אמש הוסר השלט מעל המשרד של פרוייקט ההר הטוב ברמה א וזאת על פי הוראותו של הרב גולדשטיין ע"י איש מאנשיו וזאת ללא תיאום וללא הסכמה בין הצדדים וכמובן באופן ברוטאלי ומכוער
מעניין למה להם מותר לתלות שלט בכניסה למרכז המסחרי, שלט חשוך ומגעיל שלא הותאם לטעמם של בעלי העסקים או כל השכנים ואפילו לא על דעת כל הרבנים , או מדוע עד עתה לא הוסרו שלטים דומים שתכשיטי הכסף של משפחת אוירבך או של הגב' רבקה הפאנית וכו' (אולי בגלל שיש כאן איזה טובת הנאה?)
ואל תצטדקו ותאמרו "שכנים" כי נדמה לי וכבר ראינו שם שלטים אחרים מזה זמן רב ....אלא שמדובר בצרות עין כלפי המשכיר כלפי יוזמי הפרוייקט נטו
וממש ריח של רדיפה פוליטית נודף מהענין ואם רבנים חשובים נוטלים חלק בענין זה מסריח עוד יותר ......
נשלח ב-20/11/2009 11:49
אני שכן בבנין ואני לא סובל את השלט הזה. אוירבך ביקש רשות ונתנו לו רשות אצלכם אתם עושים מה שאתם רוצים אם היה לכם קצת סכל בראש הייתם מבקשים רשות ולא דורסים ועושים מה שבראש שלכם הרב גולדשטיין כלל לא התיחס למהות השלט ואתה יודע את זה טוב אבל אתה מעדיף לחפש כאן כאילו סיפור פוליטי, אם אתה חושב שזה יעזור לך אז אתה טועה כל דבר שתעשו שלא עפ"י דעתינו נפעל נגדכם יש שכנים ואתם מחוייבים להיחס לרצונינו. אנחונו אמרנו לכם לא לשים את השלט בצורה כזו לא שמעתם.
נשלח ב-20/11/2009 16:10
"סכל בראש"
הההאיש, מה נסגר איתך???
באיזה שלב העיפו אותך מהחיידר?????
נשלח ב-21/11/2009 19:04
הההאיש תפסיק להתל בנו הנה כעת אני מבקש רשות האם תתן לנו לשים שלט כן או לא
בטח תענה כמו ילד בגלל שלא ביקשנו קודם רשות אז לא
אל תמכור תותים
השלט היה קטן וצנוע בדיוק כמו שלטים אחרים בבנין שקיבלו את הסכמתכם
נשלח ב-21/11/2009 20:39
קול ברמה,
מי הכניס לך בראש שמעניין מישהו השלט שלכם? למה השכנים הם אלו שעושים לכם בעיות? מה קרה אתם לא יודעים להסתדר עם שכנים? הקמתם להם בבנין משרד תסתדרו איתם! מה זה קשור כאן לנושאים הפוליטיים?
משום מה זה כ"כ מזכיר לי את השיטה של אלי פרידמן בטיפול במשברים וביחסי העיתונות וכו'. מין שיטה של חפש לקלב מכה ממישהו ואח"כ תאשים את החרדים בכותרות ענק.
נשלח ב-21/11/2009 21:14
יש רגליים לדבר שהשלט היחיד שהורד ע"פ שאלת חכם בכל רמב"ש הינו השלט של עמותת בניה מסויימת .
נשלח ב-21/11/2009 23:30
הההאיש
לא ידעתי שהנחת שלט פירושו לדרוס כפי שכתבת
מקוה
השיטה שלך קיימת רק באסכולה של אנשי דגל
תמיד התגובה שלך זה איזה דמיון פרוע לחשוב שזה מטעמים אידאולוגיים ומיד באותו הינף זה מזכיר את השיטות וכו'
גם לא תאפשרו לנו לחיות וכשאתם מייצרים את צעדינו בדרכים דיקטטוריות מיד תכחישו ותאמרו זה סתם דמייון לחשוב שיש כאן פוליטיקה מה פתאום זה הכל לשם שמים אלק
אולי תסביר מה יש להסתדר עם שכנים בלהציב שלט כאשר יש שלטים נוספים ע"ג אותו בנין
התירוץ הזה פשוט רע
קטע הכי מצחיק הוא שכל שכן שם אומר משהו אחר אחד אמר שגם השלטים האחרים מפריעים אבל לא נעים לומר לשכנים ורק לגזול לנו זה כן מאוד מעים
שכן אחר אמר אם הייתם מבקשים יפה אז כן אבל לא ביקשתם שכן נוסף אמר שזה לא השלט זה המשרד הוא שמפריע לפחות אם אתם רוצים להיראות אמינים תתאמו עמדות
מעניין משרד שיושב בו אדם אחד ונכנסים בו ביום עוד ארבע אנשים זה דבר מתריד ומפריע אבל חנות אחרת שכל היום יוצאים שם אנשים ונכנסים זה לא מפריע?
בקיצור הסיפורים שלכם כל כך חלשים שזה לא מצליח לשכנע אפי אתכם.
נשלח ב-22/11/2009 01:26
"דבר מתריד"
יש כבוד, מה נסגר איתך???
באיזה שלב העיפו אותך מהחיידר?????
כתגובה לחבר שלך..
נשלח ב-22/11/2009 07:40
יש כבוד,
אתה בעצמך מודה ומתוודה שזה נושא שהשכנים אמרו, אז עכשיו מה בדיוק אתה רוצה? שנשכנע את השכנים?
אז בנית תיאוריה שהכל בגלל ששונאים את "טוב" לדעתי כל התנועה שלכם צריכה פסיכיאטר.
נשלח ב-22/11/2009 20:16
רוצה להבין!
אם לדעת השכנים השלט הוצב שלא כדין, ניתן לתבוע לד"ת, לשמוע את שני הצדדים ולהכריע.
ממתי רב גדול ככל שיהיה דן יחידי? ללא שמיעת שני צדדים כנדרש?
צביעות במיטבה באיצטלא רבנית המתנגדת ופוגעת בכל מי שלא לבוש, נראה או חושב כפי ש"אני" סובר שצריך להיות!
נשלח ב-22/11/2009 20:58
אני קורא את האשכול הזה, ונהיה לי אור בעיניים..
כולם פה, ממש כולם, וזה מבחינת סטטיסטיקה בטח מייצג את כל בית שמש. כולם שומרי תורה וחוק המשפט. אף אחד לא עושה מעשה כי השכן הפריע לו. אם מישהו הציב ערימת עגלות בכניסה לבניין, לא שלמה745, לא יש-כבוד, לא קול מהרמה, אף אחד לא יזיז את ערימת העגלות עד שילכו וישאלו רב המוסכם על כל הצדדים.
נניח ילד של השכנים הוריד אשפה עם חור בשקית, כל הבניין רטוב ומסריח, אף אחד מהכותבים פה לא ירים את קולו, פשוט בנחת ילכו לרב המוסכם עליהם וישאלו מה לעשות. הרי איך כתב שלמה המלומד? אם לדעת השכנים השלט הוצב שלא כדין, ניתן לתבוע לד"ת, לשמוע את שני הצדדים ולהכריע.
ממתי רב גדול ככל שיהיה דן יחידי? ללא שמיעת שני צדדים כנדרש?
כולם פה פשוט למדו בין אדם לחבירו, מקפידים על הלכות שכנים כנדרש, לא זזים סנטימטר בלי רב. האמת זכור לי איזה אדם היפרקטיבי עומד וזועק ברחובה של שוק שבשביל ועד בית לא צריך רבנים, אבל בטח זה היה אדם מיושן מסוג החרדים הקיצוניים. מקווה אני שוקל להצביע טוב בבחירות הבאות. פשוט שיכנע אותי הרעיון שלא יתבעו ממני על גבי הלוח מודעות ועד בית בלי לשמוע את כל הצדדים מול רב מוסכם.. כי לשכנים הרי אין דיעה..
(שלמה בשבילך).
תוקן על ידי דולה_ומשקה ב- 22/11/2009 21:44:15
נשלח ב-22/11/2009 21:28
"איפרקטיבי"
דולה ומשקה, מה נסגר איתך???
באיזה שלב העיפו אותך מהחיידר????
כתגובה לחבר של החבר שלך...
נשלח ב-22/11/2009 21:36
ולעצם העניין...
יש קצת הבדל בין לגרום נזק למישהו שאתה חושב שהוא נהג שלא כדין, לבין להעיר בקול לשכן שמלכלך את חדר המדרגות או מציב בכניסה לבניין ערמת עגלות.
כאן, הזיקו לשכן שהציב שלט פרסום כמותו נהוג להציב כמעט בכל בניין בשכונה ואף בבניין זה. זאת בשל ויכוח על עצם הצבת השלט.
כשיש ויכוח ביני לבין השכן על שימוש נכון בחדר מדרגות וכדו', אנו פונים "יחד" לבורר מוסכם! אם זה לא ילך, אחד מאיתנו יפנה לב"ד! אבל מעולם לא חשבתי להזיק לאופניו ועגלותיו של השכן, רק כי הניח אותם בפתח חדר המדרגות.
נראים הדברים לפי התגובות כאן, שסיבת הסרת השלט היא שיוכם הפוליטי של בעליו, ולא צורת הצבתו ומיקומו.
היותם נרדפים מזה זמן ע"י חלק מתושבי השכונה "הקנאים", זאת בעידוד רבנים כביכול... מעיד ללא כל ספק שהרדיפה גם במקרה זה הינה פוליטית לחלוטין,
הוא אשר אמרתי "צביעות במיטבה"!
מיהם הרבנים החורצים בדיני ממונות ללא שמיעת שני הצדדים???? לאיזה צד במפה הפוליטית הם שייכים? במקרה אומלל זה טמונה התשובה!
דולה ומשקה.
אשמח אם תדלה עבורי תשובה עניינית ולא פטפוטי סרק, לפיהם כולם נוהגים לא לפנות לב"ד בדיני ממונות הקשורים לנזקי שכנים.
תברר בבתי הדין, רוב רובם של התביעות נסוב על נזקי שכנים לא פחות קטנוניים מהצבת שלט כזה או אחר.
תוקן על ידי שלמה745 ב- 22/11/2009 21:39:18
נשלח ב-22/11/2009 21:39
אתה טועה ומטעה היו אצל הרב גולדשטיין שליט"א גם מהצד שלכם לפני שאמר שצריך להסכים בין השכנים אז מה שנשאר לכם זה רק לשקר
נשלח ב-22/11/2009 21:44
הההאיש
אל תכליל ואל תשמיץ. "הצד שלכם", "לכם", "לשקר".
אין לי שום קשר לפרשה, איני מכיר את הנפשות הפועלות ואף איני יודע היכן נמצא הבניין המדובר.
תגובתי כאן היא לפי תגובות הנוגעים בדבר.
אני רוצה לשאול ותענה בבירור: הרב גולדשטיין שאמר להגיע להסכמת השכנים, הורה להסיר את השלט?
אם כן, זה שלא כדין, כי אינו יכול לדון יחידי!
אם לא, הרי מסירי השלט עשו זאת שלא כדין!
נשלח ב-22/11/2009 21:46
שלמה למה אם הגיעו שני צדדים להרב גולדשטיין והוא הורה מה שהורה, זה לא כדין?