בית פורומים בית שמש

מאמר מדהים מהרב צבי יהודה - המדבר בגנות "שנאת חינם"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/11/2009 11:16 לינק ישיר 

שקרן שכמוך, מלף דברי חז"ל, טיפש, מפגר, שקרן נבזה ומסלף דברי חז"ל, השקרן הזה.

תודה רבה על המחמאות כנראה שאנחנו בדרך הנכונה, אני בטוח שעוד כמה ציטוטים שאביא בעז"ה בהמשך יחזירו אותך בתשובה שלימה.

מה לעשות מקוה לא יעזור כמה כינויים שתכנה את עמיתך, כמה סימני קריאה שתשים או באיזה גודל או צבע של פונט שתבחר, האמת לא תשתנה.

אני ציטטתי את הנצי"ב מילה במילה, נכון לא הבאתי את כל ההקדמה של הנציב ולא התיימרתי להביא אלא השארתי ב ... כדי שמי שמעוניין יוכל לעיין בפנים.

ועכשיו בוא ניגש לגופם של דברים.... (שוב מקוה אני יודע שזה קשה לך אבל אתה מסוגל, תתאמץ זה שווה את זה).
כל הקדמת הנצי"ב היא כדי להסביר את שמו של ספר בראשית בשם ספר הישר. עכשיו עם יד על הלב, האם אתה חושב שהנצי"ב כתב את דבריו כדי שתצא עם המסקנא של השנאה אליה אתה מטיף?
נכון אברהם אבינו שנא את עובדי האלילים אבל התנהג עימם באהבה, מה זה אומר לך?
או איך תסביר את המשפט,
על כן מפני שנאת חינם שבלבם זה את זה חשדו את מי שראו שנוהג שלא כדעתם ביראת ה' שהוא צדוקי ואפיקורוס. ובא על ידי זה לידי שפיכות דמים בדרך הפלגה ולכל הרעות שבעולם עד שחרב הבית.

ההלכה אומרת שצריך לשנוא את הרשעים, אז על אלו אנשים מדבר הנציב? האם מי שלא חושב כמוך הוא צדוקי ואפיקורוס? הנציב כתב את מי מותר לשנוא, עובדי אלילים מכוערים (וגם עימם התנהג עימם באהבה), האם הרב יעבץ גם לשיטתך הוא עובד אלילים מכוער? או אולי הוא משתייך לאלו ש"חשדו את מי שראו שנוהג שלא כדעתם ביראת ה' שהוא צדוקי ואפיקורוס".

מידי פעם אתה נוהג ללעוג למי שחושב שיש לנהוג עם הנוער הנושר באהבה וקרב אותם, זכור לכולנו את הבוז שהבעת מעל פורום זה בידידי שלמה745, האם הוא לא נהג כעצתו של הנצי"ב? האם אינך חייב בסליחתו?

האמת, הבאתי את המאמר במיוחד בשבילנו, לא בשבילך, לא ציפיתי שתלמד מהמאמר משהו.
הבאתי את המאמר לכל חברי בפורום שמידי פעם גולשים לשנאה כלפיך, ורציתי לומר להם שאנחנו צריכים לחבק יהודי שכמוך, אתה פשוט תינוק שנשבה, שמצטט כל הזמן את דעת התורה, אך מסרב להבין טקסט פשוט של הנציב...

לאור ההתפתחויות אשנה את חתימתי ל...
מקוה, מתי תחזור בתשובה?
הנציב מוואלזין כתב: על כן מפני שנאת חינם שבלבם זה את זה חשדו את מי שראו שנוהג שלא כדעתם ביראת ה' שהוא צדוקי ואפיקורוס.

תנועת טוב מייצגת את החרדים השפויים ונלחמת בקנאים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 11:19 לינק ישיר 

והנה החתימה החדשה שלי.

מקוה, מתי תחזור בתשובה?
הנציב מוואלזין כתב: על כן מפני שנאת חינם שבלבם זה את זה חשדו את מי שראו שנוהג שלא כדעתם ביראת ה' שהוא צדוקי ואפיקורוס.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 12:53 לינק ישיר 

יישר כח  מחשבות על כי חשפת פרצופו של אותו האיש ויתכן שצריך לעשות כך לאנשים נוספים אשר לא דעת תורה ברצונם לקיים כי אם לנגח ולהתנגח על מנת להשפיל ולהעביד לשלוט ואף רצוח חיים אנשי עמל תם וישר אשר מלאה ליבם לעבוד את ה' בשמחה ולפרנס ביתם ומשפחתם בכבוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 14:38 לינק ישיר 

מחשבות בא נעשה נסיון אחרון,

אתה מסוגל לצטט את המשפט האחרון בו כותב הנצי"ב שאברהם שנא את הרשעים תכלית שנאה?

לכל שאר טיעוניי היה פשוט שתמשיך לא להבין מה שכתבתי, אבל למה אתה מתעלם מהמילים המפורשות הפורכות את כל הבנתך בדברי הנצי"ב?????? מה קרה?  לפחות תנסה!!

גרויסע,

אתה צודק ישנם כללים ברורים לקבוע אם בן אדם רשע, וכל בן אדם באשר הוא יכול לעשות זאת, בשביל זה יש ספר הנקרא חפץ חיים בו כתב החפץ חיים מתי צריך להחשיב אדם לרשע ומתי לא, רוצה ללמוד איתי חברותא? אני מבטיח לך שבסופו של יום אנחנו נגיע להבנה משותפת.

לסיום הפרק הזה אני מציע למישהו להרים את הכפפה, גשו נא לתלמיד חכם חשוב, [כמובן לא מישהו אינטרסטי, וכמובן מישהו שגם מקובל עליי תדבר איתי ונקבע יחד] ותצלם אותו בוידאו עם כל מה שאני אמרתי ומה שמחשבות אמר, אדרבה אני אהיה הראשון לחזור בי אם אותו תלמיד חכם יאמר שאני לא צודק עפ"י המקורות שאני הבאתי.

מקובל עליך? צא לדרך!

אבל בתנאי אחד לשני הכיוונים מי שיפסיד יצטרך להודות שהפסיד, וזה אומר שהוא יפתח אשכול והכותרת תהיה אני מודה ומתוודה ........צדק!!!

הייתי מצביע עם החילונים אבל חששתי לתועלת התנועה -דעת תוירה של תנועת "טוב"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 15:07 לינק ישיר 

מקוה ,

עד היום חשבתי שאתה לא מבין פשט בסוגיה . היום אני מבין שאתה ממש לא יודע לקרוא . ודברי קודשו של הנצי"ב נכתבו עליך ממש .

הרי מה קרה כאן הבאתי שורה חשובה מאוד מנצי"ב שנח לך להתעלם ממנה סגרתי מרכאות והמשכתי את דברי בסגנון שלי ללא כל חיקוי לדברי הנצי"ב ועוד בגוף שני שברור לכל מי שיש שכל בקודקודו שאין כאן המשך דברי הנצי"ב . מה שלא הפריע לך לקרוא לי זייפן וסלפן .

האשכול הזה מראה עד כמה צדקו עליך דברי הנצי"ב כמה אתה אחוז באש הזרה של שנאה ובבמת העבודה זרה שאתה מקטיר עליה מצווה תרי"ד שבדית מלבבך של שנאת ישראל . אתה קופץ למסקנות חמורות בלי לבדוק בכלל .

.

ונסיים את המונולוגים מולך בדברי מסדר הקידושין של המנחת שלמה והמסכים הראשון על ספרו  זכותו תגן עלינו ועל כל ישראל וגם עליך מקוה ידידי שתזכה לשוב בתשובה שלמה .

" הצדיקים הטהורים אינם קובלים על הכפירה אלא מוסיפים אמונה אינם קובלים על הרשעה אלא מוספים צדקה "

כואב לך המודרניות בחברה החרדית , תופעות כמו "טוב " והרב יעבץ חזק את עצמך ואת הסובבים אותך . אל תרבה שנאה ( שהיא מצווה לשיטתך עפ"ל ) .

אני אלך בדרכי אותו גדול שאתה מבטל מכל מכל ורואה בו מנהרות של עיתון דל"י שאמר שבדורנו המצווה היא "לקרב בעבותות אהבה " גם אחים תועים כמוך . אך אי אפשר להחשות כאשר אתה מגלה פנים בתורה שלא כהלכה . זהו גם שכתבתי מצווה רבה לשנוא תכלית השנאה את מעשיך החמורים של פקירה ומומרות מול עינינו באיסורים שונים . אך אני חייב לאהוב אותך אהבה גמורה בכל לבי ונפשי כך גם כתב הנציב אברהם שנא את סדום אבל חפץ בקיומם  .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 15:17 לינק ישיר 

הצחקת אותי !! אתה מביא החפץ חיים כסיוע

בכל מקרה, לפני שאסכים ללמוד איתך בחברותא (אף שבטוחני שאקיים בזה מצוות קירוב רחוקים) נעבור על דברים בסיסיים.

אין לי הספר פה - צטטתי שבעת התנאים מאתר 

http://www.maxsoftweb.co.il/hh/showpage.aspx?pageid=0 

אולי (בקושי) קיימת אחד או שנים מן התנאים. #5 במיוחד נראה לי בעייתי.

שבעת התנאים:

1. צריך לראות בעצמו ולא לשמוע מאחרים
2. צריך לעיין היטב במקרה, לראות אם הוא אכן נחשב לנזק אמיתי ולא סתם נראה כך.

3. צריך לנסות להוכיח את המזיק, אולי יחזור בו וישיב את הנזק
4. הסיפור צריך להיות מדויק ללא שום תוספות של המספר, אשר מוסיפות לעוולה שנעשתה
5. צריך שכוונת המספר תהיה לתועלת. אם יש למספר הנאה כלשהי מן הסיפור אזי אסור לו לספר למרות שכל התנאים מתקיימים
6. אם יש אפשרות לפתור הבעיה ללא סיפור לשון הרע, אזי אסור לספר לשון הרע
7. אם כתוצאה מהסיפור יגרם למזיק נזק רב יותר מאשר אילו בית דין היה פוסק לרעתו, גם אז אסור לספר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 15:22 לינק ישיר 

מחשבות!
מה שה הבלגן בהודעתך בתחילת העמוד?
לא מבינים כלום!
אולי אפשר לסדר את זה? או להכניס את ההודעה מחדש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 17:46 לינק ישיר 

שלמה בשבילך הכנסתי מחדש...

מקוה כינה אותי: שקרן שכמוך, מסלף דברי חז"ל, טיפש, מפגר, שקרן נבזה ומסלף דברי חז"ל, השקרן הזה.

תודה רבה על המחמאות כנראה שאנחנו בדרך הנכונה, אני בטוח שעוד כמה ציטוטים שאביא בעז"ה בהמשך יחזירו אותך בתשובה שלימה.

מה לעשות מקוה לא יעזור כמה כינויים שתכנה את עמיתך, כמה סימני קריאה שתשים או באיזה גודל או צבע של פונט שתבחר, האמת לא תשתנה.

אני ציטטתי את הנצי"ב מילה במילה, נכון לא הבאתי את כל ההקדמה של הנציב ולא התיימרתי להביא אלא השארתי ב ... כדי שמי שמעוניין יוכל לעיין בפנים.

ועכשיו בוא ניגש לגופם של דברים.... (שוב מקוה אני יודע שזה קשה לך אבל אתה מסוגל, תתאמץ זה שווה את זה).
כל הקדמת הנצי"ב היא כדי להסביר את שמו של ספר בראשית בשם ספר הישר. עכשיו עם יד על הלב, האם אתה חושב שהנצי"ב כתב את דבריו כדי שתצא עם המסקנא של השנאה אליה אתה מטיף?
נכון אברהם אבינו שנא את עובדי האלילים אבל התנהג עימם באהבה, מה זה אומר לך?
או איך תסביר את המשפט,
על כן מפני שנאת חינם שבלבם זה את זה חשדו את מי שראו שנוהג שלא כדעתם ביראת ה' שהוא צדוקי ואפיקורוס. ובא על ידי זה לידי שפיכות דמים בדרך הפלגה ולכל הרעות שבעולם עד שחרב הבית.

ההלכה אומרת שצריך לשנוא את הרשעים, אז על אלו אנשים מדבר הנציב? האם מי שלא חושב כמוך הוא צדוקי ואפיקורוס? הנציב כתב את מי מותר לשנוא, עובדי אלילים מכוערים (וגם עימם התנהג עימם באהבה), האם הרב יעבץ גם לשיטתך הוא עובד אלילים מכוער? או אולי הוא משתייך לאלו ש"חשדו את מי שראו שנוהג שלא כדעתם ביראת ה' שהוא צדוקי ואפיקורוס".

מידי פעם אתה נוהג ללעוג למי שחושב שיש לנהוג עם הנוער הנושר באהבה וקרב אותם, זכור לכולנו את הבוז שהבעת מעל פורום זה בידידי שלמה745, האם הוא לא נהג כעצתו של הנצי"ב? האם אינך חייב בסליחתו?

האמת, הבאתי את המאמר במיוחד בשבילנו, לא בשבילך, לא ציפיתי שתלמד מהמאמר משהו.
הבאתי את המאמר לכל חברי בפורום שמידי פעם גולשים לשנאה כלפיך, ורציתי לומר להם שאנחנו צריכים לחבק יהודי שכמוך, אתה פשוט תינוק שנשבה, שמצטט כל הזמן את דעת התורה, אך מסרב להבין טקסט פשוט של הנציב...

לאור ההתפתחויות אשנה את חתימתי ל...
מקוה, מתי תחזור בתשובה?

מקוה, מתי תחזור בתשובה?

תוקן על ידי machshavot ב- 18/11/2009 17:47:09

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 18:56 לינק ישיר 

הבלגן נשאר!!
או שמא רק אני רואה הודעה מבולגנת?
אותיות עולות אחת על חברתה, קפיצת שורות וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 19:06 לינק ישיר 

כנראה שאם רק אתה מתלונן אז רק אתה רואה מבולגן....

אשלח לך באישי, אולי זה יעזור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/11/2009 19:11 לינק ישיר 

מקוה_נייעס כתב:

לסיום הפרק הזה אני מציע למישהו להרים את הכפפה, גשו נא לתלמיד חכם חשוב, [כמובן לא מישהו אינטרסטי, וכמובן מישהו שגם מקובל עליי תדבר איתי ונקבע יחד] ותצלם אותו בוידאו עם כל מה שאני אמרתי ומה שמחשבות אמר, אדרבה אני אהיה הראשון לחזור בי אם אותו תלמיד חכם יאמר שאני לא צודק עפ"י המקורות שאני הבאתי.

מקובל עליך? צא לדרך!

אבל בתנאי אחד לשני הכיוונים מי שיפסיד יצטרך להודות שהפסיד, וזה אומר שהוא יפתח אשכול והכותרת תהיה אני מודה ומתוודה ........צדק!!!

מקוה,
הנה אני מרים את הכפפה, בוא ניגש יחד לת"ח [כמובן לא מישהו אינטרסטי, וכמובן מישהו שגם מקובל עליי תדבר איתי ונקבע יחד], ונעלה לפניו את הבנתנו בדברי הנציב ונראה מי צודק.
נא תודיע לי ע"ג הפורום או באישי מתי ולמי אנחנו ניגשים.

מקוה, מתי תחזור בתשובה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2009 02:03 לינק ישיר 

מחשבות,

נדבר על כך מחר אי"ה.

גרויעסע,
אתה מערב שני נושאים, אני דיברתי על להחליט על מישהו שהוא רשע שעל כך לא צריך שבעה תנאים, השבעה תנאים שהבאת נכונים אבל רק לגבי האיסור לדבר לשה"ר, ולא במקרה של רשע. אתה רואה צריך ללמוד כי אם לא לומדים מתבלבלים.

דל רמב"ש,

סלח לי אבל אתה לא משדר על הקו שלי, לא התחלת להבין מה כתבתי, ואתה ממשיך להביא לי כל מיני דברים שלא קשורים לנושא, בלי להבין בכלל מה אתה מביא ולאן, משהו שמאוד רווח במקומות מהם אתה מגיע קרי הציבור הדל"י. אם אתה היית מחפש תשובה הייתי עונה לך אבל מכיון שאתה מנסה להוכיח משהו למישהו מי שמבין אותך שיערב לו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2009 02:12 לינק ישיר 

מקוה , כאשר לא נח לך לענות אתה גולש לדמגוגיה זולה ועלבונות . לכל קוראי האשכול הזה ברור מי אתה ומה אתה .

כנראה יש לך קשיים בהבנת הנקרא אז נקצר .

קראת את תגובתי בלי לשים לב סימני פיסוק והאשמת אותי בזיוף דברי הנצי"ב .

בדיוק מראה איזה אדם אכול שנאה אתה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2009 02:22 לינק ישיר 

האמן לי אתה לא חייב להגיב כשאין לך מה לומר.

רוצה להגיב תביא איזה מאמר מעלון קודש שלכם, משהו שמחולק בשבתות אחה"צ בכינוסי הקודש של הבחורים והבחורות שלכם בבני עקיבא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2009 02:25 לינק ישיר 

אכן הגענו לאל תען השני

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > מאמר מדהים מהרב צבי יהודה - המדבר בגנות "שנאת חינם"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.