בית פורומים בחדרי חרדים

המכירה הסינית שע"י ארגון מפעל חסד.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/11/2009 23:38 לינק ישיר 

רבותי בואו נשים את הדברים בפרופורציה.

ברור הוא שהרב וינריך איש שכולו חסד ולא קשור לפוליטיקה ולליצמן, המבשר, ושאר ירקות. הוא נטו חסד, ואדם יקר מאד, ויהי חלקנו עמו.

לא להאמין, אבל חיים וינריך זה אחיו!

כמו כן ברור באותה מידה שבכל זאת בתור חסיד גור הוא לא יפרסם בעיתון שנוסד נגד רצון רבו. ולא, אינני מסכים עם אלו שמשווים את זה לארגון שיצרף דפי הטפה בתוך החסד שלו. הרב וינריך לא מטיף לשום דבר, בס"ה הוא נמנע מלסייע לכאלו שלשיטת בני חסידותו הם "עוברי עבירה".

נותרת רק שאלה אחת, האם צריך לתמוך בכזה אירגון או שעדיף לעמוד דווקא לימין ארגונים אחרים, חשובים לא פחות כגון חסדי נעמי וכיוצא באלו, שאף הם עוזרים לכל אחד ללא הבדל חוג ומיגזר, וגם בפרסומיהם הם לא מפלים בין העיתונים.

את זה, שכל אחד יחליט לעצמו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2009 23:42 לינק ישיר 

אני אישית קשה לי לקנות זכות במפעל חסד עקב השתייכותם לגור, בכלל זה גם אי פרסומם ב'המבשר' על אף שהנני מבין אותם ובמקומם הייתי עושה כמוהם, אך באמת לא הייתי מחכה כי מכל גווני הציבור יקנו זכות הגרלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2009 23:45 לינק ישיר 

המסתתר כתב:
רבותי בואו נשים את הדברים בפרופורציה.

ברור הוא שהרב וינריך איש שכולו חסד ולא קשור לפוליטיקה ולליצמן, המבשר, ושאר ירקות. הוא נטו חסד, ואדם יקר מאד, ויהי חלקנו עמו.

לא להאמין, אבל חיים וינריך זה אחיו!

כמו כן ברור באותה מידה שבכל זאת בתור חסיד גור הוא לא יפרסם בעיתון שנוסד נגד רצון רבו. ולא, אינני מסכים עם אלו שמשווים את זה לארגון שיצרף דפי הטפה בתוך החסד שלו. הרב וינריך לא מטיף לשום דבר, בס"ה הוא נמנע מלסייע לכאלו שלשיטת בני חסידותו הם "עוברי עבירה".

נותרת רק שאלה אחת, האם צריך לתמוך בכזה אירגון או שעדיף לעמוד דווקא לימין ארגונים אחרים, חשובים לא פחות כגון חסדי נעמי וכיוצא באלו, שאף הם עוזרים לכל אחד ללא הבדל חוג ומיגזר, וגם בפרסומיהם הם לא מפלים בין העיתונים.

את זה, שכל אחד יחליט לעצמו!

אני מסכים עמך בכל מילה, חוץ מההשואה ל'חסדי נעמי', היות ובטוחני שהארגון המדובר הינו חסד ללא צבירת הון בצד, וד"ל...
התכונת כנראה לארגונים כמו, לב מלכה, עזר מציון, חזרה למרפא ועוד רבים וטובים הנמצאים במגזר החרדי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/11/2009 23:58 לינק ישיר 
אני חוזר ומתחנן לכל אנשי כניסיית המבשר: אנא אל תיקנו במכירה הסינית!!!

ואני מתחייב בזאת בל"נ, שאני באופן אישי אדאג לשני תורמים במקום כל אחד מאנשי המבשר שלא ישתתף בהגרלה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 00:03 לינק ישיר 

קרניברזל
יפה מצידך, אבל יהיה לך קשה מאד להוכיח שאין לך שייכות לגור.
לקיחת הדברים באופן אישי כ"כ והאחריות האדומה והמוגדלת הזו לא משאירים חלקיק של ספק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 00:07 לינק ישיר 

תודה על המחמאה!
אני מאוד מקווה שלפחות ילדיי כן יהיו חסידי גור! אא"כ תמצאי לי מקום אחר לא פחות טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 00:14 לינק ישיר 

שרונה2004 כתב:
טוב להודות, אתה רשע מרושע.

פתחת אשכול ולשמחתי ההנהלה מחקה לך אותו.

אתה איש רע מעללים.

מס' פעמים שהיתי בבית החולים, ונהניתי מפרי מפעלו של אותו צדיק.

מדובר באיש חסד אמיתי, איש בעוצמות שלא קיימות. (לא אמרתי שאין כמוהו, אבל לא הרבה כמוהו).

ולגבי העיתונים, האם בדקת אם הוא משלם כסף עבור פרסום בהמודיע ויתד?

לפחות בהמודיע הוא לא משלם על המודעות, ייתכן וגם ביתד הוא מקבל זאת ללא תשלום.

אם בהמבשר יתנו לו מודעות חינם, ייתכן שגם בהמבשר הוא יפרסם חינם.

טוב להודות, אתה איש רע ומושחת, תתבייש לך. תתנצל בפני הרב ויינרייך על הנזק התדמיתי שעשית לו. אין לך מחילה עד שתתנצל!

אחח שירבו אנשים כמו שרון/ה . כל כך הרבה בעלי חסד היא מכירה ונעזרת על ידם בלי בושה.

כל הכבוד שרונה.

(רק בלי דיבעע)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 00:20 לינק ישיר 

אני מסכים אם כל מילה של שרונה.

כאחד שמכיר את הרב וינרייך אני חיי ב להגיב באשכול מגעיל זה.
מפעל חסד זה כשמו כן הוא.

לגבי המבשר ירדתם רמה לצורה הכי מגעילה.....

זה נראה שכל העובדים בעיתון עוסקים בלכתוב בפורום הזה  די נמאסתם כל דבר הכי קטן -ה-מ-ב-ש-ררררר.....
אאאאאייייכככססססססס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 00:28 לינק ישיר 

כל הכבוד לגור.

חסידות מסודרת, אין אשכול שעולה כאן עם טענה עקיפה או ישירה על חסידות גור ו/או אנשיה ו/או ארגוניה, שלא יזכה לתגובות מסודרות שלא לומר כמעט רשמיות מאת כמה ניקים קבועים כאן.

מעצמה לתפארת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 04:27 לינק ישיר 

טרפו  פיש

איזה ענין יש לבדצ קרליץ נגד מפעל חסד

אתה שהינך בנשק מחד ובן האהובה מאידך

מוטב שלא תעסוק בענינים הקשורים לחסידי גור

ידוע לך היטב שאצל חסידי גור

משפחתך פרסונה נון גראטה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 06:06 לינק ישיר 

המסתתר כתב:
כל הכבוד לגור.

חסידות מסודרת, אין אשכול שעולה כאן עם טענה עקיפה או ישירה על חסידות גור ו/או אנשיה ו/או ארגוניה, שלא יזכה לתגובות מסודרות שלא לומר כמעט רשמיות מאת כמה ניקים קבועים כאן.

מעצמה לתפארת!

רק לך מותר לקפוץ כמו זבוב טורדני בכל פעם שהמילה גור מוזכרת?

שונא קטן שלי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 07:56 לינק ישיר 

טרפופיש כתב:

אחח שירבו אנשים כמו שרון/ה . כל כך הרבה בעלי חסד היא מכירה ונעזרת על ידם בלי בושה.

כל הכבוד שרונה.

(רק בלי דיבעע)

זה מה שיש לך לענות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 08:14 לינק ישיר 

כן זה מה שיש לי לענות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 09:12 לינק ישיר 

שי קאהן,
אני לא בטוח שאתה רוצה לדעת את האמת. אבל אענה בכל זאת.
שאלת לגבי "רפואה וישועה" - ארגון החסד של גור - האם הם מסייעים לכל אחד.
(לא להתבלבל עם "מפעל חסד" שאינו שייך לאיחוד אלא לחסידי גור באופן פרטי.

ובכן, דוגמא אחת לה אני עד בכל שבוע - אתה מוזמן לעמוד ליד הכניסה לסמינר של גור בירושלים בכל יום שישי. עשרות מכוניות של חסידי גור מתנדבים פולטות נעבעך מאות ילדים מיוחדים ופגועי מוח ברמות שונות. בנות גור המתנדבות עורכות להם קייטנה עד לכניסת שבת.
בתור מתנדב אני מודיע לך ש90% מהילדים אם לא יותר שייכים לחסידויות שונות, ליטאים, ספרדים.
כולל נכדת אחד האדמו"רים החשובים.

זו רק דוגמא אחת אותה ציינתי כי אני שותף לה. לא הזכרתי את השבתות, המחנות, הקיטטנות בערים שונות, ובכלל את הפעילות לא רק בתחום הילדים המיוחדים. בכל אלו ממש לא נעזרים חסידי גור. ההיפך, הם המיעוט בנעזרים.

כנראה בתמימותי נתתי לך קרדיט בתור אחד שחותר לאמת. אבל שיהיה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/11/2009 09:21 לינק ישיר 

יש לנו כאן סוג של אאוטינג עצמי?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > המכירה הסינית שע"י ארגון מפעל חסד.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.