שאתה תקחו כך וכך על דירה ללא עלות הקרקע כאשר המחיר הכולל יכלול את מחיר הקרקע הסופי לפי המחיר ששילמתם עליו נטו.

אתה לא חושב שזה שיווק עדיף.

אתם גם יכולים להוסיף סולם למדד מחירי הקרקע.

אנשי טוב, אולי תואילו לגלות לנו מי הם הרבנים שלכם?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2009 23:11 לינק ישיר 

סיפרו לגר"ח גם על שיטת לבן הארמי במכרז ?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > מנהלי פרויקט "רוכשי הרמה קורת גג " אצל ר' חיים קנייבסקי שליט"א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.