| נשלח ב-4/11/2009 21:03 |
|
| |
"יום הסוכרת הבינלאומי"
ראיתי היום בעיתון, פרסומת מקופ"ח מאוחדת, שבה הם כותבים שבימים אלו חל היום הסוכרת הבילאומי, ולכך הם נותנים שירות יוחד לסוכרתים, ובהם עצות, תמיכה, וכו'.
באיזה יום חל היום הזה? ומי הכריז עליה? האו"ם??
מי שיודע מוזמן לענות.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2009 22:15 |
|
| |
יש משהו מיוחד שקורה ביום הזה? איזו פעילות, מבצע, הרצאות? מי ששומע אולי יוכל לעדכן אותנו, ותודה מראש.
כן, אני יודעת שגם ב14 לנובמבר צריך לבדוק סוכר, וגם להזריק אינסולין לזכרו של הד"ר באוטינג...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2009 23:31 |
|
| |
אבטיח, איך שכחת מצארלס בסט???? ביום הולדתו את לא עושה את הדברים האלו לעלוי נשמתו???
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2009 20:17 |
|
| |
דחוף!!!!!!!! מתי היומולדת של צ'ארלס ?? האינסולין מחכה ואני רעבה...
וברצינות, תמיד ריחמתי על אלו ששמם מופיע שני, ואף אחד לא זוכר אותם בגלל זה, זה בטח נורא מתסכל להיות השני הזה שאף אחד לא זוכר איך קוראים לו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2009 20:26 |
|
| |
אני מסיקה מהדו שיח שאכן אתם רק לוקחים אינסולין בימי הולדת
זיכרו ששלי גם מתקרב אז ...
להכין שטרודל תפוחים משומן
עם גלידת שמנת והרבה קצפת מעל
וכמובן לא נשכח את הדובדבן
ואיך שכחנו קפוצ'ינו מתוק גם
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2009 20:52 |
|
| |
הי, היומולדת שלי היום! ויש עוגת קצפת, לא לדאוג. עם דובדבנים ובלי סוכרלוז, שימי לב כיכר! כשנבדוק את המתוקי עוד מעט נעדכן בקשר לנזקים.
אין לכם מושג איזה יסורי מצפון זה להזיק לילד שלך, הרבה יותר קל לעשות את זה לעצמך ולהתחרט מאשר לתת לילד עוגה כזאת ולדעת שזה, אפעס, לא ממש בריא לו. טוב, שלחתי אותו לנסוע קצת באופניים ואולי זה יעזור למצפון (של בעלי, הוא קנה את העוגה!)
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2009 21:52 |
|
| |
אבטיח אגב אני אכן אוכלת את מה שכתבתי אבל אני מכינה את זה בבית, מקמח קוסמין+סוכרלוז+תפוחים וקינמון (שלא נותן לפרי להפוך לסוכרים)+קצפת מביצים (אני שמה כמה גרגרי מלח ו 1 כף סוכר וזה הופך קצף קשה ויציב, ואת הקפוצינו אני ממתיקה בסוכרלוז.
ותאמיני לי אף אחד לא חושד לרגע שזה לא קנוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2009 00:35 |
|
| |
לפחות עם האינסולין יותר קל לנו מאשר אלו עם הכדורים. (בהברזות של עוגות פה ושם)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2009 01:21 |
|
| |
לצערינו אתה צודק, אבל למעשה זו קביעה של הרבה רופאים - תקח אינסולין ותאכל הכל (זה נאמר לי ע"י רופאים מומחים בתחום לא אחת)
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2009 22:38 |
|
| |
| ככר_כסף כתב: |  | | לצערינו אתה צודק, אבל למעשה זו קביעה של הרבה רופאים - תקח אינסולין ותאכל הכל (זה נאמר לי ע"י רופאים מומחים בתחום לא אחת) |
|
צודקת, לא צודק..
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2009 02:42 |
|
| |
מתנצלת, לא שמתי לב קורה במשפחות הכי טובות
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2009 12:49 |
|
| |
| ככר_כסף כתב: |  | אבטיח אגב אני אכן אוכלת את מה שכתבתי אבל אני מכינה את זה בבית, מקמח קוסמין+סוכרלוז+תפוחים וקינמון (שלא נותן לפרי להפוך לסוכרים)+קצפת מביצים (אני שמה כמה גרגרי מלח ו 1 כף סוכר וזה הופך קצף קשה ויציב, ואת הקפוצינו אני ממתיקה בסוכרלוז.
ותאמיני לי אף אחד לא חושד לרגע שזה לא קנוי. |
|
את המתכון הזה אפשר לרשום באשכול מנות אחרונות
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2009 13:28 |
|
| |
מה עם הגלידה?
סתם, גם אני מכינה כזה שטרודל מבצק פילו, תפוחים (מוזהב) והרבה קינמון, וזה בפירוש טעים!!
הרבה מזל טוב!!
|
|
|
|
|