בית פורומים מהפכת הבריאות קינגסטון קליניק

שאלה: איזה הוכחות ומחקרים יש לשיטה?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/11/2009 22:31 לינק ישיר 
שאלה: איזה הוכחות ומחקרים יש לשיטה?

שמעתי בעבר על קינגסטון קליניק אך לא היה לי איפה לברר פרטים על זה.

רציתי לשאול איזו הוכחות ומחקרים יש לשיטה ?  הרי ברפואה הכללית יש מחקרים והוכחות.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2009 22:37 לינק ישיר 

שיטת קינגסטון קליניק לא נותנת סמים ותרופות ( שגם הם סמים ), פשוט – אוכל טבעי, פעילות גופנית ושינה נכונה.

וכי צריך מחקרים והוכחות לסלט ירקות טבעי, ליוגורט עיזים, להליכה בבוקר באוויר צח, ולשינה בריאה???.

ההוכחה היא אותם אנשים שהבריאו ממחלות רבות ושונות.

עיין בספרה של שרה חמו "שביל הזהב לריפוי טבעי".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/11/2009 08:24 לינק ישיר 

כוונתי האם יש מחקרים והוכחות שהמערכת החיסונית תהיה יציבה לחלוטין ע"י הדיאטה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 11:23 לינק ישיר 
כן בוודאי

ישנו ניסיון של 100 שנה ואף יותר על אלפי מטופלים בבית המרפה הגדול של השיטה בסקוטלנד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 18:14 לינק ישיר 

אכן ההוכחות הם ההמונים שבמשך שנים התנתקו מכדורים ומרופאים וחייהם נפלאים ובריאים.

אדם שלקח 5 כדורים ביום ולאחר שהתחבר לקינגסטון הצורך לכדורים נעלם לגמרי והמערכת החיסונית שלו בריאה וחזקה האין זה הוכחה לשלימות השיטה??

אני ממליץ בחום לכל אחד ללכת לחנות הספרים ולקנות את ספרה של שרה חמו 'שביל הזהב לריפוי טבעי', הספר מקיף את הנושא ופותר את כל הבעיות והשאלות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2009 17:41 לינק ישיר 

קניתי את ספרה של שרה חמו ואכן זה פשוט מדהים, הייתי פשוט בהלם כשהבנתי שהאדם עצמו גורם לעצמו את מחלתו ויסוריו, אני מקווה כי כבר בקרוב אתחיל את השיטה.

אני ממליץ לכל אחד לקנות את ספרה של חמו, הספר חובה לחיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/11/2009 11:20 לינק ישיר 

ציפרשטיין, בהצלחה רבה.

מובטח לך סיפוק יומיומי, חייך יהפכו לחיים חדשים, הרגשתך תהיה מלאה ברעננות, ובדיקות הדם שלך יצעקו אופטימיות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2009 09:41 לינק ישיר 

אמנציפציה כתב:

אכן ההוכחות הם ההמונים שבמשך שנים התנתקו מכדורים ומרופאים וחייהם נפלאים ובריאים.

אדם שלקח 5 כדורים ביום ולאחר שהתחבר לקינגסטון הצורך לכדורים נעלם לגמרי והמערכת החיסונית שלו בריאה וחזקה האין זה הוכחה לשלימות השיטה??

אני ממליץ בחום לכל אחד ללכת לחנות הספרים ולקנות את ספרה של שרה חמו 'שביל הזהב לריפוי טבעי', הספר מקיף את הנושא ופותר את כל הבעיות והשאלות.

כדורים למה? איזו מחלה היתה לו?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/11/2009 20:19 לינק ישיר 

הוא לקח 15 כדורים ליום ולא 5 כפי שנכתב הטעות.
המחלה שסבל ממנה הייתה אבנים בכבד ובדרכי המרה.ואשתו לקחה 21 כדורים ליום, בגלל שסתום מלאכותי בלבה.
ושניהם הפסיקו עם כל הכדורים, ע"י שיטת קינגסטון קליניק.
שניהם מרגישים היום בריאים ב"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רפואה ובריאות > מהפכת הבריאות קינגסטון קליניק > שאלה: איזה הוכחות ומחקרים יש לשיטה?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext