בית פורומים בית שמש

כולם מוזמנים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/11/2009 23:59 לינק ישיר 

מקוה
טענו חיטים והודה לו בשעורים

סלח דמגוג יקר האם אני מזלזל ח"ו ברב חזי משקובסקי?
לא ולא אדוני

כעת תשיב לדבר הפשוט ביותר אייך יכול להיות שמכניסים לקואליציה אנשים שדימו אותם כביכול לגרמנים?
אם הם כל כך טועים ומסוכנים מבחינה ערכית ומוסרית.

תקלוט אני מוכן לקבל את זה שגם אנשים גדולים טועים ואעפ"כ  לא נפעת בי לא האמונה בקב"ה ולא בגודלו של רב זה או אחר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2009 00:44 לינק ישיר 

אני בכל אופן מציע לך לגשת לבקש ממנו סליחה האמן לי לא כדאי להתעסק עם תלמידי חכמים כאלה.

אני ישיב לך למה הכניסו אותו על אף דיעותיו, פשוט ראו עם מי יש לנו עסק, ואז אמרו עם כזה אחד אין ממה לחשוש שיכנס לקואליציה הוא בין כה וכה לא יצליח לעשות משהו.

מקסימום נצטרך לסבול עוד כמה מודעות על תמיכה כזו או אחרת שנתן אלי פרידמן על חשבונינו בשביל כמה חתיכות הרינג במועדון של "כלל ישראל"

הייתי מצביע עם החילונים אבל חששתי לתועלת התנועה -דעת תוירה של תנועת "טוב"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2009 10:22 לינק ישיר 

מקוה
שיחקת אותה תשמע אתה גדול
בתירוצים נבובים

לפי מה שאתה אומר גם אין בעיה להכניס למועצה הדתית רבניות רפורמיות שהרי מי מיתיחס אליהם בכלל
שהרי אין ממה לחשוש הרי טמבליות כאלו בין כה וכה לא יצליחו לעשות משהו וכן על זה הדרך

דבר שהוא מוקצה לא יכול להפוך ללא רלבנטי מוקצה נשאר מוקצה וכופרים נשארים כופרים !

הוכחתם שאין לכם כל השקפה או אידאולוגיה סדורה אלא הנוחות הכסף  והשלטון היא היא השלטת אצלכם
כאשר אין ברירה
אתם מוכרים את כל ה"אידאולוגיות" חינם אין כסף בעבור השררה
מי שהולך לשיטתכם נגד גדולי ישראל היה צריך להילחם בו עד חורמה והתירוץ כאילו אלי הוא איזה טיפש לא יכול להתקבל במצב שיש חילול ה' כזה גדול שמכניסים לקואליצה מישהו שמורד בדרך הסלולה וב"השקפה" הטהורה

לכו תעשו חשבון נפש על הקרומקייט (עקמומיות) השלטת בכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 14:45 לינק ישיר 

נו מקוה מה יהיה עם האידאולוגיה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 15:01 לינק ישיר 

אם אתה באמת רוצה תשובה, אתן לך הפעם סקופ של ממש: אחרי הכל אני מתיחס אליך קצת בזילזול אז מגיע לך.

הגראי"ל שטיינמן שליט"א לאחר הבחירות נשאל האם לצרף את "טוב" לקואליציה והוא אמר בזה הלשון, לתת שיעבור קצת זמן ואחר כך לצרפו, והוא אף הטעים את דבריו והסביר, אם לא יכניסו אותו לקואליציה הרי הוא ינסה להפריע בכל דרך, ואם יכניסו אותו מיד יתפרש הדבר כאילו אין בו פסול לפיכך לחכות קצת זמן ואז להכניסו, מה לעשות שאלי פרידמן החל נאבק קשות מהיום הראשון כמעט ולא רצה להכנס בלי שיתנו לו משהו רציני, אשר על כן זה היה בעייתו של אבוטבול שלא הכניסו בגלל מה שהוא דרש. מבחינת הגראי"ל שטיינמן שליט"א לא היה מניעה להכניסו, הבעיה היתה של אלי פרידמן! זה האמת וכל האמת.

אז הנה קיבלת סקופ, אל תגיד שאני לא בחור נחמד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 15:17 לינק ישיר 

מקוה משהו בלשינא בתרא שלך אפעס לא אמין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 18:53 לינק ישיר 

דבריו נכונים, מידיעה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 20:12 לינק ישיר 

מזמן כבר אמרתי שמקווה הוא הרב שטיינמן בכבודו ובעצמו
ואם זה לא נכון הרי בודאי הרב שטינמן חייב לסור למרותו ולדבריו הוא הרי יודע ההההככככללללל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2009 08:19 לינק ישיר 

מעניין מקוה איך אתה יודע לצאת מהנושא
 השאלה לא היתה מה אמר הרב שטינמן
השאלה היתה ונשארה

אייך יכול להיות שאנשים שדימו אותם כביכול לגרמנים אייך מותר לשבת איתם בקואליציה אפי' שעה אחת
אני חוזר על הדברים כי כנראה יש לך קשיי קליטה
מי שהולך לשיטתכם נגד גדולי ישראל היה צריך להילחם בו עד חורמה והתירוץ כאילו אלי הוא איזה טיפש לא יכול להתקבל במצב שיש חילול ה' כזה גדול שמכניסים לקואליצה מישהו שמורד בדרך הסלולה וב"השקפה" הטהורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2009 09:05 לינק ישיר 

והתשובה שעניתי עליה היא כך:

משום שאנחנו עושים בדיוק כפי איך שמורים לנו הגדולים, לכן לפעמים צריך לשבת עם כאלה ולפעמים צריך להאבק בהם. סוף דבר הכל הגדולים. למה הרב שטיינמן החליט כך עיין לעיל. הבנת אותי? כי זה הפעם האחרונה שאני מסביר לך. אם לא תבין גם הפעם תנסה לתת עבור ארבעים יום תפילה במצדה. אולי זה יועיל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2009 10:15 לינק ישיר 

את זה שאתם שומעים לגדויילים הבנתי כבר בפעם הראשונה

אבל בתור אחד שמנסה להסביר את ה"השקפה הטהורה" אבקש ממך להמשיך ולהסביר
כדי שנדע טוב יותר כמה בהירה ומתוחכמת השקפתכם כאחד

טרם הבנתי (כנראה שאני בלעבת גמור) האם גדולי ישראל חושבים שעל אף שהכניסו אותנו
נשארנו כביכול גרמנים או שלא 
ואם נשארנו כאלה כופרים אז מטעם איזה היתר היה מותר להכניס אותנו לקואליציה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > כולם מוזמנים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.