|
|
| נשלח ב-25/11/2009 15:00 |
|
| |
לא. פשוט, העיקר המשמעות, לא ההיסחפות בשיר.. זה מפחיד... אבל לפעמים זה פשוט הדבר הנכון...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2009 17:26 |
|
| |
אחד ארוךךךך
ארל גריי כהה של בוקר. חריף, כמעט ממכר. המון לחץ דביק וניירות. אנשים פותחים וטורקים דלתות, פתיחה של שבוע חדש ומהומה רגילה. תיבת המייל מוצפת ועוד שכבת אבק על החלון במשרד. שקט אצלי, מעורער. המקלדת נכנעת בהקלה לאצבעות שלי, הקרות. התגעגעה.
מדפדפת עבודות, מגלגלת את העכבר, בתוך הראש משחקת משחק. בכאילו.
עוצמת לרגע עיינים, רסיסי צללית סגולה נוחתים על הריסים. כמעט יכולה לשמוע את הטלפון מצלצל בשלוחה שלי. כמעט יכולה לשמוע את המזכירה אומרת, "תמי, יש לך אורח". כמעט יכולה לראות אותך נוקש קלות באצבעות הארוכות על הדלת הפתוחה, עם תיק הצד הרגיל, המחשב הנייד בתוכו, מחייך מאוזן לאוזן חיוך ילדותי. שובב. הגעת כל הדרך עד לכאן כדי לבקר. כדי להפתיע אותי בסתם בוקר רגיל של עוד איזה שבוע. בדרך מפה לשם או סתם כי התחשק לך. האדים מתאבדים אל תוך הלחות שבפנים. טיפות כהות אחרונות בכוס הקלקר. מתוק לי בפה והעיינים נפקחות.
אתה לא כאן. תה ירוק של אחרי צהריים, של אחרי מנחה. צהבהב, חמצמץ, ריחני. ניחוח רחוק של מדשאות מוריקות. סוג של רוגע, הזיה. נקודות אחרונות ברשימת המטלות להיום. שמים בחוץ מפזרים עננים ונצבעים בסגול עמוק, קטיפתי. ואחר כך בכחול ככה. אופק חיוור מספר לכולם שיש משהו מעבר למחשב. בכל הבניינים מסביב נדלקים אורות. קריר. בתוך הראש אני עדיין משחקת משחק. בכאילו.
כפתור נדלק במעלית, לקומת הכניסה. יורדת אל תוך הרחוב השקט, כמעט אין אנשים, המון מכוניות. כולם רוצים רק דבר אחר: לחזור הביתה. מותשת, עייפה ונרגשת. עוד המון דברים להספיק הערב. הדרך לתחנת האוטובוס מעולם לא נראתה ארוכה כל כך, קר לי והנעלים מכאיבות. אם רק אעצום עיינים לרגע, הטלפון שלי יצפצף מיד. הודעה. "תסתובבי אחורה".. ופתאום אתה שם. בדרך מפה לשם. זה הזמן בו אני מסיימת וזו התחנה שלי בדרך חזרה, אז באת להפתיע. מחפש בתוך תיק הצד הקטן, של הלפטופ, מוציא ורד קמוטה, אדומה. קטפת כשהיית בדרך לפה, לפני איזה ארבע שעות, אתה מצטער שזה נראה כך. ויודע שלי לא אכפת. מסמיק בצורה כמעט בלתי מורגשת, כמו שרק אני מבחינה.
פוקחת עיינים צורבות אל מול פנסי האוטובוס. חופשי חודשי מתחת לאף של הנהג ופנימה, לחפש מקום להצטנף בו. לבד. נזכרת איך תמהת פעם איך אני יכולה לחכות לאוטובוס בכלל. "הוא לא מגיע מייד כשאת נעמדת בתחנה? אף אחד לא מודיע להם שהגעת?" פעם היית מתוק כל כך.
עכשיו אתה בכלל לא. לא כלום. מטבע של חמש. ועוד אחד של שתיים. קולה קרה במכולת מתחת לבניין. תוססת, שחורה. מזכירה את כל מה שמעבר למה שמעבר למה שאפשר לעשות. לנסוע, לחוות, לטעום. שולחת פעימות חיים. "לרוויה מתוקה", מחייך אלי הקשיש מעבר לדלפק. אני מתכווצת. זה הכינוי שלך. למי מותר להשתמש בו? רק אתה קורא לי "מתוקה", "מתוקה שלי". מגלגלת על הלשון את המשקה הצורב, הפופולארי. זה מה שאתה שותה כל הזמן. עוצמת עיינים ויכולה להרגיש את הרטט בכיס. את המספר שלך על הצג. את הקול שלך אומר "התגעגעתי אלייך". כמעט יכולה לראות את הגבות המורמות. את העיינים הירוקות-אפורות שלך מחייכות, את המבט ה"מובן מאליו" כשאתה אומר שאתה אוהב.
כמעט. שוקו חם אל תוך המיטה. מתחבקת עם הכרית מתחת לשמיכה. ספר מיותם ליידי על הרצפה, רק האדים מתערבלים לי אל תוך העיינים. לא, אני לא בוכה. לא, לא שוב בגללך. לא עוצמת עיינים ולא רואה אותך מתקשר. או שולח הודעה. או כותב לי מייל. פותח חלון במסנג'ר. משאיר הודעות על הקיר בפייסבוק. מגיע בהפתעה אלי מתחת לבית. לעבודה. לא עוצמת עיינים ולא רואה. כי אתה לא. אתה לא כאן. לא כלום. לא כמעט.
-
כל הכבוד אם הגעתם עד לכאן 
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2009 18:18 |
|
| |
תמי, חולה עליך................ את גדולה!!!!!!!!!!!!!
קטע מושלם!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2009 18:42 |
|
| |
הדבר הכי דפוק אצלנו הבנות, שאנחנו חולמות יותר מידי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2009 22:23 |
|
| |
שירה, זה אולי הדבר שמחזיק אותנו.
הכי יפה ומתוק ומקסים בנו.
שאנחנו חולמות, יותר מדי.
תמי, מהפנט. מותר ריבאונד?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2009 22:48 |
|
| |
את ממש מפחידה אותי...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/11/2009 22:49 |
|
| |
למה לחלום אם הכל גם ככה יתפוץץ לך בפרצוף? זה לא שווה את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2009 13:16 |
|
| |
לחלום זה אחלה כל עוד זה לא מפריע לך לחיות, כל עוד לא שוקעים בתוך זה.....
ותמי, זה היה מקסים. פשוט ונוגע, וכובש.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2009 13:59 |
|
| |
איזה כיף
איזו הקלה. לברוח ולדעת שלא תרוץ אחרי. להתחבא ולדעת שלא תחפש. ללכת רחוק רחוק אל כל מה שיש לי ואין לך. אל כל מה שהפסדת. יום אחד עוד תבכה על כך, זה ברור.
איזו הקלה להגיד לא. איזה כיף להעיף את ההתלבטויות לכל הרוחות. רק לרגע. להיות בטוחה במשהו אחד בכל הסיפור הזה. להרשות לעצמי, רק לשניה. להפסיק לאהוב אותך. להאיר בפנס את כל הנקודות המכאיבות. לשים בצל את כל מה שהיה טוב, כי כל הטוב היה רק שלי והרע היה שלך.
איזו הקלה. ללכת עם חור בלב ולהאשים אותך. להיות עצובה ולדעת שזה בגללך. להבין שלא מגיע לי מה שגרמת לי להרגיש. כן, לקרוא לך בנאדם אדיש. להעלב. לכאוב. עד הסוף, לבכות. להשתחרר. להבין שאתה הגורם ועכשיו להתקפל. לזרוק את הזכרונות ממך באיזו פינה טחובה ואפלה, לכסות בעיתונים וביום יום של שגרה.
איזו הקלה לדעת שלא תתקשר עוד. להבין, שלא תשלח עוד מייל, שלא תכתוב. איזו הקלה, למחוק את התמונה שלך מהפלאפון וגם מהלב. איזה כיף.
איזו הקלה, לקחת את כל הרגשות השליליים ולשים מחתחת השלט "בגללך". להבין שזו לא אני, שזה רק אתה. להפסיק להאשים את עצמי ולהיות עסוקה בלשנוא אותך. כך עדיף.
איזו הקלה להבין, שנכנסת לי עמוק והכאבת לי בפנים. איזה כיף לחשוב על כך שעשית זאת במודע, ידעת שיכאב לי ושיהיה לי רע. כמה טוב להאשים רק אותך ולדעת שזו האמת. לא לסלוח.
איזו הקלה לשבת עם עצמי ולחבוש, את כל הפצעים. לנגב, את כל הדימומים, להתכנס שוב בתוך הגבס שלי, האטום, לא לתת לאף אחד להתקרב. להרגיש מוגנת, לבד-לבד.
איזו הקלה, לראות את הדרך ארוכה ולדעת שלא תהיה שם איתי. להבין עד הסוף שלא, בשביל לא להתאכזב. איזו הקלה כבר לרצות לראות את מי ששלי באמת, לקוות, למי שבאמת ידע מי אני ועד הסוף, ירצה ללכת רק איתי. מישהו שלא יפגע ולא ידרוך ולא יתן לי לחכות ולקוות, שלא ישאיר מקום לספק או לאשליות, מישהו שיהיה חשוב לו לנגב לי את הדמעות.
וזה לא יהיה אתה.איזו הקלה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2009 14:50 |
|
| |
למה לברוח אם הוא לא רץ, למה להתחבא אם הוא לא מחפש...??
אם כבר עפ"י השיר.. אז הנקודה היא לא מישו שינגב את הדמעות אלא מישהי שתרצי לבכות בשבילו.. "תבכי במקומי אני כבר לא יכול לבכות אני תפקידי לנגב לך את הדמעות.." (שלמה ארצי)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2009 15:00 |
|
| |
זה כי תמי היא רגשנית מפגרת
שנוטה לאהוב אנשים קרים, מגעילים ועוד יותר מפגרים ממנה
זה למה
החלפתי פרצוף
תוקן על ידי תמי_4 ב- 02/12/2009 15:01:22
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2009 15:07 |
|
| |
תמי אני לא אוהבת אותך 
(את המחשבות שלך...)
למרות ש את כותבת מדהים!!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2009 15:09 |
|
| |
מה לא טוב במחשבות שלי? תספרי לי על זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2009 15:10 |
|
| |
אין לי זמן עכשיו..........
|
|
|
|
| נשלח ב-2/12/2009 15:12 |
|
| |
רב_סרן, אתה יודע איך לנחם עלמות במצוקה....
טקט, ילד. טקט.
|
|
|
|
|