|
|
| נשלח ב-28/10/2009 00:59 |
|
| |
אכן רמה..
רמת גן אולי.......
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 01:06 |
|
| |
כיוון שביקשת יפה אני יענה:
אני מאמין שאתה אדם שחי בפחד מתמיד מהדברים הבאים:
א. נסיעה באויר, ים, יבשה, מכל אחד מהדברים הבאים כנראה מתו יותר אנשים, מאשר לא נשואים בגיל חמישם. (מלבד גרושים)
ב. מחלות למינהם.
ג. האיום איראני, בכלל הטיל כבר כאן הפטריוט כבר לא הצליחו לתפוס אותו, אתה כבר סותם האוזניים ומחכה לבום.
ד. שכל המשפחה \ החברים שלך ימותו.
טוב מספיק להיום...
בקיצור, אני מבין אין קרקע תחת לרגליך, אני יודע שאתה חושב שהאדמה פערה פיה, אבל לא זה הראש...
תוקן על ידי barbrav ב- 28/10/2009 1:07:38
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 01:17 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | כיוון שביקשת יפה אני יענה:
אני מאמין שאתה אדם שחי בפחד מתמיד מהדברים הבאים:
א. נסיעה באויר, ים, יבשה, מכל אחד מהדברים הבאים כנראה מתו יותר אנשים, מאשר לא נשואים בגיל חמישם. (מלבד גרושים)
ב. מחלות למינהם.
ג. האיום איראני, בכלל הטיל כבר כאן הפטריוט כבר לא הצליחו לתפוס אותו, אתה כבר סותם האוזניים ומחכה לבום.
ד. שכל המשפחה \ החברים שלך ימותו.
טוב מספיק להיום...
בקיצור, אני מבין אין קרקע תחת לרגליך, אני יודע שאתה חושב שהאדמה פערה פיה, אבל לא זה הראש...
תוקן על ידי barbrav ב- 28/10/2009 1:07:38
|
|
חחח ברבר אני רואה שממש לקחת את העיניינים לידיים....
תן לו בשיניים.....חחחח
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 01:35 |
|
| |
מנגינה, מי זה "משה החמוד"?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 01:40 |
|
| |
מקום טוב, שורה ראשונה באמצע.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 01:44 |
|
| |
שירה חברי הסמול יקבלו v.i.p
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 01:46 |
|
| |
מעולה אז אפשר להשאיר את המשקפת בבית.
VIP כולל גרעינים ובירה לא?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 01:50 |
|
| |
ארוחת ערב מסיטי טאוור, הארוע ביד אליהו פשוט, זה הנוהל..
האשכול קבל 23 הודעות, ממש כאי' יש לו מה לאמר...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 01:52 |
|
| |
כמו שאמרו רבים וטובים.. (או שלא)
רמת- גן!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 01:57 |
|
| |
יד אליהו היא שכונה בדרום מזרח תל אביב. גבולות השכונה הם: רחוב יצחק שדה בצפון, דרך משה דיין במזרח, רחוב דרך ההגנה בדרום ונתיבי איילון במערב. רחוב לה גוארדיה הוא הרחוב הראשי של השכונה, והוא חוצה אותה לכל אורכה, ממזרח למערב.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 02:02 |
|
| |
אבל ביד אליהו יש ערסים נראה לי לא כדאי להסתבך.....
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 05:55 |
|
| |
אינני רואה מקום ללגלוג על השאלה שהציב פותח האשכול. הכרתי אנשים רבים שניהלו חיים ארעיים מתוך תחושה שהנה הם עומדים להתחתן וממילא אין טעם להשקיע במסגרת הנוכחית, אך לבסוף מצאו עצמם נגררים במעלה העשורים המתקדמים של חייהם. כפי שכבר הוכיח שמעון פרס, הזמני יכול להיות קבוע מאד.
מובן שאדם נורמלי לא יראה צורך להתמודד עם שאלה כגון זו, אך מאידך עליו להביא בחשבון שהזמן עד לבואו אל המנוחה והנחלה יכול לארוך יותר מן הצפוי. על כן לדעתי כדאי לתכנן את החיים כאילו אין חתונה באופק, ומאידך לתכנן את הנישואין כאילו החיים אינם יכולים להימשך במתכונתם.
יהודים בכל הדורות האמינו כי המשיח מסוגל להגיע בכל יום, אך הדבר מעולם לא הפריע להם לכונן חיי קהילה משגשגים, לבנות בתי כנסת מפוארים ולצאת למסעות ארוכים בארצות נידחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 06:00 |
|
| |
| missmile כתב: |  | אני לא מאמינה באופציה ההזויה הזו...
עוד החודש בע"ה אני סוגרת וורט!!!!!
|
|
מזל טוב!
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 07:23 |
|
| |
תודה
|
|
| נשלח ב-28/10/2009 09:02 |
|
| |
| אשראי כתב: |  | אינני רואה מקום ללגלוג על השאלה שהציב פותח האשכול. הכרתי אנשים רבים שניהלו חיים ארעיים מתוך תחושה שהנה הם עומדים להתחתן וממילא אין טעם להשקיע במסגרת הנוכחית, אך לבסוף מצאו עצמם נגררים במעלה העשורים המתקדמים של חייהם. כפי שכבר הוכיח שמעון פרס, הזמני יכול להיות קבוע מאד.
מובן שאדם נורמלי לא יראה צורך להתמודד עם שאלה כגון זו, אך מאידך עליו להביא בחשבון שהזמן עד לבואו אל המנוחה והנחלה יכול לארוך יותר מן הצפוי. על כן לדעתי כדאי לתכנן את החיים כאילו אין חתונה באופק, ומאידך לתכנן את הנישואין כאילו החיים אינם יכולים להימשך במתכונתם.
יהודים בכל הדורות האמינו כי המשיח מסוגל להגיע בכל יום, אך הדבר מעולם לא הפריע להם לכונן חיי קהילה משגשגים, לבנות בתי כנסת מפוארים ולצאת למסעות ארוכים בארצות נידחות.
|
|
|
|
|