בית פורומים בחדרי חרדים

מזרחיסטים בפורום - כן, הצפה קבועה - לא!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/11/2009 20:09 לינק ישיר 

תבחר אם אתה מעדיף את הדילוגים של המתווך איש הצללים הגרמני, שלו ניסיון רב במו"מים סבוכים וחיזבאליים,  או שמא את עמיתו הרשמי יותר האמריקאי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 20:12 לינק ישיר 

אני לא מזררוחניק ורחוק מאד מלהיות כך!!!

אבל אני לא מסכים עם יו"ס ממה אתה מפחד??
מה לא חינכו אותך עם ביטחון עצמי שמה שאתה עושה זה הכי טוב??
אם אתה לא רוצה אז אל תכנס לאשכולות שלטעמך הם הטפה.
ולכול החוששים על הרמה של הפורום.

הרמה של הפורום זה שכולם נמצאים כאן בפורום אפילו שאנחנו לא מסכימים איתם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 20:29 לינק ישיר 

קולע כתב:

הרמה של הפורום זה שכולם נמצאים כאן בפורום אפילו שאנחנו לא מסכימים איתם.

"הרמה של הפורום היא שכולנו נמצאים כאן" כל גווני הקשת של הציבור החרדי

אבל לא אלו שאינן שיכים לציבור החרדי

לא שיש לי בעיה איתם הם אנשים מקסימים ואולי היה ראוי לפתוח פורום חדש המשותף לד"לים ולחרדים.
ועוד אחר המשותף לחילונים ולדתיים

אבל פורום הנקרא 'בחדרי חרדים' אמור לשקף את ההשקפה של הציבור החרדי
למה?
פשוט כי לכך הוא נוצר, מאותו סיבה שיושבים על כסא ולא על שולחן [באופן קבוע], ומאותו סיבה שלדפוק מסמר משתמשים בפטיש ולא... במיקרוגל למשל

תוקן על ידי אורי_הגדול ב- 16/11/2009 20:30:31

תוקן על ידי אורי_הגדול ב- 16/11/2009 20:31:11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 20:46 לינק ישיר 

לקולע ושות', אל תתממו
הבעיה איננה רק באשכולות הצפה של דעות מגוון מאוד מסוים, שאולי ניתן לא לפתוח ( לא בדיוק, מאחר ולא תמיד ניתן לדעת מהכותרת את התוכן ),וגם זה איננו מותאם בגלל ההצפה למה שרוב הצופים היו רוצים לראות מול עיניהם ,
אך מה עם תגובות אגרסיביות, בהצפה מלאכותית, והדגש בהצפה מלאכותית, של דעות שכל שכל ישר  יודע כי אינן מתחילות לייצג את המיינסטרים החרדי .
בשל תופעה זאת המזכירה את הטוקביסט הווינטי הממוצע   ( אכן כך, לעיתים קרובות יותר מדי, אין הבדל ואם יש הוא לרעת התגובות פה ), רבים וגם טובים הפסיקו להגיב כאן, הפסיקו לקרוא כאן, והפסיקו להתייחס לכתוב כאן .
בקיצור אורחים לא קרואים, אתם בפורום חרדי, הפסיקו לנסות לחנך אותנו, אנו מוכנים לשמוע אתכם בגבולות הנימוס גם אם זה מרגיז אותנו .
 להעלות עובש מתמיד עם כל מיני ציטטות מגוכחות ומשמימות  בקשר לתמיכתו של הרב'ה מבלז בציונות ודומיהן, ושאר מיני ירקות מגוכחים, די די די

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 21:16 לינק ישיר 

דוד10 כתב:
מדהים לגלות עד כמה אנשים שחשבתי (בטעות) כי הם אינטלגנטים, מתגלים ככאלה שאינם מבינים משפט פשוט:

הבעת דעה - כן. הצפה והטפה - לא. 

ניתן להביע כאן כל דעה. אבל אני לא אאפשר כאן הצפה והטפה שיטתית של נושאים, ולא משנה באיזה נושא (זו הסיבה שנמחקו אשכולות הצפה על תכנית טלוויזיה, למשל).

ומי שאינו מבין זאת, סובל מבעיה קשה בהבנת הנקרא.

אין כאן טעות אינטלגנטית, אינטלקטואלית.
יש כאן בעיה של בורות, (ופער דורות).

וטרם אבהיר.
א. מה שבאמת הפריע לך הפעם, כמדומה שרק הוא אתה ואני יודעים. (ואולי עוד כמה בודדים). ולא אוציא דיבתך רעה.

ב. הנסיון להסתיר זאת, ניכרת בתנאים החדשים. שהלא אין שום קשר בין הצפה להטפה. וכאמור. בהטפה נגועות חצי מההודעות בפורום שנכתבים מצד אל צד, כדי להטיף. כאשר דווקא *יושב_סתר* הוא זה שמייחד את ישיבתו כאן בעיקר לשם כך.

ג. בכל פעם שיש עניין, ישנו הצפה. כעת יש בחירות ברחובות. ואנו נצפה בהצפה בענין. אמש נודעו החברים החדשים ב"אח הגדול", וההצפה חגגה. שלשום ההצפה חגגה בעניינה של איינפלד. ולכולנו זכורים תחנוניך, שלא נענו, בהצפות הפורום בימי הבחירות. כך טבעו של מקום חי ותוסס. הזעם והלהט פורצים החוצה.

ד. וכאן אני מגיע לענייננו. הקש ששבר הפעם את גבך, היה האשכול על דעת גדולי ישראל בענין העליה בטהרה להר הבית. היה זה הפעם נושא חרדי למהדרין. כל המעורבים בו היו חרדים עם שמונת הבגדים. גם באשכול התנוססו דעותיהם של רבנים חרדים מכל הסוגים. שרוב רובם אינם יעודים כלל לרוב הגולשים כאן. ואי לכך היתה אמורה להיות לך עניין רב בפירסומה, מתוקף היותך לפה לדעות המוסתרות. נקיטת הצד החריגה שלך בענין, שהינו עניין הלכתי שנוי במחלוקת גלויה וסמויה. היא יותר מתמוהה. יסודה בבורות. כשם ש*סמי* לא יכול להאמין שהמהרי"ד מבעלזא אמר איזו שהיא מילה חיובית על הציונות, שהרי בערוגה שלו, דבר כזה לא ישמע ולא ייזכר. כך גם רבים רבים כאן, שעסוקים ראשם ורובם בהתגוששויות קבוצתיות והשוואת חסידויות, שטחי פירסום וזוויות צילום, איינפלד והאח הגדול. כלל אינם מודעים לסערות הדיונים ההלכתיים והטופוגרפיים בעניינים העומדים באמת ברומו של עולם. וכאשר מגלים פתאום שחור על לבן את דברי גדולי ישראל, אינם מסוגלים להאמין. ומיד מחשידים בזיוף או באי הבנת הנקרא.

ה. הגיע הזמן שכולנו נפנים. כיום הפורום צועד על קיבתו. ובטנו אכן תחסר אם לא יצעד בדרכי ההמון. וההכרח כידוע, לא יגונה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 21:32 לינק ישיר 

יר"ש

אתה מכיר את הסיפור עם היהודי שנתבקש מהמלך לשחק איתו את משחק השחמט.
ענה היהודי: הוד מלכותו, למה לי ולמשחק זה, הלא אם המלך ינצח במשחק אין לי תקוה במשחק שכזה, ואם אנצח את המלך... אוי לניצחון שכזה..

ניכר בך שאתה מחפש להתגרות במלך העיירה עדי יתלה את ניקך בכיכר העיר....

למה לך ? הנח את ניק בכספת, צא לפוש ולשחק עם הנכדים, או שמא לגלות לתוניס עד יעבור זעם,
אבל זה לא בל תשחית על שם הניק המכובד ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 21:36 לינק ישיר 

יראשמים כתב:

ד. וכאן אני מגיע לענייננו. הקש ששבר הפעם את גבך, היה האשכול על דעת גדולי ישראל בענין העליה בטהרה להר הבית. היה זה הפעם נושא חרדי למהדרין. כל המעורבים בו היו חרדים עם שמונת הבגדים. גם באשכול התנוססו דעותיהם של רבנים חרדים מכל הסוגים. שרוב רובם אינם יעודים כלל לרוב הגולשים כאן. ואי לכך היתה אמורה להיות לך עניין רב בפירסומה, מתוקף היותך לפה לדעות המוסתרות. נקיטת הצד החריגה שלך בענין, שהינו עניין הלכתי שנוי במחלוקת גלויה וסמויה. היא יותר מתמוהה. יסודה בבורות. כשם ש*סמי* לא יכול להאמין שהמהרי"ד מבעלזא אמר איזו שהיא מילה חיובית על הציונות, שהרי בערוגה שלו, דבר כזה לא ישמע ולא ייזכר. כך גם רבים רבים כאן, שעסוקים ראשם ורובם בהתגוששויות קבוצתיות והשוואת חסידויות, שטחי פירסום וזוויות צילום, איינפלד והאח הגדול. כלל אינם מודעים לסערות הדיונים ההלכתיים והטופוגרפיים בעניינים העומדים באמת ברומו של עולם. וכאשר מגלים פתאום שחור על לבן את דברי גדולי ישראל, אינם מסוגלים להאמין. ומיד מחשידים בזיוף או באי הבנת הנקרא.

ה. הגיע הזמן שכולנו נפנים. כיום הפורום צועד על קיבתו. ובטנו אכן תחסר אם לא יצעד בדרכי ההמון. וההכרח כידוע, לא יגונה.

אכן הדיונים בנוגע להר הבית מאוד מענינים ומעלים את הרמה האיטלקטואלית של הפורום ו'יאשר כחך' על כך
אבל שוב
הפורום נועד לחרדים ולחרדים בלבד וכשאני אומר חרדי אני לא מתכוון בדווקא ליותר ירא"ש אלא לאדם השייך לחברה מאוד מסוימת
חרדי מעונין שבפורום יעלו דעות של הציבור החרדי [בסטטיסטיקה דומה למגוון שהוא מתבטא ברחוב החרדי]
בנושאים שמענינים את הציבור החרדי [כנ"ל]
וגם אם אתה חושב שהנושאים שאתה מעלה הם על רמה יותר גבוהה למה אתה מתערב בענינו הפנימיים
נכון שפה ושם נחמד לשמוע גם דעה של דתי לאומי או לדבר על נושא שמענין דתי לאומי, אבל אף אחד לא מעונין לטבוע בחומר ובדעות שאינן שיכים לנו, במיוחד שלא מצוין על כל ניק וניק מיהו מזרחסטי. לפעמים הגולשים סוברים לתומם שאכן יש כל כך הרבה חרדים שרוצים לעלות להר הבית [דוגמא בעלמא, אין לי שום בעיה עם זה]

אז תענה אחת ולתמיד, לא אתה גולש דווקא אצלנו? על זה עוד לא ענית

נ.ב.כמובן שכל דברי נאמרים רק  אם אתה אכן 'מזרחיסט' [קרי: חבוש כיפה סרוגה, ולא משנה מידת הירא"ש שלך]
אם אתה חרדי [קרי: חבוש כיפה שחורה ולא משנה מידת הירא"ש שלך] אתה שייך אלינו [לדעתי עכ"פ] 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 22:19 לינק ישיר 

ירש.
למה על מאירקה (למשל) שהוא מזרוחניק עם טעם, ופי אלף יותר נשכני  ממך בתגובות שלו על החרדים,  אין טענות?
כי כמו שדוד אמר : דעה (מאירקה) כן, הטפה (ירש) לא.

ובפרט כשההטפה שלך לציונות מלאה ביוצרות לפורים.

(אגב. שים לב, שכאתה מביא משהו מרשז"א בזכת "המדינה" לא התווכחתי איתך, כי הוא לא היה ידוע כמתנגד גדול שלכם. אבל כשאתה בא עם סיפורים כאלה על רבנים ואדמו"רים שהיו מפורסמים בהתנגדות שלהם בציונות. אז אתה פשוט מעצבן כאן אנשים. )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 22:46 לינק ישיר 

sammy כתב:

(אגב. שים לב, שכאתה מביא משהו מרשז"א בזכת "המדינה" לא התווכחתי איתך, כי הוא לא היה ידוע כמתנגד גדול שלכם. אבל כשאתה בא עם סיפורים כאלה על רבנים ואדמו"רים שהיו מפורסמים בהתנגדות שלהם בציונות. אז אתה פשוט מעצבן כאן אנשים. )

סתם שאלה ללא קשר לנושא האשכול

למה כשכותבים דבר שאתה בטוח שהוא לא נכון אתה מתעצבן
אם יש לך הוכחה תביא אותה ,, אם אין לך הוכחה למה אתה כל כך בטוח שאתה צודק...
[זה שמשהו מפורסם זה  כמובן לא הוכחה שזה נכון כידוע]

גילוי נאות: אין לי שמץ של מושג אם מהרי"ד מבעלזא היה מתנגד לציונות או לא.
 אני רק אוחז שזה שמקובל לחשוב ככה זה לא אומר שזה נכון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2009 22:46 לינק ישיר 

אורי הגדול

בסרט שהובא כאן מהר הבית כולם חרדים עם כל הלבוש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2009 00:01 לינק ישיר 

אורי, סמי, ואשר,
מדברי שלשתכם מתיישבים היטב התמיהות הגדולות, שבחלקם לא רציתי לגעת. ומשנגעתם אוסיף את חלקי.

אילו מפתחות הפורום היו בידי, לא הייתי נותן זכות כתיבה, למי שמערער יותר מפעם בחודש, על הקולקטיב החרדי. (וגם זאת רק בכדי לעורר את החשיבה). לעומת זאת, את מי שמנסה להציף את הגישות החרדיות המוסתרות. הייתי מתגמל, ומפנק בכדי שלא יירתע, ויביא לסיעור מוחות ודעות בתוך הקולקטיב.

מה שקורה כאן הוא בדיוק ההיפך.

*קוק* שמכה בפטיש ללא הרף על כל הקולקטיב החרדי, מציף בביקורתו שוב ושוב. לעומת זאת מי שמבקש להוכיח ששנים טיאטאו דעות חרדיות אל מאחורי העיתונים, דווקא הוא זוכה לצנזורה קלה על ההדק.

ואת הסיבה ניפק *סמי* בבהירות. קוק מטריד. יראשמים מעצבן. למקרא הגיגי קוק, מסובבים את האצבע על הרקה. למקרא סיפורי יראשמים, מתחילים להסתובב ההנחות שמעבר לרקה. וזה כבר מעצבן.

הנושא הנדון, נדון הפעם על טהרת החרדים. הנה התברר שחרדים מכל החוגים, עולים בטהרה להר הבית. 

כל עוד הובאו כאן תמונות וציטוטים מגדולי ישראל שאינם נחשבים חרדים. זה הטריד, אבל היה נסבל. ברגע שהועלו תמונות חרדיות. זה כבר מתחיל לעצבן. לעצבן את אלו ששנים הולעטו באיומי כרת שלא קיימיים כלל למי שאינו עולה לחלק העזרות.

ובמקום לחשוב כמו ש*אורי* כתב לסמי. דהיינו אולי הלעיטו אותנו בטעויות גסות המנוגדות להלכות מפורשות. מעדיפים אנחנו להרוג את הניק של השליח. לטמון את ראשנו בחול. ולחשוב שאנחנו צודקים, וזה ממולנו דמגוג, טועה, מציף, ופורימי.

מה שלא יעשה השכל, יעשה הדור הבא.

תוקן על ידי יראשמים ב- 17/11/2009 00:48:49

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2009 15:11 לינק ישיר 

בדרך כלל כשאני מגיב על תופעה בציבור החרדי (למשל - למה הם לא עובדים) , הניקים החרדים מגיבים בצורה חריפה יותר נגד התופעות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2009 15:27 לינק ישיר 

יו"ס
מדוע לא כתבת בפרוש
חילונים בפורום - כן, הצפה קבועה - לא !!
או
עע"ז בשיתןף בפורום - כן, הצפה קבועה - לא !!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2009 17:11 לינק ישיר 

כבר נאמר ע"י חו"ה :

והחכמה כשאין מנהיגים אותה על דרכה תהיה מדווה כולל וכו'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2009 17:20 לינק ישיר 

לי לא אכפת שיש מזרוחניקעס בפורום רק שיוסיפו מתחת לניק, במקום זכר ונקבה "מזרוחניק" והכל יבוא על מקומו בשלום.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מזרחיסטים בפורום - כן, הצפה קבועה - לא!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.