|
|
| נשלח ב-7/6/2011 12:36 |
|
| |
למרות כל ה"תחזיות"
יהי רצון, שנזכה לחזור בתשובה שלמה,שיתבטלו כל הגזרות ויומתקו כל הדינים שיזכנו ה' יתברך לקבל את התורה הקדושה בטהרה, בשמחה ובאהבה שנזכה לראות את ביהמ"ק יורד בנוי מהשמיים במהרה בימינו ממש שנזכה למקום של "אתה הראית לדעת כי ה' הוא האלוקים אין עוד מלבדו" חג שמח! ואיך אסיים בלי לאחל בשורות טובות ממש!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/6/2011 13:16 |
|
| |
מצטרפת לאיחולים. חג שמח
|
|
|
|
| נשלח ב-21/2/2012 15:39 |
|
| |
ביום שזה מתפרסם..

מתפרסם גם זה..
סגן הרמטכ''ל האירני: ''אם נחוש מאוימים - נכה קודם אירן תתן מכה מקדימה לאויביה אם תרגיש כי האינטרסים הלאומיים שלה בסכנה''
אני יוצא מתוך הנחה שאיני צריך להזכיר לכם את תרחיש המלחמה שלי של ערב שבועות בו אני דבק כבר כמה שנים טובות. מתחילה במתקפת טילים משולבת בעיקר על גוש דן. זוכרים את דבריי העתיקים משנים עברו או שצריך לחזור עליהם?
לאור האמור אני מעריך שאכן תופעל תחבורה ציבורית בשבת בת"א. ולמה? כי מכת טילים משמעותה בעיקר סקילה. מתאים כעונש על חילול שבת בפרהסיא.
עיין ערך מלחמת המפרץ ב-91 ורומן הסקאדים עם רשת סופר-פארם ופתיחת סניפיה בשבת.
תוקן על ידי המיייחל ב- 21/02/2012 15:43:22
|
|
|
|
| נשלח ב-22/2/2012 10:15 |
|
| |
רק רציתי להדגיש

שלא אמרתי שלדעתי איראן תהיה זו שתתן את המכה הראשונה. ממש לא. הרי כל הזמן אני חוזר ואומר שמחכים לשמוע על תקיפה ישראלית באיראן ושזה אמור לקרות בכל יום ממש. רק שאני מעדיף לראות לפני כן התפרצות וולקנית גדולה זה הכל. ככה זה יתלבש פרפקט עם הבנתי את הזוהר. ממשיכים לחכות לבאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/3/2012 09:09 |
|
| |
מעניין החידוש הזה לא? נדמה לי שזה מזכיר לנו את אזור שבועות או משהו כזה...

תוקן על ידי המיייחל ב- 07/03/2012 09:09:47
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2012 20:38 |
|
| |
השנה יש לספירת העומר ערך מוסף.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2012 21:52 |
|
| |
מה הערך המוסף של ספירת העומר השנה??
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2012 22:45 |
|
| |
הוא התכוון לומר שסופרים לא רק לקראת שבועות אלא גם לקראת המלחמה
2 ציפורים בספירה אחת
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2012 09:39 |
|
| |
הא הא הא אה  אשרייכם ישראל שהוספתם מצוות לתורה מדברנן וגם ופורומאן (יעני מצוות שמקורם מהפורום) :" ומי ייתן כל-עם ה', נביאים-כי-ייתן ה' את-רוחו, עליהם.
זו הפתעה שלא ציפיתי לה - אני חייב להודות - לראות במו עיניי כזאת התחדשות תורה ועוד כזה נפקא מינה על הבוקר- יא חביבי יא חלאוולאוו !!!  גלוי וידוע לפני שבשום מקום וזמן בעולם לא נראה כזה חידוש תורה !!!  - אשרייכם וישראל ואשריי הפורום המותבל ביותר  (כל זה כולל את רב הפורום הידוע בענוונתו המפורסמת הצבעונית והססגונית וחוצת הגבוולות ומדינות  ) מאת ה' הייתה זאת היא נפלאה בעינינו
תוקן על ידי danmash ב- 19/04/2012 09:40:40
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2012 21:32 |
|
| |
אם המלחמה הגדולה היתה פורצת בחג הזה כך זה היה נראה
יום שישי ד סיון בשעת אחה"צ מתגילת השכינה למשה רבנו היושב בביתו ועוסק בתורה ומגלה לו בבת אחת מיהו מהו ומה תמונת המצב, בקיצור מעדכנת אותו בכל מכל כל.
לאחר מכן בתחילת הלילה מגיע גם המשיח לבית ומצטרף אליהם ויחד יושבים כל הלילה ועוסקים בתורה בעיקר בסודותיה ובמה שעומד בפתח. כך כל הלילה עד עמוד השחר.. בבוקר יום שבת ה' בסיון יעזוב המשיח את הבית ויחזור למקומו ויישארו משה והשכינה יחד, באיזשהו שלב השכינה קופצת להר הבית ועושה שם מה שעושה וגורמת לאבות הק' להתעורר ולצאת ממערת המכפלה ולבוא אליה להר הבית (לכותל) וגם משה רבנו יגיע לשם, (כנראה במסגרת עצרת תפילה כלשהי לרגל המצב) נשמעת אזעקה ברחבי הארץ וטילים מארבע חזיתות נופלים וגורמים לנפגעים רבים. משה ר' המשיח והאבות חוזרים כולם לביתו של משה (מכל הקטע שם משמע שהאבות ייראו בגוף ממש כבני-אדם רגילים) בעקבות המתקפה מדינת ישראל יוצאת למלחמה בכל החזיתות כאשר בראשה עומד כבר מב"י. למרות המצב המדיני-צבאי הלא פשוט בו נהיה שמחה גדולה תהיה לאבות הק' ולכל יודעי סוד זה כי תינתן הבטחתו של בורא עולם שזהו זה, הגאולה יצאה לדרך ואין ממנה חזור יותר. הזוהר ממשיך לתאר את השלבים הבאים אך זה מה שנוגע לעצם חג השבועות. כל זאת ועוד כנראה בשבועות הבא תשע"ג. בתנאי שהאירועים הקודמים לה יחלו כבר השנה.
 |
|
|
|
|
|