אני מוכרח לומר שזהו האשכול הראשון בנושא שהתחלתי בכלל להבין במה מדובר.
אם הדברים נכונים, נשאלת השאלה:
נניח שהדברים נכונים וביאלסטוצקי גזל כספי דירה שלא נבנתה. נניח.
באיזו רשות לוקחים דירה שאינה שייכת כלל לסיפור, וניתנה בנאמנות לבי"ד בגלל מקרה אחר (כך הבנתי) ורושמים עליה הערת אזהרה.
מה הקשר?
נשלח ב-23/11/2009 09:27
noshh1 כתב:
ולא זו בלבד אלא שלוחי בית הדין חלקם לפחות צריכים להשתמש באינטרנט כדי לנהל מאבק. זו קצת בושה , לא ?
זה אכן מראה על רמתו ה"גבוהה" של המאבק.
אינטרנט, בחדרי, שי קאהן.
חבורת ילדונים, שלא מכירים את ביאליסטוצקי, ולא יודעים כי הבחור נהנה מכל רגע שכותבים עליו-ולא משנה מה.
אני בטוח שהוא מראה את התדפיסים בהנאה מרובה לכל משועממי רמת אהרון והגלילות, מקוצק בואכה קוז'מיר.
נשלח ב-23/11/2009 09:43
אוו חזי ברוך הבא, אולי \כדי ללחוץ קצת על היבלת שלו שיחזיר מה שהוא חייב, ולכן רושמים הערת אזהרה?
נשלח ב-23/11/2009 09:48
טרפופיש מותק,
באמת שעד לרגע זה לא התערבתי בסיפור כי לא הבנתי בכלל במה מדובר (ואני לא כזה מטומטם בדרך כלל...).
שאלתי שאלת הבהרה וזה הכל.
כלומר, הערת האזהרה אכן נרשמה על דירה שכלל לא קשורה לסיפור? ועוד על ידי מיופה כוח שלא קיבל סמכות לכך?
נשלח ב-23/11/2009 09:52
הבית דין היוקרתי ניסה להוציא אותו קטן הוא החליט להילחם בהם זה הכל. וחבל שאין עוד כמה כאלו!!!
נשלח ב-23/11/2009 10:03
חזי26. רק אחרי כתיבתך אני מבין מה כה מרגיז את ביאליסטוצקי ובניו שגורר אותם לצורת תגובותיהם...
אין בעיה.
ככל שהם יזעקו כלפי "שקרן" וכלפי אביהם [ והוא עצמו ] "צדיק וישר מלך מלכי המלכים" אני אמשיך להביא סיפורים מתומצתים מדוייקים עובדתית כולל מסמכים [ כפי שהבאתצי באשכולות הקודמים ]
מי נתן לבי"ד כח לשעבד נכס אחד של חייב עבור חוב אחר שלו? צריך לשאול את בי"ד ומן הסתם יש לבי"ד כח כזה לכל הפחות כמו שיעבודא דרבי נתן. ויש לזכור שהדירה עליה הוטלה הערת האזהרה שייכת כמובן לביאליסטוצקי ולא משנה תחת איזה שם הוא משתמש הפעם.
כל שאר שקריהם כאילו לא הוא מכר ופלוני לא קנה כבר הוכחתי בשלל האשכולות שחור על גבי לבן את האמת מול שקריהם ואכמ"לאמרו שכאן באשכול להביא רק תגובות בלי דעות אישיות.
אבל טוענים שאני קראתי להעניש את ביאליסטוצקי שאני השופט ואני התליין ואני קבעתי.
ערימת נכלולים משועממים חסרי תוכן שתכלית אחת שמו לעצמם בחייהם לרדוף יהודים שקטים נקיים מכל חטא ועוון ואשמה, בבתי משפט בתקווה כי הללו יפקידו בידיהם את רכושם וישימו נפשם בכפם לא שווים יחס ותגובה.
אני אמשיך להביא את הדברים מבלי להתייחס אל אותם שקנים בני משפחת ביאליסטוצקי הנוכלים.
נשלח ב-23/11/2009 11:44
עכשיו גם אני מבין את הסיפור, אני רק עוד לא מבין את פרטי הסיפור עם צבעי. את זה אתה יכול להסביר לי מר קאהן ?
נשלח ב-23/11/2009 15:24
אף אחד לא רוצה לעזור לי להעלות את כתב התביעה
אני בטוח שכולם יהנו משנתו של הרב ביליסטוקי או ביאלוסטמפוצקי
משנתו סדורה ורהוטה
גנבו לו דירה
עד לרגע זו לא הוצגה אסמכתא בשום מקום שהוא
על מה ולמה באיזה רשות ובאיזה סמכות לקחו דירה והעבירו אותה לצד ג
האם מכח הפקר בית דין הפקר
או לשון אחרת הפקרות של בית הדין
נשלח ב-23/11/2009 15:40
למה הוא חושב שמה שמותר ל"רב וראש ישיבה מוסמך מהדורות הקודמים" גדול שכמוהו - אסור לרבנים אחרים???? (לשם שנוי - רבנים אמיתיים, פוסקי הלכה קבועים יושבי על מדין - "ראשי ישיבות ומוסמכי גדולי התורה מהדורות הקודמים" - בדיוק כמוהו...)
נשלח ב-23/11/2009 16:00
סוף סוף, הסיפור מתחיל להתבהר.
ככלל, לא חשבתי להגיב לכל מה שקשור לביאליסטוצקי, אבל אחרי ששי מספר, טרפופיש מאשר, אני מצטרף לצד של ביאליסטוצקי.
גם אם מדובר בנוכל כשיטתכם, אין זה מצדיק שבית הדין יעשה ככל העולה על רוחו ויצעק אחרי זה "ערכואס".
ק"ו שבית הדין לא יכול לבוא עכשיו בטענות לביאליסטוצקי על מעשיו הנבזים כשיטתם, במעשיהם הם הוכיחו שהם לא פחות!
נשלח ב-23/11/2009 16:04
רלב"ח, אני מתנדב להעלות.
שלח לי לפקס: 057-9556623
נשלח ב-23/11/2009 16:21
בועז סליחה על השאלה
אתה חי בפלנטה שלנו?
ישנם דברים שהם קונצנזוס ומעמדו של הנ"ל הוא אחד מהם לצערנו.
אז סוף סוף יש בית דין שאינם פוחדים להראות לו שיש דין ויש דיין בישראל גם לחוכמולוגים ערמומיים מתחוכמים כמוהו וסוף סוף יש מי שמזיזים דברים מולו
בא "הרב וראש הישיבה מוסמך הדורות הקודמים" לבכות לבית משפט "אמאלה עשו לי........." מה שהיו צריכים לעשות כבר לפני עשרים שנה עוד בתקופת אירנשטיין ה"זוהרת" מבחינה זו ולתועלת עשרות משפחות שהפסידו ממון בגינו ובגין חבורתו הצדיקים המדופלמים
ואתה, בלי לדעת, בלי להכיר, בלי להיות בענינים, כולה מתוך קריאת אשכולות - כותב :
" במעשיהם הם הוכיחו שהם לא פחות! " ???
במשפט זה הפכת את עצמך ואת דבריך לבדיחה גרוטסקית עלובה - שלולי היתה עצובה כל כך - היתה מצחיקה אמיתית....
נשלח ב-23/11/2009 16:31
לא מצליח להעלות את הקובץ, רצ"ב לינק לשרת להורדת הקובץ