|
|
| נשלח ב-25/6/2012 16:57 |
|
| |
חוששת?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2012 18:14 |
|
| |
מה יקרה למי שיתקרב? ומה יקרה *לך* אם יתקרבו??
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2012 19:30 |
|
| |
מי שמתקרב אלייך - הוא זה שנפגע מכך? כי את "דוקרנית." משמע את מפחדת לפגוע בזולת שיתקרב? או שאת תפגעי מהעניין, ולכן מאיימת בדקירה לכל הקרב 4 אמות?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2012 22:14 |
|
| |
לא מתכוננת לפגוע במישהו, מצטערת אם כך היה נראה. נוח לי לשמור מרחק. מקווה שתבינו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2012 22:21 |
|
| |
רוצה לספר לנו מעט עלייך?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2012 16:35 |
|
| |
ברוכה הבאה דוקרנית בחיק פורום
וגם לחברים החדשים וגם הוותיקים

רונית
0526346334
[email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 09:13 |
|
| |
כבר כמעט שנה שאני מבקרת פה . אנשים מקסימים, פורום יחודי מאד ומנהלת ומרצה מדהימה. אני לא יודעת אם זה המקום , מקווה שהחבר'ה פה יסלחו לי -אני רוצה להודות לך על שנת לימודים מרתקת ומעשירה ..מחכה לשנה הבאה. צום קל למי שצם ושנזכה לביאת המשיח במהרה!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 09:24 |
|
| |
ברוכה הבאה סטודנטית - כאן המקום לאמר כל מה שמרגישים , כך שההתנצלות מיותרת . את מוזמנת להשתתף ולהעשיר את כולם מידיעותיך , יש בפורום זה נושאים רבים , שאת יכולה לתרום לנו , את גם יכולה לספר באיזה אשכול הכי נהנית לצפות . ענין אחר שאולי שווה אשכול - איך מבחר ,מבחינה לימודית , מבחינת עבודות ועוד איך מסתדרים עם שילוב לימודים מסיביים והחיים שמסביב ? מה ההבדל מבחינה לימודית בין פסיכולוגיה לעו"ס , מה מומלץ למי ולמה ? קבלת פנים בנוסח תסמכו -עמך הסליחה .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 10:38 |
|
| |
תפסת אותי בתקופת לחץ של מבחנים ועבודות. קשה, אינטנסיבי . במהלך השנה גם לא פשוט אני עם שתי צוציקיות בבית.
במבחר אין פסיכולוגיה וגם לפסיכולוגיה צריך ללמוד יותר שנים כדי להתחיל לעבוד. אני בתחילת דרכי אז עדיין לא יודעת להגיד הרבה. זה משהו שתמיד חלמתי לעשות ואני מאד שמחה שהגעתי לזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 12:04 |
|
| |
תסמכו חמודה את :) סטודנטית ברוכה הבאה :)
תוקן על ידי סינדרלה13 ב- 08/07/2012 12:07:12
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 16:09 |
|
| |
ברוכה הבאה סטדנטית
תודה רבה על תודתך החמה. זהו עונג לי ללמד אתכן כמאמר יותר משהעגל רוצה לינוק הפרה רוצה להניק.
פעמים מרגיש לי פה מוזר שמכירים אותי ואני לא מכירה . אך זהו המרחב האנונימי- גלוי שנתתי לכם
מקווה שתוכלי לתרום ולהיתרם בפורום
שנזכה כולנו לראות בבניינו של בית מקדשינו
0526346334
[email protected]
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 21:04 |
|
| |
פעמים מרגיש לי פה מוזר שמכירים אותי ואני לא מכירה .
אולי כמו שמרגישים מטופלים ביחס למטפלים? רק שיש הבדל , שכאן את אינך נחשפת , להיפך ... ובטיפול המטופל נחשף ועוד איך .
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 21:17 |
|
| |
וואו תסמכו נקודה מעניינת.....האם זו יכולה להיות הסיבה לרתיעה והסתייגות מחשיפה בטיפול?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 21:53 |
|
| |
לא נראה לי שזו ה-סיבה , זה יכול להיות במצבים מסוימים כשמדברים בנושאים רגישים , למשל כשלא רוצים לדרוך על יבלות של מטפל או כשלא רוצים לזכות בקיתון של רותחין ,במידה וזה נושא שאצל המטפל רגיש במיוחד . ויכולות להיות אפשרויות נוספות .
מענין אכן לבדק מדוע אדם לא רוצה להחשף , אולי סיבה אחת כי אדם לא אוהב להתפס בקלקלתו .זה מעין שמירה על כבוד האדם . יש (צריך )לכל אדם פרטיות - מדוע ?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2012 23:29 |
|
| |
ברוכה הבאה סטודנטית. איזה יופי שגם סטודנטיות מצטרפות לפורום. כמו שנאמר את יכולה להרגיש נוח להגיד כל שעל ליבך . זה אחד מהיחודויות של הפורום ושל המנהלת שהיא מעניקה מרחב לכל אחד לדבר, לשאול לצרף אתרים ולינקים ביד נדיבה וחופשיה.
נהניתי מהמאמר שהעלית למרות שלא הבנתי אותו לבוריו. בהצלחה במבחנים ובעבודות!
|
|
|
|
|