a{color:#000000;text-decoration:none;}.NewsLetterTitle{font-size:15px;font-family:arial;direction:rtl;font-weight:bold;background-" /> פורום: בחדרי חרדים בני ברק - סופשבוע הידברות, גיליון 3 – בחדרי חרדים
בית פורומים בחדרי חרדים בני ברק

סופשבוע הידברות, גיליון 3

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/10/2009 13:12 לינק ישיר 
סופשבוע הידברות, גיליון 3

* http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255">

"הרגלים שלי רעדו, הייתי בהלם"
כך מספרת מרגלית, הזוכה בהגרלת הדירה בירושלים מטעם הידברות. למרות מצב כלכלי קשה, אשפוז ממושך של בנה בבתי חולים ותחושה ש"באו מים עד נפש", היא תרמה ברוחב לב ונכנסה להגרלה. ואז, לפני כשבועיים, ..
  השבת שלי עם שי גבסו+שיר להורדה
פעם הוא פחד ממנה, היום הוא אוהב אותה. שי גבסו מספר על השבת שלו, ומסביר למה כשהיא יוצאת -הוא נוסע, לא חשוב לאן. ויש גם בונוס: הורדה בחינם של הסינגל החדש שלו "שמור על האמונה"
  שו"ת נשים
בני זוג, גרושים מנישואין קודמים, יכולים לעשות שבת ביחד לבדם? ילדים שנולדו ללא שמירה על טהרת המשפחה נושאים חטא? כל אלה ועוד - במדור השו"ת
  פרשת השבוע: ברית המילה
מה פירוש הביטוי ברית מילה, ומדוע יש אנשים שנולדים נימולים? הרב זמיר כהן בסרטון וידיאו קצר על פרשת השבוע, בו הוא מסביר עד כמה ולמה האדם עצמו מסוגל לתקן את מעשה הבריאה
  מנפלאות הבריאה: החסידה
היא ניזונה בין השאר מנחשים, משפדת את טרפה בנעיצת מקור, ומנגד שומרת אמונים לבן זוגה, דואגת לילדיה ועושה חסד עם חברותיה בכל הקשור למזון. בנוסף מפתיע לגלות שהיא למעשה חירשת. כל מה שרציתם לדעת על החסידה
  לקראת שבת
כל שבוע והפרשה שלו. הרב יוסף ברוק מבית "עת לחשוב" מעניק הצצה אל פרשת השבוע הנוכחית, במאמר קצר ומעניין

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים בני ברק > סופשבוע הידברות, גיליון 3
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext