| נשלח ב-22/10/2009 14:18 |
|
| |
משקפי שמש
לפני תקופה- היה לי סיפור די הזוי, ופתאום השבוע נזכרתי בזה, ומענין אותי לשמוע את דעתכם
יצאתי עם בחור שתי פגישות, ומאד מאד התלבטתי, השיחה לא כ"כ זרמה,וזה לא היה נראה זה, בכל אופן השדכנית אמרה לי שהוא טיפוס שלוקח לו זמן להתחמם, ואם נצא עוד פעם, אז הוא יהיה משוחרר,
כמובן ש-
השתכנעתי, וקבענו לשעות אחר הצהריים המוקדמות, ומיכוון שזה היה בשיא הקיץ, באתי עם משקפי שמש- לא חשבתי שזה משו חריג או שזה יפריע לו,
בכל אופן, הפגישה היתה ממש לא משו- לא זרמה וחזרתי עם תחושה ברורה שאני אומרת סופית לא
דיברתי עם השדכנית והודעתי לה שאני לא מעונינת להמשיך, אחרי חצי שעה בערך היא מתקשרת אלי ושואלת אותי אם הייתי עם משקפי שמש,,,
מה התברר? היא התקשרה לבחור ושאלה אותו איך היה, והוא ענה לה שלא היה מוצלח, והוא לא הצליח לתקשר כמו שצריך כי הייתי עם משקפי שמש וזה ממש ממש הפריע לו, כי הוא לא ראה את ההבעות שלי (וזה לא משקפיים ענקיות בכלל!! וזה לא פגישה ראשונה, והוא הכיר טוב טוב את ההבעות והתגובות שלי) והרגיש שהוא מדבר לקיר - מה שממש לא נכון כי הייתי פעילה בצורה מוגזמת ,הוא פשוט לא תיקשר,,
הסוף של הסיפור היה שנפגשנו עוד פעם, והמצב לא השתנה, פשוט זה היה הטיפוס,סגנון שצריך לדובב, אבל זה כבר ממש לא חשוב- כי זה היה מזמן,
אבל מענין אותי מה דעתכם, האם הוא באמת צדק, או שזה סתם היה פתח מילוט לאגו פגוע
תוקן על ידי תפוזינה19 ב- 22/10/2009 14:34:28
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 14:31 |
|
| |
לדעתי אי אפשר לדבר נורמלי עם אדם שמתחבא מאחורי משקפי שמש.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 14:57 |
|
| |
ני עם אופק..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 14:59 |
|
| |
גם אני וזה אחת הסיבות שאני לא הולכת עם משקפי שמש עד כדי כך הלכתי רחוק............
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 15:05 |
|
| |
בס"ד
נכון אופק,
התזה שהצגת נכונה אבל לא במקרה שלה.
הבחור בין כה לא תיקשר אז המשקפי שמש היו
סתם עילה כדי לדעת מה לענות לשדכנית...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 15:07 |
|
| |
גם לדעתי צריך לבוא לפגישה בלי משקפי שמש. צריך לראות את הפנים, את ההבעה, ורק כך הדיבור חופשי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 15:11 |
|
| |
טיע- הראשונה שבאמת קלעה לתחושה!
חשבתי כבר שהראיה שלי עקומה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 16:15 |
|
| |
היייית צריכה להוריד את משקפי שמש. ולגביו, הוא היה צריך לבקש ממך להוריד אותם. הוא סתם חסר ביטחון ומדי לא זורם כמו שאמרת. אגו פרוע ממש לא קשור. לא היית צריכה להגיע איתו לפגישה שלישית.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 17:59 |
|
| |
גם לדעתי זה לא נוח ולא נחמד לדבר עם בן אדם שמסתתר מאחורי משקפי שמש...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 18:11 |
|
| |
כשאני פוגשת חברה ברחוב ואני עם משקפי שמש אז באופן אוטו' אני מעלה אותם... אז לשבת שעה וחצי ויותר עם בחור בפגישה ולהיות עם משקפי שמש?! תפוזינה הגזמת... גם הוא דפוק שלא אמר לך כלום אני ממש ההיתי מתפוצצת אם בחור היה יושב מולי ככה זה הרגשה של חוסר עינין וזילזול...מקווה שתסכימו איתי...
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 19:48 |
|
| |
תפוזינה, ללבוש משקפי שמש בפגישה זה כמעט כמו לבא עם מסיכה, מנקודת ראותו של הבחור זה מביך, וגם נותן תחושה של הסתרה לא נעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 22:03 |
|
| |
נו נו, זה לא כזה מוחלט לדעתי, "אין להביא משקפי שמש לפגישה"... במיוחד אם נמצאים בחוץ בהליכה, ובכלל, אולי הבחור צריך ללמוד לנווט למקומות מוצלים... בכל מקרה, בשביל פגישה שניה זה קצת מוקדם לטעון "הוא כבר מכיר טוב טוב את ההבעות שלי", נו באמת....
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 22:24 |
|
| |
טיע, תפוזינה אני איתכן.
ומה אם זה בעייתי לה להיות בלי משקפי שמש בצהריים? מה היא תיהיה עם עיניים כמעט סגורות או שהיא תדמע כל הזמן בגלל השמש?..
לדעתי הבחור היה צריך לבקש ממנה להוריד אותם אם זה כ"כ הפריע לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 22:54 |
|
| |
משוגעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 מה חשבת לך????????????????????????. משקפי שמש?????????????????????? חבל שלא הגעת עם תחפושת כיפה אדומה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2009 23:03 |
|
| |
איזה הגזמה..
זה בסך הכל משקפי שמש והיא אמרה שהם לא היו על כל הפנים.
וזה היה פגישה שלישית לא ראשונה ולא שניה..
תרגיעו.
ומה אם זה היה קורה הפוך, שלבחור היה משקפי שמש (כי הוא רגיש לשמש, כי הוא וואטאבר)?
אז מה תאמרו שהוא שם מסכה? משומה לא נראה לי......
אם זה כ"כ הפריע לו למה הוא לא ביקש ממנה להוריד?
|
|
|
|
|