בית פורומים הנה ימים באים

מאיץ החלקיקים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/11/2009 09:19 לינק ישיר 
מאיץ החלקיקים

"אתם צריכים עוד הוכחות שאני קיים?"

עשרוווותתתת מדענים מתים סתם ככה בלי תשובההה

זוכרים לפני חצי שנה בערך שהיה כתבות על מאיץ החלקיקים הזה בשוויץ??
אז כולם אמרו "סוף העולם"."סוף העולם"..... כל המדענים הגדולים בעולם ניסו להבין מה החומר הקטן יותר מהאטום,
מדענים רבים היו לקראת ההישג הגדול שלהם, לגלות מה קדם לעולם, איך נברא לעולם..
הושקעו בפרויקט מיליארדי שקלים!!
המדע היה בשגשוג מלא!! כולם היו בטוחים שהנה תגיע תשובה ברור לכל ההתחלה של הכל..

אבל לנו היהודים הרי ברור שלא תיהיה להם תשובה, ואם תיהיה היא תיהיה לא נכונה..

אני זוכר שאחרי שעשו את מאיץ החלקיקיםם התחילו אותו במרץ או מאי או משהו לא זוכר.. ואחרי זה אמרו שהיה בו איזה תקלה..
אז מה המדענים אומרים?<
לפי הכתבה בוואלה, המדענים מצאו כי הסיבה שהם לא מצליחים להפעיל את מאיץ החלקקים זה בגלל ישות תבונית שמפריעה להם..
עכשיו לא תגידו סתם מדענים חובבנים, הם הוציאו את זה כעובדה, ישנה ישות תבונית המפריעה להם להמשיך בעבודתם..
הנה הכתבה:

אלוהים דווקא כן משחק במאיץ החלקיקים

מדענים טוענים כי שורת תקלות שמפריעות למאיץ החלקיקים הגדול בשוויץ, המנסה לשחזר את המפץ הגדול, נגרמת על ידי גורם מסתורי מהעתיד שחוזר בזמן כדי למנוע את גילויו.

האם מאיץ החלקיקים בצרן שבשוויץ, שאמור לשחזר את המפץ הגדול יגרום לתגלית חשובה לא פחות – הוכחה לקיום של התערבות עתידנית? מדענים העלו לאחרונה את האפשרות הזו. הסיבה לחשדות האלה היא שורה של תקלות הפוקדות את הפרוייקט.

פיצוצים, מדענים הנעצרים בחשד לפעילות טרור, תקלות בלתי מוסברות – כל אלה ועוד פקדו את המאיץ מאז הפעלתו. בניגוד למקרים עברו, בהם רק מטורפים חשדו בהתערבות חיצונית, הפעם גם מדענים רציניים העלו את הסברה שהמאיץ פועל מן העתיד על מנת לשבש את פעולתו התקינה.

המדענים הולגר בך נילסן ממכון נילס בוהר בקופנהגן ומסאו נינומיה ממכון יוקאווה בקיוטו טוענים שחלקיק "היגס בוסום", החלקיק אותו מנסים המדענים בצרן לגלות לא יוכל להיווצר מכיוון שהוא "נוגד את חוקי הטבע". לדברי נילסן המשמעות היא שהיווצרות החלקיק בנקודה כלשהיא בעתיד תיצור מעין גל שיחזור אחורה בזמן ויעצור את מה שגרם להיווצרותו מלכתחילה. "יש לכך הסברים מתמטיים, אבל אפשר פשוט לומר שאלוהים שונא את מאיץ החלקיקים", אמר נילסן. "כל מאיץ מסוג זה שייבנה יסבול ממזל רע מסוג זה".

מאיץ החלקיקים בצרן, שעומד בפני הניסיון השני להפעילו נועד לדמות את המפץ הגדול על ידי האצת פרוטונים למהירות הקרובה למהירות האור וניפוצם זה בזה. התהליך מבוצע במנהרה מעגלית באורך עשרות קילומטרים הנמצאת מתחת לאדמה. לדברי נילסן ונינומיה הפרויקט נידון לכישלון והמזל הרע יימשך עד שהמדענים יחליטו לזנוח אותו.

הנה הכתבה:
http://news.walla.co.il/?w=/14/1596062

מזל רע? התערבות מהעתיד?
תראו איך אנשים כל כך מתחמקים מהלהבין שיש דבר כזה בורא עולם..
הרבה אנשים שואלים את עצמם: איך לעזאזל אני אמור להאמין במשהו שאני לא רואה??
אז התשובה לכך ברורה, תפסיקו לחשוב שאלוהים ברא אותכם ומצפה מכם לגלות אותו סתם, אין שום סיבה שתקומו בבוקר ותבינו שיש אלוהים, לא סתם ככה.. ובגלל זה אלוהים הוריד לנו את התורה, הוא לא סתם אמר תחזרו בתשובה..
אתם רוצים הוכחות????????? אלוהים נתן לכם אותם כבר לפני מאות שנים!
אתם פשוט לא טורחים לקרוא ולבדוק.. תפסיקו להיות דפוקים ולחשוב שאלוהים יבוא אליכם הבייתה ויחשוף את עצמו בפניכם..

הקדוש ברוך הוא חושף את הסודות של הבריאה בצורה הרבה יותר גלויה וברורה ממה שאתם חושבים..
פשוט כל אחד תקוע בעסק שלו, בחיים שלו בלי להסתכל רגע ולחשוב קצת, לחקור קצת, גם אם סבא שלכם לא דתי,
יש לכם צ'אנס.
אני לא מבקש מכם מחר לקום ולהניח תפילין בלי לדעת בשביל מה..
קודם תבינו שמאיץ חלקיקים שלא מוכח טבעית ממה זה קורה והמדענים מתרצים את זה, זה הוכחה מושלמת להבין מה זה..
איך אתם לא רואים שני חוטים שמשלימים אחד את השני..
שאלה אחת בצד אחד ותשובה אחת בצד אחד ושניהם תואמייםם..

אל תסתמכו על מה שאני אומר, תפתחו קצת תורה, לכו לרב, תראו קצת סרטונים ביוטיוב ותתקרבו ותלמדו.
רק אז תעשו מה שאתם רוצים..

גם אני שאני דתי לא אומר שחזיר זה מגעיל, כי לא טעמתי.. אולי זה טעים מי יודע.. אל אני לא אוכל את זה כי זה לא כשר..
אז תבינו, אל תשפטו את אלוהים לפני שבדקתם לעומק את העניין..
גם כשאני הייתי חילוני הדתיים היו נראים לי כמו חולי נפש.. אבל כשהתחלתי להתקרב המצב התהפך ופתאום מבינים, שזה כל כך אמיתי, שאתה בא ושואל את עצמך, למה לא קם מישהו ומראה לכולם את התשובות?
מראים לכם את התשובות, פשוט אתם לא מתאמצים לבדוק.

חבל שתמשיכו להאמין שהאבולוציה זה השורש למדע. כי מאחורי המסך הזה מסתתר סוד.
גם אני לומד 5 יח"ל ביולוגיה ואני יודע שאבולוציה מוכחת ללא ספק, אבל זה רק משחק לבלבל אותנו,
כולנו יודעים שההתחלה של כל זה מתחילה ב"ישות תבונית".

אותה ישות שמפריעה למדענים להכשיל את הדתיים, לגרום לנו לחשוב שהחיים בנויים ממדע.
בסופו של דבר אתם באמת חושבים שככה הכל יגמר? במוות פשוט?<
תחשבו על הילדות שלכם, על כל הרגעים היפים שלכם, כל ה"קסם" הזה פשוט ייגמר?
אין לו המשך?
כמו שזה לא התחיל באופן אקראי, ככה זה לא ימשיך באופן אקראי.
מוזר שהנפש שלנו פשוט תיגמר, תיכבה..

איך זה שעשרות מדענים שמנסים לעשות את הניסוי הזה מתים סתם ככה?
קראתם את הכתבה? מדענים פשוט מתים..
איזה עוד הוכחה אתם רוצים? תשלבו את פרי דמיונכם ותספרו לי!!!!!11

המדענים אומרים משהו מהעתיד,
והדתיים ליד:"אלוהים"
המדענים: זה משהו עם כוחות
הדתיים: "הנה זה אלוהיםםםםםם"
המדענים מתעקשים: " זה משהו עם כוחות שיכול לשלוט בנו"
הדתיים: "זה אלוהיםםם"
המדענים: "מה זה יכול להיות?
הדתיים: "זה אלוהים"
המדענים: "מה הורג סתם ככה מדענים ומשבש לנו את הדרך לגלות את בריאת העולם?"
זה בטח משהו שמעורב בכוח של "ישות תבונית".
איזה ישות כבר יכולה להיות? למה היא לא מתגלה בפנינו

הדתיים: אלוהיםם!!!!!!

מאז שאתה קטן הוא תבוע בך ואתה איכשהו מנסה להתחמק מזה!!

כמה אפשר לתרץ את זה?

יש אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הוא רק מקשה עליכם להאמין בו.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > דת ואמונה > הנה ימים באים > מאיץ החלקיקים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext