בדר"כ ב-2 או ב-4. ... היום היה לי מבחן והכלל הוא: שמי שגומרת אותו הולכת הבייתה.... גמרתי מהר והלכתי...
אני ב1:30בעיקרון ב5:15 אבללללבחודש האחרון אני משתחרר עקב סיבות אישיות!
הלוואי עליי.... עוד מעט אני ממתחילה מסולל מצוינוצ ואז בכלל יהיו ימים שאני יגמור ב-6
ככה הולך להיות אצלי גםהחל מחודש הבא לפחותאם בכלל...את מבינה החיים קשיים
תתנחם.... לפחות אתה לא תצטרך לעבור בגרויות....
ברור שכן רק עוד כמה שניםםםאני הולך לישיבה שחורה עם לימודי חולבגרויות הכללללל
אל תעשה שטויות... לך לישיבה שחורה עם לימודי קודש בלבד...
ללמה???????????
פיג'מה... למה החיים קשים? מי רוצה לקבל שושנים יפים? _________________ ה' הוא אבא שלי !!!!
נהייתאסוציאצית קטנה...........את רוצה את זה אולי? קורץ צוחק מסמיק מוציא לשון עצוב מתפעל שמח עצוב כועס קורץ על הראש אדום מתפעל רגל אחת לב בוכה מיבב מעודד מצביע בוכה ש ש .. עושה בלונים מסמיק עייף אוכל מנשק צוחק פרצוף עקום מסלק המום עצורר מבולבל עצבני שומע מוזיקה מוכה מוציא לשון יורם חולה קורץ חיבוק גדול לא מוצלח קופץ יש לי רעיון חנון מסתלבט מציע פרחים מסיבה לא מדבר לא שומע לא רואה מאוהב מלאך מבסוט קלולס מאוכזב
עוד לא התעדכנת???צריך להתרגל לאייקונים החדשים..... _________________ שערי דמעות לא ננעלו, אם כן שערים למה? לחסום בעד דמעות השוטים שבוכים, ואינם יודעים על מה בוכים.
חח איזה דפוקים הם! משקיעים בדברים הקטניםובגדול הכל מעצבן כאן.. כל שנייה האתר מתנתק!!!!
כלום לא גמור...גם החלון של האייקונים..... _________________ שערי דמעות לא ננעלו, אם כן שערים למה? לחסום בעד דמעות השוטים שבוכים, ואינם יודעים על מה בוכים.
כל דבר בעיתו ובזמנו משורש נשמתו....חחח _________________ ה' הוא אבא שלי !!!!
כל דבר בעיתו ובזמנו משורש נשמתו....חחח
אין לי עדיין לספר על איך היה היוםכי בליל שישי אני הולך לישון בסביבות 1