|
|
| נשלח ב-27/10/2009 18:54 |
|
| |
קיוויתם? ולכן גידפתם? לכן פערתם את פיכם המחליא כנגד גדול הדור?
רשעים.
עושים מעשים כזימרי ומבקשים שכר כפינחס!!!
כמה שתשלמו על זה בשמים, רשעים, מנוולים!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2009 20:46 |
|
| |
פטרוס יקר.
לא פתחנו את הפה על מרן שליט"א- ח"ו.
אבל
א"א להתעלם מהעובדה שלכנופיית ש"ס יש חלק בדם של אחים ואחיות שניגר כמים...
וכמו שאמר הגר"מ אליהו- שרק כאשר חלכו ראשי התנוענה לאלף הקברים מאז אוסלו ויבקשו סליחה- ימחל להם.
ואכמ"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2009 21:10 |
|
| |
אני לא יודע על אלו שפתחו פיהם נגד הרב, אבל אפילו אם זה נכון, כתוב מפורש במקום שיש חילול ה' אין חולקים כבוד לרב! ואין חילול השם גדול מזה שיהודים נהרגים בידי גויים.
והרי כתוב לא תעמוד על דם רעך! ואלה שצעקו נגד הפשעי אוסלו צדקו! והם לא היו מוכנים להיות ''קרבני השלום'' רק כדי לשמור על כבוד הרב. כתוב וחי בהם.
הנה רק חלק קטן מהתוצאות הטרגדיות (כפי שיהודים ביניהם גם רבנים הזהירו שיקרה) של פשעי אוסלו:
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=4&topic_id=2683848&forum_id=5824
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2009 21:16 |
|
| |
והוספה אחד, אני בטוח שאילו הורים של ילד שנרצח בעקבות פשעי אוסלו היו יודעים אז שהבן שלהם יירצח בגלל זה, הם היו עושים הכל כדי להציל את בנם. וכן, גם לדבר נגד רב שתומך בזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2009 22:02 |
|
| |
הנה, ככה אני אוהב אתכם, מודים ברשעותכם ובטפשותכם...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2009 23:10 |
|
| |
| patros כתב: |  | |
|
|
אני הרשע וטיפש כאן? לכל מי שיש טיפה הגיון ושכל יודע שדם יהודי יותר שווה מלחלק כבוד לרב גדול ככל שיהיה.
אם מחללין את השבת ויום כיפורים להצלת יהודים אז על אחת כמה וכמה כאן.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2009 23:10 |
|
| |
שלמה המלך ודוד המלך עשו טעיות אישיות, שלמה - בעבודה זרה, ודוד - בהסיפור של בת שבע. ולכן השם מחל אותם והם המשיכו במלוכה, כי זה לא היה חטא שנוגע לכלל האומה, משא''כ שאול המלך חטא בזה שהוא לא השמיד את כל עמלק, שזה דבר הנוגע לכלל האומה ולכן השם העניש אותו שהוא הפסיד את המלוכה לדוד המלך שהוא כן השמיד את האויבים. מכאן אתה לומד שאם מלך/מושל חוטא בחטא שנוגע לכלל על זה אין מחילה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 00:03 |
|
| |
מתי תבין
| patros כתב: |  | |
|
|
שהגר"ע זה לא הכל!!!!
יש עוד המווווווווווווןןןןןןןןןןןן גדולי תורה שיכולים לחלוק עליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 13:11 |
|
| |
יוסף נסחפת, המון גדולי תורה? אשמח לשמוע מי הם ההמון? אני לא יודע אם יש מישהו שמתקרב אליו בגדולתו ויכול לחלוק עליו ואתה כותב המון?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 14:43 |
|
| |
תל אביבי-
הגר"א שפירא זצוק"ל יכל לחלוק וחלק על הגר"ע יוסף שליט"א.
ולהבדיל לחיים
הגר"מ אליהו שליט"א.
הגר"ד ליאור שליט"א.
וכבר אמר הגר"ד ליאור שמי שטעה בהלכות ציבור- לא יכול להורות בזה....
וד"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 19:57 |
|
| |
יוסף עם כל הכבוד הבאת רק שלושה רבנים, האם זה המון?
ואם אתה מצטט את דבריו של הרב ליאור, הרי לפי זה גם הרב מרדכי אליהו לא יכול להורות.
לגבי הרב שפירא כיוון שהוא כבר לא איתנו לכן זה לא נחשב כי הוא כבר לא יכול....
אגב, עם כל הכבוד לרב ליאור שאיני מזלזל בו ח"ו, אבל לחלוק על הרב עובדיה? יש לו עוד לגדול.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 20:13 |
|
| |
תלאביבי יקר.
כוונתי בדברים לא הייתה לגבי הפסיקה בעניין א"י אלא באופן עקרוני- הרב עובדיה הוא לא סמכות בלעדית.
גם הגרי"ש, הרבנים לבית אויירבך, הרב עמר, הרב בקשי- כולם יכולים לחלוק על הרב עובדיה. זו דרכה של תורה.
ובפרט שישנה מחלוקת גדולה על שיטת הפסיקה שלו.
לגבי הגר"מ אליהו- אולי תספר לי באיזה פסק הוא טעה?
אתה מתכוון ל"היו לא תהיה? זה היה פסיקת הלכה?
לגבי הרב שפירא- עי' בראש דברי.
לגבי הגר"ד ליאור- אכן, חושבני שהוא יכול לחלוק על הרב עובדיה, הוא בקי בכל מכמוני התורה אעפ"י שאין לו איזה "חצר" של "נחשים" שמנפחים אותו....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2009 10:56 |
|
| |
תלאביב ושאר הניקים הכותבים.
תזכרו רק את הצהרתם של הניקים הימניים הקיצוניים רודפי הדמים והרצחניים שכותבים באשכול.
הם מצהירים שמרן מעניין אותם כקליפת השום.
אחרי שתזכרו את זה תקחו את כל מה שהם כותבים כבבואה של אשכול זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2009 11:04 |
|
| |
פטרוס- אתה מדבר שטויות.
הגר"ע הוא מגדולי הפוסקים שבדור שיש לו הרבה כויות בהחדרת התורה לעם.
אך לנו (אני בכל אופן) כואבים:
א. ההתעסקות שלו בפוליטיקה שליכלכה אותו, ובנוסף הנזק העצום שהמפלגה שהוא הדמות הרוחנית שלה, עשתה.
ב. הרצון לכפות על כל הציבור הספרדי את הוראות מרן.
אך כאמור, אין זה מוריד כהוא זה מגדלותו.
ולהזכירך- זה פורום לספרדים- גם ספרדים שלא "קיבלו הוראות מרן"....
וד"ל.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2009 16:41 |
|
| |
יוסף, עם כל הכבוד לכל הרבנים שהזכרת, כמה אנשים סרים לפסק ההלכה שלהם? וכמה סרים לפסק ההלכה של הרב עובדיה. תפסיקו לנפנף כל הזמן שלא כולם מקבלים את זה שצריך לנהוג רק כדעת מרן, אולי תגיד לי באחוזים בכמה אנשים מדובר? הרי רוב מניין ובניין של הספרדים סרים לפסיקותיו של מרן! ומאידך המעטים שלא, הרי הם בעצמם מחולקים, בין אלה שנוהגים כדעת הבן איש חי, וחלקם כדעת רבני מרוקו, וחלקם כדעת הרמב"ם, וחלקם בכלל משוכנזים ופוסקים כדעת בחזון איש/הרבי מלובויטש וכו'.
לגבי ההתעסקות בפוליטיקה. אצלך זה פוליטיקה, אבל אצל הרב זה תורה. את הרב לא מעניינת הפוליטיקה אלא מעניינת התורה כמו שאמר רבן יוחנן בן זכאי תנו לי יבנה וחכמיה. אם יש תורה יש עם ישראל, אבל אם אין תורה אין עם ישראל גם אם תהיה לנו כל ארץ ישראל ולא נוותר על אף שעל....
|
|
|
|
|