|
|
| נשלח ב-27/11/2012 23:24 |
|
| |
איזה רעיון מדליק מייחל! אם כבר בניחושים עסקינן אז למה שלא נשדרג את זה נעשה מזה עסק עסק ונציע פרסים בשיטתה-Winner, היינו אם יגיע המשיח כבר עכשיו בחנוכה-כסלו אז הפרס יהיה מקדם (X7) מסכום השקעה; אם יגיע בניסן (הרבה יותר צפוי) אז הפרס יהיה פי 1.5; ואם באב - הכי טריוויאלי אז הפרס יעמוד רק על 1.2, ואם טעינו ולא יגיע כלל יהיה פי 4 (הפתעה). ונוכל לשדרג את זה עם שיטות מצומצם ומלא ונהיה עשירים. מתאים?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 08:34 |
|
| |
רעיון מעולה!!
יש רק בעיה אחת קטנה..
"אין ב"ד בא עד שיכלו מהמרים מישראל".. 
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 13:02 |
|
| |
לפי דעתי אנחנו מתפללים כל יום עת צרה ליעקוב וממנה יוושע אולי אז דוקה זה יוצא בערך חודש אב.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 13:23 |
|
| |
אני באמת מתקשה להבין מה הטעם בהימור אם אין הפרס! מה יצא לי מזה שאפגע בול?! אתמהא. 
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 14:28 |
|
| |
חזק וברוך אנדב. אז הלכת על אב.. אין בעיה רשמנו לפנינו. 
ואתה תופאי.. רק עכשיו אני מתחיל לקלוט שאתה אשכרה רציני.. וואו. "מה ייצא לי מזה?!" נו נו, באמת קושיא עצומה. קשה לענות על שאלה כזאת.
ההימור שלי הוא על חודש תמוז, אולי אפילו סיון. אבל תמוז בעדיפות ראשונה. לא מדובר כמובן בהימור עיוור אלא מחושב עפ"י הנתונים שבידי.
הקזינו עדיין פתוח למי שרוצה להמר.. תפאדלו..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 14:36 |
|
| |
אחרי המלחמה הגדולה או בעיצומה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 14:58 |
|
| |
מילא היית מבטיח להיות במעגל ראשון של הגאולה הייתי טורח לפשפש בקודקודי, אבל סתם ככה להמר בשביל לעביר ת'זמן או התסכול שאין אירועים?! פה אני כבר קם על רגליי האחוריות וצועק אייכה!; ובכל זאת, אם בהימורים עסקינן אני חושב שהשאלה שמזמן הייתה צריכה להישאל היא האם המשיח יושב בארץ (ואם כן אז היכן) או שמא גר בחו"ל (ארה"ב) וייעלה לארץ עם שארית הפליטה (ככל הידוע לי אין דעה חד-משמעית בחז"ל). ובכל זאת, לתשובה לשאלת הרישא, לדעתי גילוי המשיח (הפעם הראשונה שיתגלה לציבור) יהיה היום בערב. למה? ככה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 15:11 |
|
| |
קפיץ שאלה גדולה שאלת ואני בטוח שאתה אפילו לא מודע לה. לא אאריך כעת בהסבר אלא אסתפק בשתי מילים. אני יוצא מתוך הנחה שהמלחמה הגדולה של סיון לא תתרחש השנה משום שלפי הבנתי היא מתוארת בין ההתגלות הראשונה של המשיח לשניה. לכן קשה לי לראות אותה פורצת השנה כאשר השלב הראשון של התגלות המשיח עדיין לא קרה.
תופאי אוקיי קיבלתי תמסר, הבנתי, אותך לא שואלים יותר שאלות, מעתה שאלות הפורום אינן מופנות אליך. באמת שקשה לי להאמין שאתה רציני בשאלה שלך על זהות המשיח ומיקומו בהתחשב בעובדה שדעתי בשאלת זהות המשיח ידועה לכל באי שער הפורום - הרב יעקב עדס.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 15:28 |
|
| |
1. תודה על כנותך.
2. בנימה מעט רצינית יותר, אומר כי אני באמת מנסה לראות ברב הירושלמי את הדמות אבל חסר לי מידע עליו - שאותו אני מקווה שיש לך - שמגלה טפח או יותר על פועלו והאם התיאורים שבחז"ל על אישיותו וסימניו מתקיימים בו.
3. ליבי חפץ לעיין בפירושך לתלמוד סנהדרין על פגישת המשיח-אליהו-ריב"ל.
4. אני חולק על דעתך שרומי היא אך ורק מקום רוחני בעולמות העליונים. אני יודע בליבי שהפגישה המשולשת הייתה ברומי של מעלה. עם זאת, לדעתי מחייבת המציאות שהגמרא תתקיים גם ברומי של מטה, היינו הסימנים הללו מתקיימים במשיח כך שכאשר יתגלה יגידו אנשים: איך לא הבנו?! שאם לא כן ממה נפשך? ומה לי תיאורו כיושב בין עניים וסובלי חולאיים? ומוכרחה להישאל השאלה: האם בשמיים יש סובלי חולאיים ועניים? זה באמת קשה לקבל...
5. חזרתי בי מביקורתי הנוקבת על התחרות, והחלטתי להעניק לך !LIKE .. לדעתי, הרצינית הפעם ,יתגלה בניסן, יתכסה וייקבל כוחותיו בט' באב, כידוע.
תופאי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2012 15:42 |
|
| |
כבר עניתי לך בזמנו ואמרתי שרומי היא ניו-יורק! והגמ' הזאת התקיימה ברבי מילובביץ' זצ"ל. והוא לא המשיח כי הוא כבר נפטר! ולא זכינו לו. ההפסד כולו שלנו. לעומת זאת בתקוני הזוהר לרמח"ל כתוב שמשיח נמצא בירושלים! מצד שני בזוהר המפורסם כתוב שהוא יתגלה בגליל-טבריה. איך זה מסתדר? לא קשיא. כל הזמן הוא בי-ם כי מן הסתם שם הוא גר אך כשיגיע הזמן להתגלות הוא יהיה בטבריה באותו זמן. פשוט מאוד. מה יש לו לעשות שם אתה שואל? או מתוקף תפקידו הוא יגיע לשם או שהקב"ה כבר יסובב תעניינים ויביא אותו לשם, ממש לא משנה איך ולמה זה יקרה. העיקר שהוא יגיע לטבריה ושם יתגלה.
לגבי פירוש הגמ' בסנהדרין, ההתעקשות שלך לא משאירה לי הרבה ברירות. בכתב לא אוכל לעשות זאת, מדובר בהרבה חומר. אתה מאלץ אותי להכין קובץ אודיו. לא מתחייב על זמן אך אעשה מאמץ לעשות זאת בהקדם. ברכה והצלחה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 28/11/2012 15:44:59
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2013 15:30 |
|
| |
יש מצב שהתמונה הזאת של המטאוריט ברוסיה מקדימה לנו את התגלות המשיח בכמה חודשים
מה שאומר שעוד לפני הקיץ הקרוב. פסח והימים שאחריו על הכוונת חידושים נפלאים בדרך. היכונו היכונו.

התחלנו לספור 40 יום מהיום!!!
תוקן על ידי המיייחל ב- 15/02/2013 15:36:49
|
|
|
|
| נשלח ב-15/2/2013 16:38 |
|
| |
אהה...זה מזכיר הכתוב בזוהר על "חד שלהובא" וכו' שייראה בשמים ויתייראו בני אדם ממנו....ואז ממנו מונים כמה ימים
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2013 19:34 |
|
| |
שימו לב לכמה חידושים מעניינים
יפה מאוד ר' אברהם. קבל לייק. 
במרץ 2011 ביום שישי בבוקר תוך כדי שיעורו השבועי של כבוד הרב ב"א רעדה האדמה מול חופי יפן והתרחש הצונאמי המפורסם שאגב הועבר בשידור חי לכל העולם.
כשנתיים אחרי, פברואר 2013 ביום שישי בבוקר תוך כדי שיעורו של כבוד הרב ב"א חודר לו סלע משמיים ללא התראה מוקדמת משאיר שובל של אש ועשן ומחריד עיר שלווה בפיצוצים עזים וגורם מה שגורם. אירוע שג"כ תועד היטב מכל זווית כמעט.
בליל שבת לקחתי לוח שנה וספרתי את ה40 יום, יודעים איפה זה מסתיים? ב-25 במרץ יום שני ערב פסח בול!
מקרה הוא נכון? בטח מקרה. גם הנוכחות שלי פה מקרה אלא מה..
תוקן על ידי המיייחל ב- 16/02/2013 19:37:32
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2013 22:27 |
|
| |
לא יודע אם זה קשור או לא, אך על כל פנים שמתי לב בפיוט "בר יוחאי", "בר יוחאי, עצי שיטים עומדים, לימודי ה' הם לומדים, אור מופלא, אור היקוד הם יוקדים, הלא המה יורוך מוריך". יום שישי, ערב שבת פרשת תרומה בה מסופר על מעשה המשכן וארון העדות, עצי שיטים אורכם ורוחבם, נראה אור מופלא שהאיר חזק ומראה אש יוקדת מן השמים בשמי רוסיה, הלא דבר הוא?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/2/2013 22:32 |
|
| |
מה צריך לקרות ביום ה40?
|
|
|
|