בית פורומים הנה ימים באים

ע\רה במילוי שאלון בנושא השפעת אמונה על התמודדות בחיים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/11/2009 14:33 לינק ישיר 
ע\רה במילוי שאלון בנושא השפעת אמונה על התמודדות בחיים

שלום,

אני סטודנט שכותב עבודת מחקר בנושא השפעה של אמונות על התמודדות בחיים. אני מבקש את עזרתכם במילוי שאלון קצר שיעזור לי לאשש את השערותיי.
מי מביניכם שמעוניין לסייע לי בנידון מוזמן לפנות בבקשה למייל הבא:
[email protected]
ואשלח לו את השאלון.

אשמח לתגובות, הערות והצעות. אם תוכלו להפנות את השאלונים גם לחבריכם זה יעזור לי מאוד.

תודה מראש על שיתוף הפעולה,
אורי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/11/2009 14:40 לינק ישיר 

בס"ד

תדביק פה את הטופס, כתמונה/טקסט, שנדע כולנו באיזה שאלות מדובר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/11/2009 13:07 לינק ישיר 
שאלון בנושא אמונה ומחשבות

להלן חלק קצר מהשאלון המדובר, לכל מי שרוצה לקחת חלק במחקר, בצורה אנונימית כמובן.

1--------------2--------------3--------------4--------------5--------------6--------------7

מאוד לא                 די לא                מעט לא        לא מסכים ולא              מעט                      די                      מאוד        

מסכים                 מסכים                מסכים             לא מסכים               מסכים                 מסכים                 מסכים

כאשר אתה מדרג, אנא נסה להימנע מלהשתמש בנקודה האמצעית של הסולם (4), אלא ציין האם בדרך כלל אתה מסכים או לא מסכים עם האמירה בהקשר למה שמאפיין אותך.

1.       לעיתים קרובות אני חושב ששום דבר סביבי אינו בטוח.                                1     2     3     4     5     6     7

2.       אם אינני בטוח במשהו לחלוטין, אין ספק שאבצע טעות.                              1     2     3     4     5     6     7

3.       כל דבר חייב להיות מושלם, וזאת על פי קנה המידה שלי.                              1     2     3     4     5     6     7

4.       בכדי להיות אדם ראוי, עלי לעשות הכל באופן מושלם.                  1     2     3     4     5     6     7

5.       כאשר נראה לי שהדבר אפשרי, עלי לנסות למנוע

את התרחשותם של דברים רעים.                                                       1     2     3     4     5     6     7

6.       אפילו אם הסבירות לנזק הינה מאוד נמוכה,

עלי לעשות כל שביכולתי בכדי למנוע אותו.                                        1     2     3     4     5     6     7

7.       עבורי, עצם קיומם של דחפים רעים הינו חמור באותה

המידה כמו מימושם של דחפים אלה.                                                1     2     3     4     5     6     7

8.       אם אני צופה מראש סכנה ואינני עושה דבר,

אהיה אשם בהשלכות.                                                                      1     2     3     4     5     6     7

9.       אם איני מסוגל לבצע משהו באופן מושלם,

עדיף שלא אעשה אותו כלל.                                                              1     2     3     4     5     6     7

10.   עלי לעבוד תמיד תוך מיצוי הפוטנציאל שלי.                                    1     2     3     4     5     6     7

במידה ותרצו להשתתף בשאלון המלא, אודה לכם ממש.
תודה
אורי

[email protected]   

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > ע\רה במילוי שאלון בנושא השפעת אמונה על התמודדות בחיים
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext