בית פורומים בית שמש

כולם מוזמנים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/11/2009 16:12 לינק ישיר 

היינו והיה קידוש מהמם. העיצוב השפע הטעם.... משפחת פרידמן ידועה בהכנסת אורחים.

מזל טוב אלי וחיה הרבה נחת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2009 17:01 לינק ישיר 

אוח אוח איזה קידוש!
אלי שתרווה רק נחת מכל ילדיך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2009 17:25 לינק ישיר 

נמתין לקרוא את התיאור בודיברת בם. הוא לא יחסוך בגרם גשמיות..

ואגב, כן, היה מאוד יפה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2009 17:54 לינק ישיר 

דולה,

למה לא ראיתי אותך? לדעתי אלי צריך להודות לאבוטבול על כך שהוא ראש עיר בזמנו של וקנין לא נראה לי שמישהו היה מאשר לו שמחה כזו במקום כזה.

הייתי מצביע עם החילונים אבל חששתי לתועלת התנועה -דעת תוירה של תנועת "טוב"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2009 18:18 לינק ישיר 

ב"ה

אלי,

מזל טוב! מזל טוב!

אצלינו מברכים שיגדל להיות חי"ל = חסיד ירא שמים ולמדן

לא באנו, אצלינו ב10 התחילו תפילה לאחר אמירת כל התהילים כנהוג בשבת מברכים..

אתר הבית של חב"ד בבית שמש:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/11/2009 19:22 לינק ישיר 

אצלו הוא היה מעדיף

חייל= חייל
עובד= עובד,
בלי ראשי תיבות וסיבוכים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 00:49 לינק ישיר 

מקווה
צדיק תמים ישר דרך כמוך, הכיצד זה מלאך לבך ליהנות מקידוש של אדם, שאתה משתלח בו בפומבי בלא שמץ של אנושיות?
אבל אני כבר קראתי בין השיטין שלך. אין אתה מאמין למילה וחצי מילה ממה שאתה כותב. כל שאיפתך היא ליצנות אחת גדולה, חפץ אתה להוציא אנשים מכליהם.
אז תהנה לך. חבל רק שיש כאן אחרים שלא מבינים, והם באמת לוקחים אותך ברצינות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 08:40 לינק ישיר 

חכמת,

ת'אמת לא נהנתי מדבר אחד קטן, לא אכלתי כלום ולא שתיתי כלום, אמרתי מז"ט. וזה היה מסיבה אחת בלבד, תאר לעצמך שאלי היה יודע מי אני הוא היה נפגע מאוד.

בכלל אני מפריד בין דיעותיו לבין החברות שלי איתו על בסיס אישי. אדם שדיעותיו פסולות בעיניי, הדרך לקרבו, אבל היות שהוא משפיע לרבים יש צורך גם להסביר מדוע דיעותיו פסולות כדי שלא ינהו אחריו רבים.

קח בחור כמו "מחשבות" אין ספק שהוא הקצין בדיעותיו נגד התורה בגללו ובגלל המפלגה שהוא הקים נגד התורה, אמנם במקרה שלו לא השפעתי עליו רבות, אבל לפחות הוא יודע שהוא שייך לכת מסויימת שהוא הקים ולא שייך ליהודים החרדים שגם במצרים מעלתם היתה "שלא שינו".

אם זה מרגיע אותך שאתה לא לוקח אותי ברצינות שיערב לך, אבל הייתי רוצה לראות אותך לוקח את מה שאני אומר וחושב על הדברים בצורה עמוקה.

ת'אמת אני דורש ממך מדי הרבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 11:00 לינק ישיר 

שלא שינו ממה?
מלבוש אירופאי מערבי מודרני (לתחילת שנות המאה הקודמת)?
או לבוש "פריצי" (חסידי) של מזרח אירופה?
או לבוש האצולה בנשפי הפריצות (פראק)? 
שלא שינו מ"אידיש", שפה חדשה שנוצרה באירופה? (עכשיו זה מסביר את הגזענות נגד
עדות המזרח שהרי הם שינו...)
תבלבל את המוח למישהו אחר בבקשה.

אה, ושכחתי עוד משהו חשוב
שלא שינו מלימודם שכולם לומדים מאז הר סיני...

תוקן על ידי פום_פאקערט ב- 16/11/2009 11:01:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 11:19 לינק ישיר 

פום,
מקווה כנראה גדל על טהרת ציורי הרב'ה מהחיידר, בהם יהודים החל מאברהם אבינו התחילו ללבוש שטריימל. לכן הוא קורא לזה לבוש אוטנטי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 11:24 לינק ישיר 

מקוה,
זה כואב הא?
להגיע לקידוש של "ידידך" אלי פרידמן, שכל מלחמתך בו היא לא אישית אלא רק כדי להניא את תושבי רמב"ש מדעותיו הפסולות.
זה כואב לראות כמה אנשים טפשים הולכים שבי אחר דעותיו הפסולות, מאות אנשים שבאו לשמוח עם אותו האישץ
זה כואב לשמוע את הרב יודלביץ מדבר במילים נרגשות על אלי פרידמן.

אוח זה כואב....

מעניין בקידוש שאתה תעשה או שמא כבר עשית, כמה אנשים היו?
לטובתך אני מקוה שיהיה מניין...

תנועת טוב מייצגת את החרדים השפויים ונלחמת בקנאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 14:48 לינק ישיר 

מחשבות,
יהיו יותר ממנין. עדר יש תמיד.
חושבי מחשבות חסרים לנו...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 16:03 לינק ישיר 

מקוה
 צר לי אבל רבים כבר יודעים מי אתה
(כמו שגילה כאן אחד הגולשים בעבר כמדומני אלי בעצמו)
אכן היית בקידוש, ראיתי עליך שאתה המום וקצת בצער לראות את מאות האנשים שהגיעו
לשמוח עם שמחת משפחת פרידמן

כולנו מבינים שהמשימה למדר את טוב לא הצליחה ואני משתתף בצערך

אצתת  (פחות או יותר מזכרוני ) רק את מה שכתב בסוף השבוע אבי בלום על כניסתה של טוב לקואליציה 
"מעניין לאן נעלמו אותם נאומים פאתטים המשווים את טוב עם חלקים אפלים בהסטוריה היהודית"
ע"כ

מעניין כיצד מתרץ כעת ר' חזי משקובסקי את דבריו המשווים את טוב בכך שגם הגרמנים היו עם מתורבת וראינו מה יצא מהם בסוף
מה לעשות כשמטפסים על עץ גבוה לא יודעים אייך לרדת ממנו

תוקן על ידי יש_כבוד ב- 16/11/2009 16:10:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 21:16 לינק ישיר 

מעניין מה הביא את כל בלוני תנועת הבלונים להתפוצץ כאן אחד אחרי השני. תנו קצת רווח לנשום ......................

פום,

לא רואה שום צורך לענות לדברי הטיפשות שהצגת כאן, אבל בשביל שאחרים לא יחשבו שיש משהו בדבריך אענה על דבריך לאחרים [לא לך, אתה לא תצליח להבין] מעולם לא אמרתי שחכמים לא תקנו תקנות ושינו דברים עפ"י רוחב דעתם של חז"ל כל מקום לפי שהדור היה נצרך במקומו ושעתו, אמרתי שלא שינו שלא עפ"י דעת תורה. אני מדבר על אנשים שהחליטו על דעת עצמם כמו יעבץ ליאור רוט וכדומה, אנשים שבוקר אחד לא הבינו פסוק בחומש ושינו את כל מושגי היהדות בין לילה. זה נקרא ששינו!!! אתה מדבר לי על שטריימל? על שפת האידיש? תראה מה כתב החת"ס בארוכה על כך שאעפ"י שהוא שינוי כיון שזה היה נצרך מכמה טעמים האריך על כך. אבל אתה במחי יד כתבת ששינו. אוייש איזה מגוחך!!

פיינרייך,

אני בטוח שלא חיפשת תשובה.
מכיון שלא שאלת או אמרת משהו שיש בו אפי' מקצת דברי טעם.

מחשבות,
דווקא לא כאב לי בכלל, חשבתי שלאחר שאתם מציגים אותו כמינימום ראש העיר הבא היה חסר כמה אלפי אנשים טובים, על מה אתה מדבר על כמה אנשים מכמה מנינים באזור דולב? נו באמת עשה לי טובה.

יש כבוד,

בדרך כלל אני לא אוהב לענות לך, משום שתמיד אבל תמיד אתה מחפש איזה פן מי אני, ותאמין לי אתה טועה בענק וגם אלי פרידמן יודע שהוא טעה בענק. אבל לעצם הדברים שאף אחד לא חיפש למדר את טוב, "טוב" עשתה כל מה שהיא יכולה למדר את עצמה, אבל לתועלת הויכוח בא בבקשה נבדוק בעוד חודשיים שלושה ונראה אם לאלי פרידמן או מי שיבוא אחריו בתור יקלל את הקואליציה שבו הוא נמצא או לא. אל יתהלל חוגר כמפתח, אתה עוד תראה כמה קללות הוא יקלל את כל חברי הקואליציה, הרי לעשות הוא לא יודע אז הדרך הכי טובה שלו היא לקלל, ובזה הוא אכן ממש "טוב"

אמרת רבי חזי משקובסקי, אז להוי ידוע לך שאתה מדבר סרה באחד התלמידי חכמים והיראים שבדור, רק חבל על מה שכתוב עקיצתן עקיצת שועל ונשיכתן וכו', אתה מדבר על אדם שהרב שטיינמן שהיה אצלו לפני מספר ימים לבקר אותו בבית חולים אמר שהדור זקוק לו., ואתה מדבר בו סרה? אני מציע לך לגשת בדחיפות לביתו בקרוב לאחר שהשתחרר מבית החולים ולבקש את סליחתו. חבל על כל הסבל!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 23:22 לינק ישיר 

מקווה תפנה אותי לחת"ס המדובר. (אולי בכל זאת אבין)

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > כולם מוזמנים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.