|
|
| נשלח ב-3/2/2010 20:52 |
|
| |
| DANI8 כתב: |  | אבל מדוע הקדוש ברוך הוא חפץ במלחמה דווקא בערב שבועות? אנחנו לא נוכל ללמוד תורה כל הלילה |
|
כדי שזכות עוגת הגבינה תגן עלינו מכל צרה ונזק. . .
תהיה בריא אתה עם השאלות האלה .
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2010 09:47 |
|
| |
לבנוניים: בקרוב תהיה מלחמה קשה יותר ממלחמת לבנון השנייה
ברשת ABC התראיינו לבנוניים שהזהירו שבקרוב תהיה מלחמה עם ישראל וכן הוסיפו שמלחמה זו "תהיה קשה יותר ממלחמת לבנון השנייה".
פשוט לכולם שמלחמה נוספת אפילו קשה יותר היא רק עניין של זמן .
ולמה באמת ברור לכל הצדדים שכך זה באמת ?
בגלל שכולם יודעים שיישראל אמורה לתקוף מתישהו באיראן וחיזבאללה כמובן יכנס לתמונה . עד כדי-כך עובדה זו ברורה שכל הצדדים עושים ככל יכולתם להיות מוכנים ברגע הישמע יריית הפתיחה .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2010 15:25 |
|
| |
רציתי להדגיש נקודה אחת .
הצפי שלי למלחמה כוללת וגדולה בארבע החזיתות בערב שבועות 2011 נובע אך ורק מתוך הבנתי את דברי הזוה"ק .
אך אם הייתי צריך להביע את דעתי האישית עפ"י ההתפתחויות בשטח בלבד הייתי אומר כי עוד במהלך 2010 תפרוץ המלחמה מבלי לחשוב פעמיים בכלל .
אך מה אעשה ועפ"י הכתובים מלחמה כזאת לא מסתדרת לי השנה .
תוקן על ידי המיייחל ב- 26/02/2010 15:26:14
|
|
|
|
| נשלח ב-1/3/2010 22:02 |
|
| |
לענ"ד לתופעת פיצוץ הנפצים בקול רעש גדול ברחבי ערינו ע"י אותם רשעים ריקים ופוחזים
יש ויהיה חלק בהבאת פיצוצי הטילים שייפלו בעתיד ברחבי הארץ .
" הם רוצים פיצוצים ? אין שום בעיה , הם יקבלו פיצוצים אמיתיים ואז נראה אותם מתגלגלים מצחוק"

|
|
|
|
| נשלח ב-24/3/2010 22:24 |
|
| |
| המיייחל כתב: |  |
שיגור טיל יבשה-ים מדגם 'סילקוורם' Silkworm מדגם C-802, מחוף לבנון
לכאורה נשאלת שאלה קשה :
כיצד מתיישבים דבריי אודות מתקפת טילים משולבת הגורמת לנפגעים רבים בשעה שנכון להיום כל מערכות ההגנה הישראליות והאמרקיניות מתכוננות בדיוק לתרחיש כזה בהעמידן את מיטב הטכנולוגיה לרשות ישראל כדי שזו תוכל להתמודד מול האיום ?
שתי אפשריות אני רואה לענות על כך .
או שמתקפת הטילים תהיה כזו שתוכל למערכות ההגנה הישראליות-אמריקניות והטילים יצליחו לחדור אותן וליפול על המטרות .
או , והיא האפשרות הריאלית מבחינתי , באותם ימים ארה"ב תהיה יותר אויבת מאשר ידידה ממילא המצב בשטח ישתנה ולא תהיה מטריה אמריקנית .
|
|
הודעה מהדף הקודם . מלפני 5 חודשים !
הדגשתי את השורה האחרונה עכשיו .
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2010 00:04 |
|
| |
מצד שני, דעת הקהל האמריקנית אוהדת היום את ישראל יותר מאי פעם לפי סקרים אחרונים, איך בדיוק אובמה יכול לסכן את עצמו פוליטית, בפגיעה רצינית בביטחונה של ישראל? (ואולי זה מה שיפיל אותו..)
יש לך רעיון למה יכול לקרות כדי שדעת הקהל האמריקאית תשתנה כלפי ישראל?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/3/2010 08:24 |
|
| |
קודם כל שמח לראותך שוב באיזור , התגעגתי אליך .  מותר לי נכון?
אני לא בטוח שאתה מודע לכך אך נגעת בנקודה יפה ורגישה שאני עוד צריך להעמיק בה ולפתח אותה ועדיין לא כתבתי עליה בפורום .
נושא המהפך בדעת הקהל האמריקנית נגד ישראל . שעוד צפוי לחול בתקופת מקיין . על אותם ימים ישנו משפט בזוהר שדי קשה לפצח אותו "מה יגרום" לאירוע המתואר שם ומה יהיו השלכותיו .
אבל אני דווקא אופטימי בעניין הזה , מאמין שלקראת סוף 2010 יתבהרו העניינים יותר .
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/4/2010 15:18 |
|
| |
 ישראל הודיעה באמצעות ארצות ברית לדמשק כי אם הטילים יעברו את הגבול, יתקוף צה''ל מטרות בלבנון ובסוריה, וישמיד את הטילים.
אשוב ואזכיר את דעתי הישנה בנידון : אינני שולל עימותים צבאיים בין ישראל לחיזבאללה וסוריה . מה שתמיד שללי זה מלחמה כוללת בה הולכים על כל הקופה אך מהלומות הדדיות לגמרי לא שולל .
זו דעתי הישנה שלא השתנתה מאז .
פוטנציאל ההתלקחות הכללית בעימותים כאלה מטיל ספק לא קטן בסיכויים להתרחש ולכן ההגדרה בה בחרתי להשתמש היא שאינני שולל אותם . אך גם לא מאמין גדול בהם .
|
|
|
|
| נשלח ב-16/4/2010 09:30 |
|
| |
הנה זה מגיע
דיווח: כך מתכוננות סוריה ולבנון למלחמה עם ישראל העיתון הכוויתי א-ראי, שחשף את העברת הסקאד לחיזבאללה, חושף היום את ההכנות בדמשק ודרום לבנון למלחמה כוללת עם ישראל. בתוכנית: מערך של סוללות נ"מ וטילי קרקע-קרקע שיבטלו את העליונות הצבאית של ישראל. גורמים סוריים: נספוג מישראל את המכה הראשונה ונגיב בעוצמה הרסנית כנגד העורף הישראליהעיתון, שדיווח לראשונה על העברת טילי הסקאד, מצטט גורמים בחיזבאללה, שהעריכו כי מלחמה עם ישראל היא "עובדה מוגמרת" אולם התזמון שלה לא ידוע ותלוי אך ורק בצד הישראלי.
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/095/261.html?hp=1&loc=8&tmp=4302#after_maavaron
זה שהמלחמה היא עובדה מוגמרת מבחינתם נובע מכך שהשר שלהם בשמיים יודע שכך נגזר אצל בורא עולם , וידיעה זו יורדת ומשתלשלת למטה בעולמות .
אז למה הוא לא יודע את התאריך המדוייק שלה ? אף אחד לא אמור לדעת תאריך מדוייק של אירוע כזה . זה שאנחנו יודעים זה אך ורק משום שכך כתבו לנו חכמינו ז"ל שאת ידיעותיהם והשגותיהם הם שאבו מאותו מקור עצמו שגזר זאת . בורא העולם . ואלמלא זוהר כתוב אי אפשר לאומרו .
נקודה חשובה נוספת שיש לדעת בעניין זה !
תוכניותיהם והתרברבויותיהם של אויבינו להכות בנו ולעשות לנו כך וכך נזקים טבעית ומובנת אך עלינו לדעת שעפ"י רוב ישנו פער משמעותי בין חלומותיהם לבין התוצאה בשטח בפועל . משום ששרי האומות למעלה רואים את הגזירה במקורה כפי שהיא ראויה לבוא עלינו אך בסופו של דבר בגלל כל מיני חשבונות של בורא עולם הגזירות מתרככות ומתמוססות ועד שהן נוחתות עלינו הן מגיעות לאחר ניכוי המס במקור וביטול הרבית וההצמדה וכדומה .
וכמובן ככל שיש יותר זכויות יש פחות ייסורים ואסונות .
כך שאין להיבהל יותר מדי מנביחותיהם של אויבנו . הם לא יקבלו את כל מה שהם רוצים . חלק דווקא כן . כמה ? זה כבר תלוי בנו ובמעשינו . כל אחד ואחת מאיתנו יכול להשפיע .
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/4/2010 17:01 |
|
| |
אחד הדברים המוזרים בעיניי היא המלחמה האמריקנית בלבנון בעידן מקיין המתוארת היטב במדרש . שני דברים מרכזיים מתוארים שם , הטבח הגדול שהאמריקאים יבצעו שם במוסלמים , והתערבותם של כוחות רוסיים במלחמה והשתלטות ולקיחה בשבי של כוחות אמריקאים .
מלחמה זו מתוארת לאחר מלחמתה של ישראל בלבנון , אולי אפילו ב - 2012 .
התמיהה העולה כאן היא כיצד יתכן שישראל תשאיר משהו מלבנון-חיזבאללה לאחר הכתישה שהיא תבצע שם במלחמה הקרובה ? מניין יהיה לאמריקאים במי להילחם ??
ומי שירצה יוסיף לזה את העובדה שמב"י יהיה בשילטון באותם ימים ותחת הנהגתו תתנהל המלחמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/5/2010 15:35 |
|
| |
בידי פיקוד העורף ומשרד הביטחון תרחישי אימים ליום בו יותקף העורף הישראלי http://news.walla.co.il/?w=//1668423
ד"ר משה ורד איש מערכת הביטחון וחוקר במרכז בגין-סאדאת באוניברסיטת בר אילן, פרסם לפני מספר חודשים נייר עמדה בשאלה כמה זמן תמשך המלחמה בין ישראל לאירן ובו גם תרחיש אחד מיני רבים. להערכתו, אירן לא תתקוף את ישראל לאחר שזו תפציץ את אתרי הגרעין, אלא תציג את עצמה בעולם כנפגעת ותגנה את המדינה בזירה הדיפלומטית. במקביל, חיזבאללה יתעצם בטילים אירניים, הסורים יעצמו עין, וחיזבאללה וחמאס יפתחו בשלב מסויים במתקפה משולבת על ישראל.
מדהים ! סוף סוף מישהו מציג את התרחיש המשתלב כ"כ יפה עם דבריי מזה זמן רב .
הרי מה אני אומר כל הזמן...תקיפה ישראלית כבר בקרוב . אך מתקפה משולבת על ישראל מארבע חזיתות רק בעוד שנה במאי 2011 . אז איפה יהיו האיראנים שנה שלימה ? הנה , כתבה זו אולי סיפקה את התשובה .
|
|
|
|
| נשלח ב-16/5/2010 14:50 |
|
| |
בשבוע הבא: צה"ל יתרגל התקפת טילים על ישראלביום ראשון הבא ייפתח תרגיל רחב היקף של פיקוד העורף, במסגרתו ידומה תרחיש של מתקפת טילים מצד סוריה, חיזבאללה וחמאס. וילנאי: "התרגיל אינו מצביע על דבר מלבד הצורך להיות מוכן"
אני באמת מאמין להם שאין להם כל כוונה לתקוף מדינות אויב . מעולם לא אמרתי או רמזתי שישראל מתכננת זאת אך מסתירה את כוונותיה .
מה שאני אומר הוא שהצורך הדחוף לתקוף את איראן יתעורר מיד לאחר הניסוי הגרעיני הצ' קוריאני ואולי התפתחויות נוספות שתהיינה בעקבותיו . נכון לעכשיו באמת אין כוונה כזאת .
תוך חודש-חודשיים נהיה חכמים יותר אני מאמין , נמתין להתבהרות השמיים מהאפר הוולקני ואז נדע מה קורה .
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2010 11:01 |
|
| |
בדיוק בעוד שנה מעכשיו, בשעות בוקר אלו של ערב החג
תצא המלחמה הגדולה לדרך ותיפתח במתקפת הטילים המשולבת על ערי ישראל
ודאות סופית ומוחלטת לאירוע זה תהיה לי במהלך החודש-חודשיים הקרובים . אך כמו שזה נראה עכשיו זה זה .
תוקן על ידי המיייחל ב- 18/05/2010 11:07:20
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2010 11:36 |
|
| |
אז יש לנו שנה של שקט יחסי עד למלחמה הגדולה. זמן לחשבון נפש, תשובה והתחזקות. חג שמח לכלם.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2010 12:44 |
|
| |
בדגש על יחסי
משום שאם צדקתי בדבריי והתקיפה הישראלית באיראן בפתח אזי ההסלמה הבטחונית שתבוא בעקבותיה 'לא בדיוק' תספק לנו את בשקט המיוחל .
מ"מ חג שמח והתעלות רוחנית לכולם 
|
|
|
|
|