בית פורומים חרדים מתוקים

איזה תוכנה ( אם בכלל ) אתם משתמשים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/10/2009 10:14 לינק ישיר 
איזה תוכנה ( אם בכלל ) אתם משתמשים

היום קיים הרבה תוכנות לניתוח נתונים של בדיקות של חולי סכרתץ אני לדוגמא משתמש במערכת אינטרנט של MINIMED

https://carelink.minimed.com/patient/entry.jsp?bhcp=1

יש לי לפחות שנתיים של נתונים ( אינני יודע אם זה חשוב)  אבל הוא מוריד לי גם נתונים מהמאשבה וגם מן המכשיר

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 13:29 לינק ישיר 

תודה על תוכנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 16:24 לינק ישיר 

אני משאירה משהוא לאחיות שיעבדו גם הן

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2009 19:50 לינק ישיר 

כבר אמרנו שהמטפל הטוב ביותר זה הסוכרתי עצמו.......למה להשאיר לאחיות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 21:32 לינק ישיר 

כרגע אני משתמשת בתוכנה של פריסטייל, יש לה טבלאות נחמדות וכמה אפשרויות לנתוח נתונים. כשצריך אני שולחת לרופא במייל. האמת שאני רוצה את התוכנה של מינימד, אבל הסוכן מבקש עליה כסף אז אני מתקמצנת. מה אתם אומרים? שווה 100 ש"ח?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 21:36 לינק ישיר 

אתם מקבלים את התוכנה עם הגלוקומטר? איך היא בכלל מגיעה אליכם? כשאני ביקשתי לפני שנתיים צחקו ממני אמרו לי זו העבודה של האחיות ולכן גם היתה תגובתי הקודמת

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2009 22:03 לינק ישיר 

היא מגיעה כך: מתקשרים לסוכן של פריסטייל ומבקשים אותה-דיסק וכבל למחשב. הוא או היא אומרים שמה פתאום וזה עולה כסף, ובכלל זה בשביל הרופא/אחות. עונים להם שהרופא אמר שאת מוכרחה את זה, ואת יודעת שהם בסדר, ויתנו אותה בשמחה, וידוע לך שאנשים קבלו אותה ובחינם, אם יש לך שם תגידי שם של מישהו שקבל. תוך מס' ימים תקבלי את התוכנה בדואר בחינם. יחי הקומבינות. לי זה עזר מאוד להשיג שליטה, במיוחד שאני לא בדיוק רושמת יומן סוכרים. פעם בשבוע שבועיים אני מחברת את הגלוקומטרים למחשב ומנתחת נתונים, שומרת בתיקיה, וזהו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/10/2009 22:21 לינק ישיר 

אפשר להשיג את זה ע"י אחות סוכרת כי אני לא מכירה אף אחד שיש לו תוכנה בשם, עכשיו רק נודע לי מזה דרככם. והאמת גם אני טענתי לאחות שאם היה לי את זה בבית הייתי מביאה לה רישום מה שלא הבאתי מעולם

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/10/2009 23:02 לינק ישיר 

לדעתי רק דרך סוכן של החברה, פשוט כי להם יש את התוכנה. לא נראה לי שלצוות הרפואי יש כבלים מיותרים. תנסי את הסוכן שהכיר לך את פריסטייל, זה באמת לא קשה, רק פרטתי לך את התהליך שלא תבהלי באמצע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2009 14:18 לינק ישיר 

כמו שאמרתי אני משתמש בתוכנה של MINIMED הוא צריך קישור עם כבל מהמכשיר או לחילוף שידור מן המשאבה כל היתר חינם אין כסף

אני בדרך כלל מביא תדפיס של הנתונים לרופא אבל תמיד אפשר להוציא את הנתונים דרך האינטרנט

מה שחסר לי הוא שאין ניתוח לפי ימי השבוע כך עם אני רוצה לבדוק מה קורה בשבת אין אפשרות

אולי בminimed הם לא שמעו על שבת !!!

תוקן על ידי ככר_כסף ב- 22/10/2009 14:29:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2009 14:32 לינק ישיר 

אתה  יכול להוציא לפי תאריכים כך שהיום האחרון הוא שבת ואז זה  מסודר לפי ימים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/10/2009 14:52 לינק ישיר 

יש לך דוגמא אני לא יכול להציג לפי ימי שבוע רק תאריכים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/10/2009 14:58 לינק ישיר 

כן למשל השבוע, אתה רושם מתאריך 18 ועד 24 והרי לך שבוע שלם שמתחיל ביום ראשון ונגמר בשבת. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/10/2009 09:50 לינק ישיר 

שלום,

נכנסתי לאתר ונרשמתי וניסיתי להעלות את התוצאות מהגלוקמטר שלי, אבל הדגם שיש לי לא מופיע ומה שמופיע לא הצליח.

יש לי ACCU-CHEK Performa

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2009 10:25 לינק ישיר 

אכן לא כל מכשיר הוא יזהה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2009 10:41 לינק ישיר 

אין מה לעשות הכי טוב להשאר עם הרישום בזמן אמת (זה הכי אמין)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > רפואה ובריאות > חרדים מתוקים > איזה תוכנה ( אם בכלל ) אתם משתמשים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext