השנה ירד גשם וגם תהיה שמש יהיה לילה יהיה יום יהיה ....חחחחח
מצחיקים אותי כל התרחישנים למיניהם
שוטטתי קצת בפורומים בהייד פארק ממש קטעים למות מצחוק
מכל השרלטנים למיניהם שכותבים תרחישים כמובן שלא אנקוב בשמותם
אני מבין זה מוכר טוב תיכף תראו כמה כניסות יהיו לאשכול הזה הזוי הזוי
כמה אנשים מתים על הדברים האלה
יש לכם תרחיש יאללה תכתבו אותו
מקסימום לא יקרה תמיד תוכלו לומר שמערכת הכוכבים השתנתה
חחחחח...חחחחח....חחחחחח...חחחחח....חחחחחח
נשלח ב-25/10/2009 19:58
נכון, צודק במליון אחוז. אני איתך
בשל כך בזמן האחרון אני מעט שומר על "פרופיל נמוך". לא חלילה כי הפורום משעמם, ממש לא. זה הפורום מספר 1 בעיני . אבל תחושה היא שכל הזמן( ובמיוחד באתרים אחרים) טוחנים מים- מה יהיה? מתי יהיה? קובעים שנים, תאריכים וכל אחד חושב שהוא לפחות המזכיר של הקב"ה(אם לא הסגן) ( והמבין יבין)...
אבל צריך לזכור שרק הקב"ה יודע מה יהיה? איך יהיה? ומתי יהיה?
ובכל אופן תמיד טוב לקרוא את האתר של המשקף וכן, להמשיך להביא רעיונות ותרחישים אך כמובן להתייחס לזה כאפשרות כמו עוד אפשרויות רבות ולא כעובדה מוגמרת שאוי ואבוי למי שלא יסכים איתה(כמו בפורומים אחרים)
אני אגב, גם כתבתי פעם את מה שנראה לי ומראש הדגשתי שזה מה שנראה לי( ואח"כ קיבלתי נזיפה ממישהו מפורום אחר שכך הוא חושב ורק לו מותר וזה רעיונות שלו ושגנתי לו אותם( לכן המעטתי לכתוב בשל הרמה הנמוכה של אנשים בה נתקלתי.
המשקיף, אתה גדול!
שהקב"ה יברך אותך ואת שאר חברי הפורום הפעילים ויזכה אתכם לביאת משיח צדקינו בקרוב קרוב.
כל חברי הפורום הזה הם צדיקים ובאמת איכפת להם מהגאולה.
אשריכם, תמשיכו להביא רעיונות ותרחישים ואני אשתדל להיות יותר פעיל ( מקווה שגם את הרעיון הזה לא גנבתי למישהו)
נשלח ב-25/10/2009 21:58
יישר כוח מצפה מילים כדורבנות
נשלח ב-25/10/2009 23:25
התרחיש שלי לשנת תש"ע:
נראה את בית המקדש יורד באש מהשמים!
משיח צדקנו מתגלה, הקב"ה גואל את כל עמו ישראל ונוקם את נקמתנו! לא אכפת לי אם מערכת הכוכבים תשתנה או לא...!!!
בע"ה כך יהיה!!!
נשלח ב-27/10/2009 16:00
אל תפחדו ואל תחתו - הגאולה בפתח ממש...
הופיע באתר של איילה
תיקשור עם גליה על המצב שעתיד להיות (לא נכנסת לעניין של אמת או לא לגבי התקשור...) שווה לקרוא, זה מזכיר הרבה ממה שאומרים אחרים... רק נתפלל שיהיה ברחמים!
נראה את בית המקדש יורד באש מהשמים!
משיח צדקנו מתגלה, הקב"ה גואל את כל עמו ישראל ונוקם את נקמתנו! לא אכפת לי אם מערכת הכוכבים תשתנה או לא...!!!
בע"ה כך יהיה!
ביום ההוא : יק יק ושמו אחד
לשם ולתפארת ולתהילה
במהרה בימינו
וכן יהי רצון שלא נבוש ולא ניכלם ולא ניכשל לעולם ועד........
מה פרצת : מה (הכינוי לשכינה) או ר"ת מלך המשיח מה גימטריה אדם שר"ת אדם זה אדם דוד משיח .דוד גילגול שני לאדם הראשון והמשיח בן דוד גילגול של דוד. פרצת גימטריה 770 . שנאמר מה פרצת עליך פרץ שמשיח נקרא בן פרצי כיוון שיצא מפרץ
ו- זה יהיה באלף השישי. שמתיך גימטריה 770 וזה יהיה בשנת תשע
נשלח ב-3/11/2009 17:08
יפה מאוד ניסן הגדול!!!
נשלח ב-10/12/2009 23:04
התרחיש שלי לשנת 2010
ינואר פברואר גלעד שליט משתחרר
מרץ אפריל ישראל מבקשת אישור מאובמה לפעול באירן לא מקבלת אותו
מאי יוני מקסימום יולי תקיפה באירן
מהפכות בכל העולם המוסלמים הופכים את אירופה ואת ארה''ב
על שישראל תקפה את אירן
בעיות דיפלומטיות קשות עם כל העולם
פיגועים רבים ברחבי הארץ כולל אפשרות תקיפה של נסראללה
נובמבר דצמבר אומות העולם באים על ירושלים והקב''ה מראה ניסים גדולים
כך הבנתי מהאירועים הקורים עכשיו
לא נביא ולא בן נביא אני
ולא אצטדק לפני אף אחד אם לא יקרה התרחיש
הגאולה בפתח להתכונן הרבה חסד הרבה תורה כי רק כך נוכל להינצל ממלחמת גוג
נשלח ב-11/12/2009 11:34
בס"ד
ידידיי המצב של היום דומה למצב הבא ....
זמן מרגש ומסעיר כאחד.....
המתואר ומפורש בפסוקים הבאים......
כמובן על פי הבנתי ....
ואם אשגה או אטעה חס ושלום ש - ה' ....יתברך ברחמיו הרבים וחסדיו הגדולים ייזכני לתקן את אשר שגיתי ופגמתי ....
כן יהי רוצה....
שנאמר: ה' לא ימנע טוב להולכים בתמים......
ועוד נאמר:
אל רחום וחנון ארך אפיים ורב חסד ......
כן יהי רצון....
א וַיְדַבֵּר יְהוָה אֶל-מֹשֶׁה לֵּאמֹר. ב דַּבֵּר אֶל-בְּנֵי יִשְׂרָאֵל וְיָשֻׁבוּ וְיַחֲנוּ = ויחנו = חנו = התחלת המילה חנוכה = כלומר לפני הקמת שכינה מעפרה שהיא נקראת כ"ה = לחזור בתשובה שלמה למען שהשכינה ברחמי ה' תגן עליהם = שנאמר: להקים שכינה מעפרה לפני החירות וגאולת עולם הבאה עלינו לטובה כפי שממשיך הפסוק הבא....
לִפְנֵי פִּי הַחִירֹת = לפני החירות וגאולת העולם...
בֵּין מִגְדֹּל וּבֵין הַיָּם = אלה העומדים באמצע בין גדולי התורה שנקראים מגדל .... ובין הים ...הם אלה שלומדים את התורה בתחילת דרכם כלומר לפני הים = לפני הבנת התורה שהם תינוקות שנישבו ועמי הארץ לפי הבנתי = הים = תורה...
לִפְנֵי בַּעַל צְפֹן נִכְחוֹ תַחֲנוּ עַל-הַיָּם. = בעל צפון = היצר הרע = הס"מ וחילותיו ושלוחיו שהם ערב רב ואומות העולם ושאר אוייבי ה' יתברך והמצירים ומטרידים את ישראל עמו יבורך מפי עליון.......
ניכחו תחנו על הים = תחנו על הים ולא לפני הים = ים = תורה = על הים תלמדו תורה לשמה וחחזור בתשובה שלימה אפילו שהיצר הרע חזק ומטריד תלמדו תורה במאמץ רב למרות קשיי היום שהיצר רע מביא וגורם לכם = שנאמר: כל מי שמתחיל ולומד את תורה שלא לשמה אם דבק במטרה ולא התייאש וזוכה להבין אותה יבוא ללמוד את התורה לשמה....
ג וְאָמַר פַּרְעֹה לִבְנֵי יִשְׂרָאֵל נְבֻכִים הֵם בָּאָרֶץ סָגַר עֲלֵיהֶם הַמִּדְבָּר.= נבוכים = נבוכים מידיעה מועטה של התורה וממצוות התורה ושאמונתם בקב"ה חלשה חס ושלום = סגר עליהם המדבר = נסתמים מלהבין את התורה ומצוותיה חס ושלום כי הם בלחץ מרדיפת שונאי ואוייבי ה' וישראל רחמנא ליצלן....
ד וְחִזַּקְתִּי אֶת-לֵב-פַּרְעֹה וְרָדַף אַחֲרֵיהֶם = פרעה = פורעי החוק המופרעים ומפריעם להתחזק בתורה ובמצותיה שהם ערב רב ואומות העולם ושאר אוייבי ישראל ....וכו'....
וְאִכָּבְדָה בְּפַרְעֹה וּבְכָל-חֵילוֹ וְיָדְעוּ מִצְרַיִם כִּי-אֲנִי יְהוָה וַיַּעֲשׂוּ-כֵן. = כפי שהקב"ה קידש שמו בהטבת פרעה וחילו בים סוף כך בעתיד הקרוב כן יהי רצון ולמען הגאולה השלימה וגאולת עולם הבאה עלינו לטובה כן יהי רצון ....
כך ה' ברוך הוא יקדש שמו במלחמתו לבדו בגויים כביום קרב נגד אוייביו ונגד אוייבי עמו ישראל יתברך
למען קידוש שמו ולמען קיום הבטחתו ובריתו לאבותינו אברהם יצחק ויעקוב ....
ה וַיֻּגַּד לְמֶלֶךְ מִצְרַיִם כִּי בָרַח הָעָם = כאשר יראו אוייבי ישראל שאינם עוד נשמעים להם ולא רוצים להיות כפופים עוד לחוקותם ומנהגיהם
וַיֵּהָפֵךְ לְבַב פַּרְעֹה וַעֲבָדָיו אֶל-הָעָם וַיֹּאמְרוּ מַה-זֹּאת עָשִׂינוּ כִּי-שִׁלַּחְנוּ אֶת-יִשְׂרָאֵל מֵעָבְדֵנוּ. = ימצאו תירוצים ויזידו שמועות רעות ויעלילו דברי שקר נגד ישראל והיהודים בעולם כולו וכו' .... ויסיתו דברי נאצה ושטנה ואנטישמיות נגד עם ישראל והיהודים לבוא להילחם על ירושלים .......
טו וַיֹּאמֶר יְהוָה אֶל-מֹשֶׁה מַה-תִּצְעַק אֵלָי דַּבֵּר אֶל-בְּנֵי-יִשְׂרָאֵל וְיִסָּעוּ. = וכאשר יעברו השלבים האלה של צירוף וליבון ישראל הקדושים משאר ערב רב בתוכם אז ישראל הקדושים שיבטחו בקב"ה ויחזרו בתשובה שלימה ובאמונה שלימה בקב"ה בכדי לקיים את תורתו ומצותיו הם יעברו את התקופה הקשה הזאת למען ייטב להם לעולם הבא מזמן תחילת הגאולה שבו שני שליש יפגעו בצורה קשה רחמנא ליצלן
והשליש האחרון שיהיה דבק באמונת ה' ויהיה דבק בתורתו ובמצותיו ימשיכו להיות בנסיונות בביטחון בקב"ה ובשמירת מצוותיו עד לגאולה השלימה וגאולת העולם וחיי העולם הבא אחרי בניית ירושלים ותחיית המתים ......
כן יהי רצון במהרה בימינו.......
והמשכילים יזהירו .............
כן יהי רצון...........
חנוכה שמח
לכל עם ישראל באשר הם ....
שיבוא גואלינו וישלח משיח צדקינו במהרה בימינו
ונזכה לשנת אורה ותורה ושנת גאולת עולם
א. כ. י. ר
נשלח ב-11/12/2009 11:44
בס"ד
בהמשך לתגובתי.....
חנוכה שמח וחג אורים שמח....
ושבת שלום.....
לכל עם ישראל בכל אשר הם......
נשלח ב-11/12/2009 12:23
בס"ד
במשך לתגובתי ....
הסבר על חנוכה ....
חידוש כפי הבנתי ....
חג חנוכה ... וחג אורים שמח ..... ושנת גאולה במהרה בימינו .....
חנוכה = נחו כ"ה = נחו = ונח = ונח מצא חן בעיני ה' = חון = חון את עמך ישראל = שנאמר: חונינו ה' ישעינו על
דבר כבוד שמך והצילינו וכפר על חטאותינו למען שמך ...
כה = השכינה = קריאת שמע ישראל = כ"ה פסוקים של....
שמע ישראל ...... ועד .... ה' .... אמת .....
שבת שלום וחג חנוכה ואורים שמח ......
לנו ולכל ישראל בכל אשר הם .....
נשלח ב-11/12/2009 12:30
בס"ד
תיקון קטן לתגובה הקודמת....
לִפְנֵי פִּי הַחִירֹת = לפני החירות וגאולת העולם... = פי = התפילה = פי החירות = התפילה בכוונה מלאה מביאה לחירות ...
כן יהי רצון במהרה בימינו......
שבת שלום....
וחג חנוכה וחג אורים שמח.........
וכן יהי רצון שנת גאולה במהרה בימינו.....
נשלח ב-11/12/2009 12:34
בס"ד
על פי החירות = פי = ה'..... שפתי תפתח .... =
ו פ י יגיד ת ה י ל ת ך
שבת שלום וחג אורים שמח
ושנת גאולה ואורה במהרה בימינו .....
א. כ. י. ר
נשלח ב-12/12/2009 23:23
חידוש מפרשת השבוע : החלום הנבואי
"ויאמרו לו אחיו(עם ישראל) המלוך תמלך (שזה יוסף) עלינו אם משול תמשל (שזה משיח בן יוסף) בנו" לפי הבנתי משיח בן יוסף אכשהו יהיה קשור לממשל בישראל תמשל גימטריה 770 = תשע שזה השנה הזאת שני המשיחים העתידים רמוזים בפרשת וישב.
נשלח ב-13/12/2009 01:04
בס"ד
יישר כח ידידי ...
ניסן הגדול....
לכבוד החנוכה....
פירוש חדש...
ניסן = נס = נס שלהן = נס של עם ישראל בקרוב = בניסן נגאלו וכן יהי רצון בניסן ייגאלו....