למקורות הצבאיים של המייחל : ( יענו אתם לא יודעים . . .)
היום מתחיל התרגיל הגדול בו מדמים את מה שיקרה באמת בדיוק בערב שבועות תשע"א . מתקפת טילים משולבת על ישראל מארבעת המקומות שצויינו בכתבה .
הפעם הראשונה בה פרצתי לשידור עם ההכרזה הזו היתה בתחילת ספירת העומר תשס"ח אז סברתי בטעות שזה יהיה באותה שנה , טעיתי , הבנתי במה טעיתי ותיקנתי את הטעון תיקון ומאז אני מצהיר וחוזר ומצהיר בדיוק אם אותם דברים והפעם לתאריך הסופי שלהם שזה ערב חג השבועות תשע"א , לא השנה אלא שנה הבאה , מתקפה משולבת מארבע כיוונים באותו יום ממש , דומני שהייתי הראשון שדיבר כבר אז על מה שאנו רואים בחדשות ובמציאות , מתקפת טילים משלובת מארבע חזיתות .
מספר דברים ידועים לי כבר עכשיו על מאורעות אותם ימים :
1 . השילטון באותם ימים יהיה בידי משיח בן יוסף .
2 . הזוהר מדבר על שלוש אזעקות שיהיו , מה שאפשר להבין כשלושה מטחים לשון הזוהר מייחסת את השמעת הקולות ( האזעקות ) לשכינה הק' .
3 . הרוגים רבים בעקבות נפילות הטילים , כמה רבים ? אין לי מושג .
4 . בעקבות מתקפה זו ישראל יוצאת למלחמה בכל החזיתות ועושה חיל . הדבר נמשך מספר חודשים , בהתאם לכך האנטישמיות העולמית גואה ומגיעה למימדים מפחידים ובחודש אלול באותה שנה מצליח הטרור לפגוע בקהילה יהודית או בדרום אמריקה או בדרום אפריקה ולהרוג 5 יהודים צדיקים .
5 . בבית הלבן ישב ג'ון מקיין ובאותם ימים ארה"ב תהיה אויבת את ישראל , לשם כך אין צורך להמתין לאותם ימים האויבות צפויה להתחיל כבר בקרוב עוד בזמנו של אובמה אלא שמקיין יעשה דברים ויגזור גזרות קשות כאלה שלא נראו מעולם .
ואז מגיע זמן ההתגלות השנייה של המשיח וזה כבר פרק אחר בסרט ואכמ"ל .
מי שזוכר את הפוסט הראשון שפירסמתי בנושא ערב שבועות תשס"ח יודע שידברתי גם על משה רבנו ועל האבות הק' ועל הכותל . . .
מי שזוכר זוכר ומי שלא גם טוב , אני מעדיף שלא לעסוק בזה עכשיו . עוד חזון למועד בע"ה .
תוקן על ידי המיייחל ב- 21/10/2009 8:22:32
נשלח ב-20/10/2009 22:54
"אוי מי יחיה משומו אל" אם עד עכשיו דברנו על זה ולא חששנו כעת הרעד עובר בגופנו. נקווה שנראה את הניסים שהבטיחו לנו חזל כימי מצרים ארנו נפלאות.
נשלח ב-21/10/2009 08:23
הוספתי את סעיף מס' 5 .
נשלח ב-21/10/2009 11:21
איך אני יכול לדעת אם העולם מסתובב או שבאמת קיבלתי סחרחורת?!?!
נשלח ב-3/11/2009 16:15
שיגור טיל יבשה-ים מדגם 'סילקוורם' Silkworm מדגם C-802, מחוף לבנון
כיצד מתיישבים דבריי אודות מתקפת טילים משולבת הגורמת לנפגעים רבים בשעה שנכון להיום כל מערכות ההגנה הישראליות והאמרקיניות מתכוננות בדיוק לתרחיש כזה בהעמידן את מיטב הטכנולוגיה לרשות ישראל כדי שזו תוכל להתמודד מול האיום ?
שתי אפשריות אני רואה לענות על כך .
או שמתקפת הטילים תהיה כזו שתוכל למערכות ההגנה הישראליות-אמריקניות והטילים יצליחו לחדור אותן וליפול על המטרות .
או , והיא האפשרות הריאלית מבחינתי , היות ובאותם ימים ארה"ב תהיה יותר אויבת מאשר ידידה המצב בשטח ישתנה ולא תהיה מטריה אמריקנית .
נשלח ב-21/11/2009 23:28
בכיר איראני : אם נותקף נשגר טילים ללב ת"א
תגובה שנונה לכתבה שמצאה חן בעיני :
אחלה דיל - פחות מוסלמים ופחות שמאלנים !
נשלח ב-22/11/2009 00:07
כשמשיח בן יוסף יהיה בשלטון, האם הוא יצהיר על כך וזה יהיה ידוע ברבים שהוא הוא משיח בן יוסף?
נשלח ב-22/11/2009 00:38
לא מאמין .
המצגת החיצונית של הדברים תשאר כפי שהיא כיום , כלומר הכל פוליטיקה , ערכים , אמונות , וכו' .
נשלח ב-22/11/2009 08:40
המיייחל כתב:
לא מאמין .
המצגת החיצונית של הדברים תשאר כפי שהיא כיום , כלומר
הכל פוליטיקה , ערכים , אמונות , וכו' .
אוקיי, אז זה לא יהיה ידוע ברבים. אבל האם הוא ידע זאת?
ואם ידע.. הוא יהיה דתי? ז"א לחזור בתשובה..
נשלח ב-22/11/2009 09:23
שאלה טובה .
אם אתה זוכר כתבתי כבר בעבר שאת התמיכה והעזרה הרוחנית הוא יקבל מצדיק מסויים שיהיה זה שיעמוד מאחריו ושלענ"ד הוא לא פחות מאשר הרב מרדכי אליהו שליט"א .
אז התשובה היא כן , הרב מן הסתם יסביר לו מה תפקידו ומה עליו לעשות , כמו"כ מילתא דפשיטא הוא בעיניי שהוא יהיה שומר מצוות ברמה כזו או אחרת .
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/11/2009 09:24:19
נשלח ב-22/11/2009 09:35
אז מתי שרון מתעורר כבר !?!?
נשלח ב-22/11/2009 09:40
אז מה...עכשיו גם אשכול זה עבר הסבה לעיסוק במב"י ? יש כבר אחד כזה . או שניים .
להערכתי לקראת סוף תש"ע , מקסימום תחילת תשע"א .
נשלח ב-22/11/2009 15:23
בספר מלחמות היהודים של יוסיפוס פלוויוס מביא שבתחילה הרומאים הם שהוזמנו ע"י היהודים לסייע להם במלחמתם נגד אחיהם הקנאים, ולבסוף הרומאים לחמו בכל היהודים. שיתוף פעולה עם ארה"ב לא בהכרח יביא טובה ליהודים, וכמו אז כך גם היום.
נשלח ב-1/2/2010 14:54
העירוני בפרטי ע"כ שאולי אני צריך לעדכן את התחזית שלי למלחמה מערב שבועות 2011 לחודשים הקרובים. . .
כי אם לשפוט עפ"י ההתפתחויות האחרונות בשטח עושה רושם שזה הולך להיות הרבה יותר קרוב . כך טענו .
אז זאת הזדמנות טובה לשוב ולהזכיר למי שהספיק לשכוח :
אני את תחזיותיי והבטחותיי שואב מתוך המקורות הכתובים והבנתי אותם ולא מתוך ההתפתחויות האקטואליות המשתנות חדשים לבקרים ואיתן תחזיותיהם של הנשענים עליהן .
כאמור באשכולות אחרים , בהחלט צפויים לנו ימים קשים כבר במהלך השנה הזאת 2010 אולם מלחמה כוללת בהיקף מלא לא לפני התאריך הנ"ל .
נשלח ב-2/2/2010 18:35
מקווה שאתה צודק. ולא תהיה מלחמה השנה. הלואי ולא יהיו בכלל מלחמות, או לפחות יהודים לא ייפגעו במלחמות.הלואי והגאולה תגיע בדרך ניסית.
נשלח ב-3/2/2010 19:04
אבל מדוע הקדוש ברוך הוא חפץ במלחמה דווקא בערב שבועות? אנחנו לא נוכל ללמוד תורה כל הלילה