| נשלח ב-26/12/2012 12:47 |
|
| |
הזמן הזה שחיכיתי....מאז שסיימתי את הסמינר....כל הזמן הזה שהחתן לא הגיע... גרם ללב שלי להתקרר....
אני לא יודעת למה אבל אני מתחילה להרגיש אנטיות למה שרציתי פעם.... פעם זה היה החלום שלי ( בתקופת הסמינר) ןפתאום עורבא פרח... לא יודעת מה קרה לי.... אבל הלב שלי מתחיל לדחות את כל מה שחונכתי ורציתי פעם... איך זה קורה לי? אני לא יודעת איך להתגבר על זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2012 19:51 |
|
| |
פתחתי את האשכול הזה שלוש שנים אחורה, כיוון שהקפצתם אני התייחס.
עומק שאלתי הייתה האם בחורה שרוצה בחור שיושב ולומד היא מאמינה באופן פשוט בדרך, בגלל האמונה. או הבנה אמיתית, כמו שוורוד זה ורוד וים זה ים. ולהבין שים זה ים, אפשר כי אפשר לגעת בו, איך אפשר לגעת באמונה, ע"י הבנה בעומק האמונה, ובדיקת מקורות האמונה. (יותר קל להאמין שיש אלוקים מהמציאות, אפילו שאני מאמין בכל מקרה אבל לדעת שהמדע גם הרגיש את זה..)
מתמזגת זו דוגמא לאמונה ללא עמקות, שהתמוגגה. כדי שאמונה לא תתפוגג צריך להרגיש אותה.
תוקן על ידי barbrav ב- 27/12/2012 19:52:14
|
|
|
|
| נשלח ב-27/12/2012 21:59 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | פתחתי את האשכול הזה שלוש שנים אחורה, כיוון שהקפצתם אני התייחס.
עומק שאלתי הייתה האם בחורה שרוצה בחור שיושב ולומד היא מאמינה באופן פשוט בדרך, בגלל האמונה.
או הבנה אמיתית, כמו שוורוד זה ורוד וים זה ים.
ולהבין שים זה ים, אפשר כי אפשר לגעת בו, איך אפשר לגעת באמונה, ע"י הבנה בעומק האמונה, ובדיקת מקורות האמונה.
(יותר קל להאמין שיש אלוקים מהמציאות, אפילו שאני מאמין בכל מקרה אבל לדעת שהמדע גם הרגיש את זה..)
מתמזגת זו דוגמא לאמונה ללא עמקות, שהתמוגגה.
כדי שאמונה לא תתפוגג צריך להרגיש אותה.
תוקן על ידי barbrav ב- 27/12/2012 19:52:14 |
|
מסכימה עם כל מילה. כולל הכל...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2013 13:14 |
|
| |
בס"ד למה?כי כך חינכו אותן והן הולכות אחרי זה....נו כל הכבוד,הן בטוח יקבלו שכר.......יותר מהגבר שלהן בטוח... (שמתעסק עם הפלאפון ומחמם כיסא בכולל,לא כולם,אבל יש כאלה....)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2013 12:49 |
|
| |
בבקשה לא להכליל, נכון שיש הרבה אברכים שקורעים את הגמרא מרוב שינה,אבל יש גם הרבה אברכים שקורעים את עצמם על התורה והעבודה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2013 13:30 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בס"ד למה?כי כך חינכו אותן והן הולכות אחרי זה....נו כל הכבוד,הן בטוח יקבלו שכר.......יותר מהגבר שלהן בטוח... (שמתעסק עם הפלאפון ומחמם כיסא בכולל,לא כולם,אבל יש כאלה....) |
|
זה הכללה?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/01/2013 13:32:20
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2013 13:32 |
|
| |
מתנצל
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2013 13:37 |
|
| |
בס"ד
נו לקבל התנצלות מגבר,זה כבר הישג
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2013 13:51 |
|
| |
אכן מאשה יותר קל לקבל התנצלות כי היא צריכה הרבה יותר להתנצל.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/1/2013 14:37 |
|
| |
בס"ד חחחחחחחחחחחחח כן על עצם היוולדה לעולם הזה בכלל....
|
|
|
|
|