יש לגנאי ויש לשבחתלוי באיזה מקרה מדובר.
(באמת בגלל זה?) ברוך דיין האמת.... בזמן קצר כבר על 3 אמרתי את זה.... _________________ אם יהודי עושה פעם סדר שואלים מה נשתנה...
(באמת בגלל זה?) ברוך דיין האמת.... בזמן קצר כבר על 3 אמרתי את זה....
קצת שמחה - איך יכול להיות? כשאני הייתי תלמיד ישיבה - הישיבה עוד לא הוקמה! לא? בדף הקודם גילית את הגיל שלי. כבר שכחת?
_________________ אם יהודי עושה פעם סדר שואלים מה נשתנה...
עצלן...u r gr8!!!
קצת שמחה.. ניסיון אחד ואתה בחוץ... _________________ אם יהודי עושה פעם סדר שואלים מה נשתנה...
טוב מה אתם רוצים לרדת עלי ולדפוק אותי?בכיף אך אני מעדיף להיות רגוע יותראז בוא נעבור נושא.(ואתם תחשבו קצת... כתב ככה כי לא היה לו מה להגיב שידפק!!)
אנחנו לא מחפשים לדפוק אפחד פה (לאו דוקא פה..) פשוט כדאי שתצנזר מה שלא צריך.. אל תשמור בבטן.. זה לא טוב.... והנושא הזה סגור... _________________ אם יהודי עושה פעם סדר שואלים מה נשתנה...
אנחנו לא מחפשים לדפוק אפחד פה (לאו דוקא פה..) פשוט כדאי שתצנזר מה שלא צריך.. אל תשמור בבטן.. זה לא טוב.... והנושא הזה סגור...
בסדר..אבל למה את מעוצבנת?הככל טוווב???????
מעניין למה אי אפשר לדבר לעניין,? פשוט ראיתי עגלה שנקראת בייבי רילקס ואני מחפש כבר כמעט שנתיים להשיג כזה ואף אחד אינו יודע מזה , זה מיובא מאנגליה
לוח מציאות יעזרו לך יותר