בית פורומים בחדרי חרדים

מזרחיסטים בפורום - כן, הצפה קבועה - לא!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/11/2009 11:42 לינק ישיר 
מזרחיסטים בפורום - כן, הצפה קבועה - לא!!

זמן רב שכולנו רואים בקביעות כמה ניקים בעלי דעות מזרחיסטיות מובהקות המעלים באוב בקביעות נושא מסויים הקרוב לליבם - כדי להשפיע ולהטות את דעת הקהל שלא כהוראת צדיקי וגדולי הדור שעל פיהם אנו חיים.

פורום אינטרנטי - מטבעו - בנוי להבעת דעות, גם אם דעות מוקצנות לכאן ולשם. זה טבעו ואופיו, ודיונים בין דעות שונות בהחלט מוסיפים לרמה האישית - אם הם מתנהלים בגבולות שהוגדרו מראש - במקרה שלנו - המקובל בציבור החרדי הם הגבולות.
מסיבה זו אין לאפשר דיונים על בינו לבינה, כמו גם לא כל פגיעה באושיות החינוך והדמות החרדית כפי שהיא באה לידי בטוי ברמתה הגבוהה ביותר - זו שחייהם ומנהגיהם של גדולי הדור משקפים אותם.

אך אין להעלות על הדעת ניצול ציני של הפורום למטרת תעמולה קבועה, ברורה ומגדרת, של ניקים שאינם נמנים על ציבור חרדי - כדי להשפיע עלינו ועל צעירינו שלא לנהוג כהוראת רבותינו צדיקי וגדולי הדור ובכך לעקור מבפנים את הדמות החרדית שגדולינו מכתיבים לנו.

לדוגמה אציין שהדמוקרטיה הגדולה בעולם - זו שחופש הבטוי שם הוא עמוד התווך של קיומם - ארצות הברית של
אמריקה - הוציאה אל מחוץ לחוק עוד לפני הרבה שנים את המפלגה הקומוניסטית וכל מי שמייסד או נמנה על מפלגה
זו  באמריקה - צפוי להיות מושלך לכלא ללא שום דיבור נוסף.

תשאלו ובצדק היכן חופש הבטוי?

אלא הבינו המחוקקים שם, כי אם יתנו לגייס חמישי זה להתקיים בתוכם - מאחר שהקומוניזם במהותו נוגד את הדמוקרטיה - מותר אפה לדמוקרטיה לחסל את מסכני עצם קיומה ובמקרה כזה אין לחופש הבטוי וחופש ההתארגנות שום נפקות!

אותו הדבר אצלנו.
לדון על טעמו של דבר, אם נכון הוא ואם לאו - זה אפשרי ותוך מתן כבוד לגדולי ישראל ואחרי בקשת המחילה מהדרת גאונם שליט"א  בצורה הראויה - בהחלט ניתן לדון בזה בחי' ללמוד אני צריך ולא בשמים היא.

אבל לאפשר לבעלי דעות מנוגדות לפתוח אשכולות תעמולה קבועים בעמדה הנוגדת את דעת מנהיגינו ולהעלותם שוב ושוב ושוב כדי להסית ולהדיח - לא!!!
לאפשר לניקים לזלזל ולהכפיש את נשי אמונם וביתם של צדיקינו וגדולינו שליט"א בכל מיני מילים וצורות מתחכמות - לא!!!

לדעתי - אלו הם גבולות ההתנהגות הראויה בפורום שלנו - פורום חרדי מוצהר - ומי שעובר עליהם ומנצל את הפורום כדי לעקור מהשורש את דמות החרדי כפי שהיא כיום בהוראת צדיקי וגדולי הדור שליט"א  - דינו להיחסם ממש כשם שהמפלגה הקומוניסטית הוצאה בדמוקרטיה הגדולה בעולם - אל מחוץ לחוק!

ולא תהא כהנת כפונדקית???

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 11:51 לינק ישיר 

יושב ידידנו.
זמנך תם.

אשכולות למכביר כבר פתחת בענין. הנה דוגמא אחת:
http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?topic_id=2383312&forum_id=771

הגיע הזמן שתפנים.
לא כל מי שחולק על דעתך הופך אוטומטי למוקצה.
אילו מפתחות הפורום היו בידך. היית נשאר פה לבד.

היית זורק
את החב"דניקים. את הברקתניקים. את הפא"יניקים. את החסידים. את החברונרס', את המירערס', את מצביעי טוב. את קוראי עצכ"ח ואגודה אחת. את גולשי האינטרנט. כל אלו אינם חרדים לדעתך.

אתה רוצה להשפיע מדעתך. בכבוד.
אתה לכפות את דעתך? זמנך עבר.

תוקן על ידי יראשמים ב- 16/11/2009 12:01:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 11:51 לינק ישיר 

איך נקרא לך

הקומיסר יושב סתר או האח הגדול?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 11:54 לינק ישיר 

חחחחחחחחחח כל הניקים המזרחיסטיים התעוררו נעים להכיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 11:59 לינק ישיר 

טוב טוב,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 12:03 לינק ישיר 

כוכב_נולד7 כתב:
חחחחחחחחחח כל הניקים המזרחיסטיים התעוררו נעים להכיר

ובכן יש לנו כבר הגדרה לחרדיות.

כל מי שחושב כמו יושב סתר הוא חרדי....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 12:04 לינק ישיר 

כל מי שלא מסכים לדעתך העקומה הוא מזרחיסט?

חשבתי שהוא מנוול שקרן וכופר (בבולד אדום) אבל מזרחיסט?

תצלנה אוזניים משמוע!
אוי לדור שכך עלתה בימיו!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 12:04 לינק ישיר 

יראשמים,

אתה טועה. דווקא זמנך תם.

במקרה זה יושב סתר צודק.

יש הבדל בין הבעת דעה במהלך דיון, לבין הטפה ותעמולה שיטתית, באמצעות פתיחת אשכולות בנושאים מאוד מסוימים והצפתם.

דעה - כן. הטפה - לא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 12:08 לינק ישיר 

מסכים איתך בהחלט דוד 10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 12:11 לינק ישיר 

כוכב_נולד7 כתב:
מסכים איתך בהחלט דוד 10

הוא לא צריך את הסכמתך בנידון!!! מר כוכב!!?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 12:17 לינק ישיר 

דוד 10 זה קול משפיע

אני מקווה שלפחות תתירו לנו להמשיך להגיב באשכולות שאחרים פתחו (לפחות עוד השבוע)

אחר כך תהפכו את "בחדרי" לאתר ליטאי סגור

דוד, אני מקווה שתהנה להחליף דעות עם יושב. מגיע לך ומגיע לו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 12:25 לינק ישיר 

גם אני מצטרף לקריאה להפסיק כאן בפורום הטפות מכל סוג שהוא - מזרחיסטי, משיחיסטי, קנאי וחילוני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 12:26 לינק ישיר 

אני לגמרי מסכים עם יושב ודוד 10.
ההצפה של קוק ושל ירא גרביים עלתה על העצבים, לחלוטין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 12:27 לינק ישיר 

דוד,
ידידי הוירטואלי, וגומל חסדי.
חובה עמוקה לי להודות לך על השנים הרבות שעשינו כאן. סתמנו פיות רבות של משטינים ומקטרגים. באמצעות העלאת והצפת, כן הצפה, של דברי גדולי ישראל, שאינם זכאים שדבריהם יבואו עלי הגליונות היומיים. (וחב"ד לא רק כמשל).

הנסיונות הרבים של רבים מגדולי ישראל להביא את דברתם לבתי ישראל, נבלמו שוב ושוב על ידי עורכים וקיצונים. נסיונות חוזרים ונשנים להוצאת עיתונים שונים יוכיחו. (ויום חדש לא רק כמשל).

למרות זאת, הנני בתוכחה גלויה נגדך, על שלקחת צד בענין הר הבית. קצפך מובנת. (והמבין יבין). עמדתך שגויה. רבים ועצומים מגדולי ישראל מכל החוגים תומכים וקוראים "עלו ההר ". רבים אחרים עושים זאת רק ביחידות. ועלייתם של נכדי גדולי ישראל כמו הרב דב קוק, הרב טנדלר, הרב רפפורט, תוכיח. ורבים אחרים סבורים שחלילה מגשת אל ההר. ועוד אחרים סבורים שכל הקרב יומת על ידיהם.

אין שום סיבה לנקיטתך בגישה חד צדדית בענין, שגדולי ישראל, מכל החוגים, חלוקים בענין.

בטוחני, שלפני שבעים שנה, היית חוסם כל מידע בענין שיבת ציון, מפני עמדתו החד משמעית של הריי"צ. כך היא גם נקיטת עמדתך המוטעית בנידון דידן.

אגב,
זמנו של *יושב* תם, לא כאן בפורום, הנתון לידים כאלו ואחרות. אלא בציבוריות החרדית.

עבר הזמן שראש ישיבה אחד מכתיב עמדה, וכל גדולי ישראל חלים ורועדים, ומצניעים את דעתם. בימינו אנו רבני ישראל משמיעים את עמדתם ברמה, וכל הרוצה לדעת את דעת התורה יבוא ויקבל תשובה. וגם באינטרנט הם ימצאו נתיבים לפרסום דעתם, אם היא תיחסם כאן.

תוקן על ידי יראשמים ב- 16/11/2009 12:32:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 12:37 לינק ישיר 

יושב סייתר שרוי במצוקה איומה, והיא ניכרת מעצם פתיחת האשכול כמו גם מכל מילה בדבריו.

על הטענה כי הוא צבוע, מעולם לא השיב.

מהטענות בדבר האבסורדיות של אנשי ההשקופע (חלקן גובו בהוכחות, כמו פרשת מיץ הענבים של הרב גרוס) התחמק דרך הטחת נאצות.

על ניבול הפה (גם בפורום, לא רק באישי) לא הגיב.

הוא בלחץ----

מה עושים? חוסמים פיות----

יופי.
אני מוכן בהחלט להעביר את הדיון מפורום זה אל דפי יתד נאמן. האם זה אפשרי?
ועוד אזכיר שיותר מפעם אחת העליתי כאן את רעיון ההיפרדות.
אני יעזוב את הפורום ואתם תפסיקו לבוא לשנורר בבית הכנסת שלי.

הרי כל הקשר שלי עם החרדים מסתכם בכך שאני נותן לכם כאן את דעותי, ושם את כספי.
בצבא, בעולם התורה ובהפגנות, ממילא אנחנו לא נפגשים.

בואו ניפרד לשלום. מי מרים את הכפפה?

ולדוד10
יבוא יום וייכתב מחקר אקדמי מרתק, על התמורה שחלה בפורום זה, מהיותו הייד פארק וירטואלי, להיותו יתד נאמן ב'.

אלא שבאותו יום, הוא כבר לא יהיה קיים. הגולדקנופים והיושב סייתרים ידאגו לכך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 12:38 לינק ישיר 

דוד 10  צודק

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מזרחיסטים בפורום - כן, הצפה קבועה - לא!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 ... 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext