| | השב: ללא נושא | אנו מודעים לכל התקלות שציינת אנו נשפר את כל מה שצריך בעורך החדש ובקרוב עוברים לאתר חדש הכתוב בשפה המתקדמת ביותר
עדנרן (תאריך: 02/12/2009 13:04:00)אף פעם לא התבאסתי והצטערתי מפורום כמו עכשיו, לא מספיק שלא שינו לטובה, גם הרסו את הקיים: לא מצליח להכניס אמבד של יוטיוב, וכנראה עוד סוגי אמבדים שעוד לא נסיתי, שינו את הקוד של ה HTML זו לא השפה הרגילה...שהיתה עד כה ולדעתי חבל!! מרגע ההתחברות אם הפוסט לא מוכנס תוך2 -3 דק' בערך אז אתה נזרק מהמערכת שיפורים שיפורים אבל לא עובדים!!!! אם אתם קשורים למתכנתים או יש לך יד לבעלי האתר תמסור להם בשמי הקטן האנונימי, הארגונומיות הממשקית היא זיפתית משורשה וזקוקה דחוף להחלפת פלטפורמה!! אז עד שזה יקרה ונקווה שיגעו למסקנה הזו, יש לכם מה ללמוד מתוכנות CMS כגון הבנוקר, PHP, גו'מלה וכד'....זה יהיה יותר מכובד לסדר גודל כמו שרוצים לנהל בחדרי חרדים!! בבקשה העבר את הדברים הלאה... אני לא סתם אומר יש פה ייסורים מעצבנים בשביל לשלוח ולערוך הודעה, מעבר בין עמודים, קוד פתוח... רק לדוגמא תראה איך נראה האמבד שהכניסה רות, פה: http://www.bhol.co.il/forum/topic.asp?cat_id=24&topic_id=2719593&whichpage=1&forum_id=20388#R_7 ואני לא מקבל את ההסברים השונים...נו זה בתהליך...זה חרטה...החברה פה לא רציניים. הנה תוך שאני כותב את ההודעה וכבר תקלה בשליחת הודעה בגלל שלא הספקתי תוך 2 דק' לעשות שליחה.
|
|
| |
| זוהי תשובת המערכת לאחר פנייתי למנהלים
 |
|
|