| נשלח ב-20/11/2009 12:45 |
|
| |
עלון השבת "ודברת בם" להורדה
http://www.f2h.co.il/8936368580907
שבת שלום
|
|
| נשלח ב-22/11/2009 12:05 |
|
| |
מקוה, עיין בווארט הראשון במדור "על התורה".... זה מזכיר לי את דברי הנצי"ב, לא כן?
|
|
| נשלח ב-22/11/2009 13:54 |
|
| |
בלבעת
אין אפשרות לא דרך שיתוף קבצים?
הרימון חוסם אותי.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2009 14:22 |
|
| |
אני דווקא אהבתי משהו אחר,
אבות ובנות......
בקרוב יהיה גם אמהות ובנות, ולאחר מכן אל תתפלאו אם יבוא יום ויהיה אבות ואמהות, בנים ובנות, כמיטב המסורת של אנשים הממציאים דברים כל יום.
|
|
| נשלח ב-22/11/2009 14:24 |
|
| |
יש בעיה שאבא ילמד עם בתו? זה המצאה בדיוק כמו שהמציאו את אבות ובנים!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2009 14:26 |
|
| |
נכון,
אין בעיה!
אבל בבית כנסת משהו לרבים ביחד עם אבות ובנים?
אתה לא רואה בכך בעיה?
|
|
| נשלח ב-22/11/2009 14:41 |
|
| |
אני לא הייתי מצטרף, אבל אני גם לא הולך לאבות ובנים (אני לא אוהב את הלחץ לעשות מה שכולם עושים, ולא אוהב את זה שמחנכים הבנים רק ללמוד עבור פרסים). אבל אם אחרים כן רוצים אני לא נגד...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2009 17:08 |
|
| |
לא ענית לי אם אתה חושב שזה דבר הגון לעשות אבות ובנות בבית כנסת ציבורי, יחד עם העובדה שעושים שם באותו הזמן אבות ובנים.
ובכלל, על מה בדיוק יש ללמוד עם הבנות? את פרשת השבוע? מדובר א"כ בבנות די גדולות. וזה חמור.
|
|
| נשלח ב-22/11/2009 19:21 |
|
| |
אני מדבר רק על בנות קטנות, לא גדולות. אולי אפשר ללמוד עם הגדולות בעזרת נשים? ואם מדובר באותו זמן באותו בית כנסת של אבות ובנים, זה לא נראה לי מתאים (לא ידעתי את הפרט הזה, אם הוא באמת נכון, מכיוון שאני לא קורא "ודברת בם" - קראתי פעמיים וראיתי שממש לא מעניין אותי לדעת מה קורה בקהילה שאינה קשורה אליו בכלל, ואינני מבין למה לכם זה כן מעניין)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2009 21:10 |
|
| |
אתה באמת מפספס את ה'ודברת בם'. כדאי לך לקרוא, כל שבוע יש שם תובנות חדשות.
אבל ברצינות, אני לפעמים וזה קורה הרבה פשוט נהנה מהוארטים של ליאור.. חכמת חיים.. באמת..
מקוה אולי לא תאהב אותי, ולא תצביע למפלגתי בפעם הבאה אבל אני לפעמים מוכן אפילו לומר לאחרים את הווארטים של ליאור.. אבל כשהוא מגזים אני תוקף..
אחרי הווארט ממש תענוג לקרוא שטיקל עולם הזה גשמי ובהמי, שנכתב ומבייש את כל העלון הרוחני הזה..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2009 23:04 |
|
| |
אני גם לא חושב שליאור כ"כ רע, האמן לי הוא בחור נפלא, לפני מספר ימים יצא לי לראותו באקראי, אבל כשהוא כותב מה שבא לו בחומש ועוד כהשקפת התורה, זה חמור מאוד.
כמעט כמו נחמה ליבוביץ שר"י.
|
|
| נשלח ב-23/11/2009 09:57 |
|
| |
מקוה כמי שהכיר את פועלה של הגברת תלמידת החכם הנ"ל היית צריך לחתום עליה הכ"מ ולא שר"י אבל מה לעשות אתה מולעט ואינך יודע על מי ועל מה אתה מדבר .
אני בטוח שידיעותיה והשקפתה בתורה היתה ללא ספק טובה מהקיצוניות המפגרת והפנאטית שלך שמבוססת על שטויות וראות רוח.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2009 10:59 |
|
| |
מקוה, מה הבעיה שלך עם הרבנית נחמה ליבוביץ?
|
|
| נשלח ב-23/11/2009 17:00 |
|
| |
כתבתי בדיוק מה הבעיה שלי.
|
|
| נשלח ב-23/11/2009 18:12 |
|
| |
| מקוה_נייעס כתב: |  | אני גם לא חושב שליאור כ"כ רע, האמן לי הוא בחור נפלא, לפני מספר ימים יצא לי לראותו באקראי, אבל כשהוא כותב מה שבא לו בחומש ועוד כהשקפת התורה, זה חמור מאוד.
כמעט כמו נחמה ליבוביץ שר"י.
שים לב כאן כבר פגעת בכבודה של אשה שנפטרה, לבקש את מחילתה זה כבר לא משחק ילדים.
נ.ב. אני מקוה שאתה מוחל לי שמחקתי את חתימתך מהציטוט שהבאתי, אני מתפלא שאתה לא משנה את החתימה הרי באותו אשכול שהכרזת על חתימתך הוכח מי השקרן...
עוד נ.ב - חתימתי לעומת זאת אקטואלית מתמיד...
תוקן על ידי machshavot ב- 23/11/2009 18:12:52
תוקן על ידי machshavot ב- 23/11/2009 18:13:36
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2009 18:19 |
|
| |
מחשבות
אין לי אפילו מחשבה קטנה שבקטנות שמקווה יכול בכלל לדעת איך פותחים את הסטנצלים שלה ומאיזה כיוון ??????? ק"ו שלא להבין את הדברים הנפלאים שלה
אך מה זה משנה לסלף תמיד הוא יוכל
אין לו מושג בכלל באיזו אישה גדולה הוא פגע בדבריו המטונפים והיהירים .
(אין ספק שיין אסור לקנות ממנו (ממקוה כמובן)- עיינו בדף היומי בעוד כמה ימים ותבינו ....)
|
|
|
|
|