מי שרוצה להעלות תמונה לפורום והתמונה נמצאת באחד האתרים אז פשוט עומדים עם העכבר על התמונה לוחצים קליק ימני לוחצים על מאפיינים
ואז יש כתובת של התמונה מעתיקים אותה
באים לפורום לוחצים על התמונה עם העיפרון ליד החייכן ואז נפתח חלון ושם יש משבצת שכתוב לידה URL פשוט מדביקים שם את הכתובת שהעתקנו
ולוחצים הכנסה
אולי יותר מאוחר יהיה לי קצת יותר זמן אעשה לכם צילום של השלבים לנוחות הגולשים
חודש טוב
נשלח ב-24/11/2009 17:27
המשקיף - תודה רבה! רק חבל שאנימציות ששמורות במחשב כולל אנימציות שאני עושה אי אפשר להעלות בצורה הזו! אי אפשר להעתיק בכלל!
מתי יתקנו את זה ???
נשלח ב-28/11/2009 23:13
אני רואה שעשו שידרוג לתיבת הטקסט הוסיפו פה כמה דברים שאני עוד לא יודע איך עובדים איתם אופפסס
אבל עדיין אי אפשר להעלות תמונה
אולי כן בוא נראה
נשלח ב-29/11/2009 12:45
לאן הלך הסמל האישי? לצום?
נשלח ב-29/11/2009 14:34
תשמעו עושים פה שדרוגים קצת סבלנות
הסמל האישי
נסע לקמבודיה לקורס צלילה ודיג
משם לקורס חבלים מזורז
והוא כבר חוזר
נשלח ב-29/11/2009 19:22
העלו את כמות הרגשונים...
כאשר אני מנסה להעלות צליל... זה מה שיוצא: (כאשר הצליל עולה לאתר שומעים מצויין - כאשר הוא מופיע בפורום... נראה קשקוש מקושקש!)
בבקשה:
* codebase="http://activex.microsoft.com/activex/ controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,0,02,902" type="application/x-oleobject" height="200" standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..." width="200" classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"> <*
הרב אמנון יצחק - רגע לפני עימות גרעיני: (נקווה שעלה...)
* codebase="http://activex.microsoft.com/activex/ controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=6,0,02,902" type="application/x-oleobject" height="200" standby="Loading Microsoft Windows Media Player components..." width="200" classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"> <*
יפה מאוד!!! השתדרגו!!! להעלות סרטון מהמחשב (מוגבל רק ל avi ועד 2mb ) וכן mp3 - לא בדיוק עובד... ההוכחה למעלה
אך העלת סרטון מאתר - עולה בקלות ויפה!
יישר כוח לשידרוג!!!
תוקן על ידי ruth77 ב- 29/11/2009 19:26:59
נשלח ב-1/12/2009 22:22
תראי איזה שידרוג בתיבת התגובה המהירה
נשלח ב-1/12/2009 23:52
המשקיף כתב:
תראי איזה שידרוג בתיבת התגובה המהירה
בס"ד
אף פעם לא התבאסתי מפורום כמו עכשיו, לא מספיק שלא שינו לטובה, גם הרסו את הקיים: לא מצליח להכניס אמבד של יוטיוב, וכנראה עוד סוגי אמבדים שעוד לא נסיתי, שינו את הקוד של ה HTML זו לא השפה הרגילה...שהיתה עד כה ולדעתי חבל!! מרגע ההתחברות אם הפוסט לא מוכנס תוך 3 דק' בערך אז אתה נזרק מהמערכת שיפורים שיפורים אבל לא עובדים!!!!
מה החידוש שלך מורנו על התגובה המהירה? אם אתה קשור למתכנתים או יש לך יד לבעלי האתר תמסור להם בשמי הקטן האנונימי, הארגונומיות הממשק היא זיפתית משורשה וזקוקה דחוף להחלפת פלטפורמה!! אז עד שזה יקרה ונקווה שיגעו למסקנה הזו, יש להם מה ללמוד מתוכנות CMS כגון הבנוקר, PHP, גו'מלה וכד'....זה יהיה יותר מכובד לסדר גודל כמו שרוצים לנהל בחדרי חרדים!! בבקשה העבר את הדברים הלאה... אני לא סתם אומר יש פה ייסורים מעצבנים בשביל לשלוח ולערוך הודעה, מעבר בין עמודים, קוד פתוח...
רק לדוגמא תראה איך נראה האמבד שהכניסה רות, זה נקרא שיפור? ואני לא מקבל את ההסברים השונים...נו זה בתהליך...זה חרטה...החברה פה לא רציניים . הנה תוך שאני כותב את ההודעה וכבר תקלה בשליחת הודעה בגלל שלא הספקתי תוך 3 דק' לעשות שליחה.
נשלח ב-2/12/2009 16:26
עדנרן כתב: "מה החידוש של מורנו על התגובה המהירה"
בבקשה!!! זה החידוש!!!
אפשר גם לשמוע את מה שהעלתי ב - mp3... למעלה יכול להיות שהדברים עוד בתהליך... עובדה שהסמלים האישיים עדיין לא מופיעים... בואו נחכה עד הסוף ונראה...
נשלח ב-3/12/2009 23:48
יפה, אני רואה שחזרו הסמלים האישיים!
בואו נראה אם אפשר להעלות צליל של mp3 בלי בעיות....
רינגטון חמוד של נוקיה....
לא יודעת כבר.... פעם מופיע... פעם לא... כנראה שלא סיימו לשדרג...!
תוקן על ידי ruth77 ב- 03/12/2009 23:52:13
נשלח ב-7/12/2009 17:49
ruth77 כתב:
עדנרן כתב: "מה החידוש של מורנו על התגובה המהירה"
בבקשה!!! זה החידוש!!!
אפשר גם לשמוע את מה שהעלתי ב - mp3... למעלה יכול להיות שהדברים עוד בתהליך... עובדה שהסמלים האישיים עדיין לא מופיעים... בואו נחכה עד הסוף ונראה...
לא הבנתי מה רצית... הכל פה משובש נס בכלל שאני מצליח לשלוח את הפוסט הזה בלי להזרק מהשרת, תראי את הפוסטים שלך אם לך נראה ככה מצויין כחצי שדרוג או דיגדוג..אז אחלה... התקלות שלפני היו כבר טובות יותר.. הלוואי שזה תהליך שיהיה לו סוף קרוב ויעיל.
נשלח ב-7/12/2009 18:04
כן שינויים מעצבנים כאשר לא מכירים את השיטה שהם עובדים את האמת גם אני לא כל כך שש לשינויים
נשלח ב-7/12/2009 18:17
עקב שחדרי חדרים חוסם כל קישור שמגיע מחרדים,קיקר השבת , ועוד אין טעם סתם להדביק את הקישור כי זה לא עובד אם רוצים ניגשים לאתר הזה מדביקים את הקישור ומקבלים קישור חדש שאת הקישור הזה חדרי חדרים לא שובר http://j.mp/
נשלח ב-7/12/2009 18:18
אתן לך דוגמא, למשל, הם מנסים ליצור תבנית סקריפט קבועה לתכנים דוגמת פלאש וטיוב, אולם, זה חבל היה עדיף להשאיר קוד פתוח של HTML ידני ונחמד, כי טיוב ופלאש כל הזמן משנים סקריפטים, ומידי תקופה אלה שיזמו השינויים צריכים להיות מודעים שיהיה עליהם לשנות גם את הסקריפטים פה...
לגבי הקוד HTML ניתן להכניס אמבד וכל שאר הסוגים רק צריך לדעת איך, אני בשלבי למידה של הדבר הזה, השפה הזו זו שפת HTML חדישה יותר ומקצרת הרבה פקודות וערכים המוכנסים בקוד, וזה לפעמים בעוכרינו... כי אז תבנית אמבד רגילה מצריכה שיפוץ של הקוד.
נשלח ב-7/12/2009 18:22
אם מה שאתה אומר הוא נכון נכונות לנו פה עוד הרבה בעיות חבלל.. למה להרוס חדרי חרדים למה?
נשלח ב-7/12/2009 18:32
המשקיף כתב:
עקב שחדרי חדרים חוסם כל קישור שמגיע מחרדים,קיקר השבת , ועוד אין טעם סתם להדביק את הקישור כי זה לא עובד אם רוצים ניגשים לאתר הזה מדביקים את הקישור ומקבלים קישור חדש שאת הקישור הזה חדרי חדרים לא שובר http://j.mp/
זה לא חדרי חרדים חוסם אלא האתרים עצמם של "כיכר השבת" ו "חרדים נט" ברגע שהשרתים שלהם מזהים תוכן חתום שרץ מהדפים שלהם יש להם סקריפט פנימי באתר שלהם ששובר את הלינק .
אם נצליח להביא לפה תוכן מהם ע"י תקיעת הלינק המקוצר כפי שמוגדר על ידם להיות מצונזר בשות זרים, הרי זו פריצת דרך...נוכל להביא לפה כל וידאו ותמונה....בהדבקה רגילה.