לאחר מחשבה.....
דוד המלך ע"ה אמר שגיאות מי יבין מנסתרות נקינו אם אותו מלך ישראל אמר כך על עצמו על אחת כמה וכמה אני צריך לומר זאת על עצמי
אני פונה לניק ממתקולדה,
צר לי מאד מאד להיכן הדברים הגיעו אם רק הייתי יכול להחזיר תגלגל אחורה.....
מה לעשות שהיתה לי תחושה שהתגובות שלך כלפי הם לפעמים יותר מדי מגמתיות ולא במובן הטוב, יכול מאד להיות שהכל נובע מטעות קטנה, אבל משמעותית, ומכאן תגובותי אליך, יעידו תגובותי שאני בכלל לא בכיוון של לפגוע אישית בבן אדם, וראיתי באחת התגובות שלך כלפי כמאד פוגענית ואני החלטתי להחזיר באותה מטבע, ומכאן הכל התחיל להתדרדר,
ואני מבהיר לכל הגולשים כאן שבחיים לא קיבלתי ממתקלודה את המספר טלפון שלה וגם לא התקשרתי אליה וגם לא התכתבנו בפרטי חוץ מפעם אחת שהיא הבהירה לי שיש לה גדר והיא לא עונה בפרטי לבנים מה שמעיד שהיא בת ישראל כשרה צנועה וחסודה, וזה מה שכתבתי במקום אחר משהו שונה זה היה רק כדי לנגח ולא שיש בזה ולו משהו אמת,
וממתקולדה לפי תגובתך ביום האחרון אני מבין שטעיתי בגדול, ומאד מאד צר לי הדבר ואני מבקש שתעני ותאמרי סלחתי בפה מלא, והסולח לכל יסלח לי גם,
אין זה מן הנכון שאת תעזבי תפורום, מן הנכון שאני יעזוב תפורום כי כנראה אני מתנהג פה כמו פיל בחנות חרסינה, אז אנא ממך תחזרי להנות כאן, אין לך מה לא לחזור כי אני כבר לא פה בל"נ,
אין כוונתי לעשות סצנות, כל מילה שכתבתי הם דברים היוצאים מן הלב באמת ואני מקווה ורוצה מאד שהם גם יכנסו ללב ושוב סליחה! סליחה! סליחה!
ואני מאד מבקש מכל הניקים אל תוסיפו שמן למדורה (שאני מאד מקווה שתכבה מהר) ותתאפקו אם יש לכם תגובות לא ענייניות,
מעשהיה בבקשה ממך כמו שידעת להיות שם אז, תיהי גם פה ותדאגי שממתקולדה תראה את מילותי.
 |
|
|