בית פורומים אחרית הימים כאן ועכשיו

לכבוד התגלותו הקרובה של המשיח

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/2/2013 22:47 לינק ישיר 

דרך אגב, איך זה מסתדר ומתקשר עם מלחמת ארבע החזיתות של ערב שבועות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/2/2013 22:55 לינק ישיר 

קודם חזק וברוך על החידוש הבהחלט חדשני ומעניין!!
אחלה זווית מצאת לסיפור הזה.  

מלחמת ערב שבועות אמורה להיות לקראת ההתגלות השנייה של המשיח
שזה אומר בערך שנה לאחר ההתגלות הראשונה כך שבא נשאיר את זה
לאחרי הסעודה המונחת לפנינו ונתרכז במה שעומד להגיע אוטוטו לפיתחנו.

ולך עברי
אחלה שאלה!
ומה חשבת שבחינם סתמתי ולא פירשתי?!  חחחח
ממש לא. הייתי מעדיף להשאיר את זה לשיעור אם ייצא לפועל.
אם לא תמיד יש את הפורום, בכל אופן אם הבנתי את הזוהר נכונה
אירוע אסטרונומי גדול לפנינו, כ"כ גדול שיציג את המטאור הרוסי באור מגוחך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/2/2013 23:06 לינק ישיר 

המייחל כולנו במתח מה יקרה ביום ה-40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/2/2013 23:39 לינק ישיר 
מידע חדש ומעניין

פורים שמח,

בעקבות הדיון בפורום בנושא התגלותו של המשיח (גם מקום התגלותו – בכפוף לזהותו האפשרית) – שהתעורר שוב לאחרונה: אני רוצה להביא כאן את הזווית 'שלי' לעניין (בעצם, לא שלי – אלא של כותב התורה ית' שמו – שהצפין מידע רב בטקסט התורה בצורה של "קודים" המובאים בדילוגי אותיות שווים...):

הביטוי הנבדק הפעם, הוא: "בית משיח". הדילוג המינימלי (מתוך 52 בכל התורה) שנמצא – הוא של 292 אותיות: בגימטריא 292 = 2*סוף = 2*עולם = סוף עולם = בכרמל...

מונחים שציפיתי למצוא – בדילוגים או בטקסט מסביב לביטוי המפתח – על-מנת לאשר או להפריך השערות וסימוכין נפוצים הם: ירושלים, בית המקדש, אמריקה, טבריה, תל-אביב, בגליל, בנגב, תלמים (משכנו של הרב ב"א)... לא נמצא אף אחד ממונחים אלה בסביבת ביטוי המפתח! מלבד "תלמים" אך במרחק ובפיזור גדולים למדי, כך שהקשר איננו מובהק... אך מכלל ה'לאו' – ניכר ה'הן'..

ומה כן נמצא? מה שבלט כבר בסריקה עיינית (לא דרך התוכנה) הם המילים: "וישכן" – שחוצה את המילה "משיח" עם "ש" משותפת, ו..."נהריה" שה"נ" שלה יוצאת מהאות "ן" של "וישכן" ומופיעה בדילוג כפול מדילוג המפתח ובסמוך אליו, להלן הטבלה:

לאחר מכן, בסריקה יותר מפורטת – נמצא מקבץ מענין מאד – באותה שורה של המילה "וישכן":  "על הר" – חוצה את הדילוג (שווה לדילוג המפתח) "כרמל" וכן – כשהולכים אות אחת אחורה בדילוג "נהריה" נמצאת האות "ו" – כלומר: "ונהריה".

מכאן יוצא כבר סיפור מעניין -  שאת משמעותו האפשרית לא אטרח לפרש: בית- משיח – וישכן – על הר-כרמל – ונהריה, להלן הטבלה:

התייחסו למידע זה כאשר תחפצו, אך זיכרו: אי אפשר להתעלם ממנו וממשמעותו האפשרית!

(ברגעים הראשונים כשגיליתי ממצאים אלה – חשבתי על הרב דוד אבוחצירא מנהריה, אך בהכירי את כבודו אישית – עם כל גדולתו וסגולותיו, אינני חושב שמדובר בו...)

נזכה לראות גאולה ברחמים בקרוב

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2013 08:38 לינק ישיר 

צר לי לאכזב ידידי אבל לא ראיתי בממצאים האלה שום דבר רציני.
נהריה, הר הכרמל, וישכן, איך הגעת למילים האלה ומה הקשר שלהם
למה שאנו עסוקים בו כאן? בקיצור לא הבנתי מי נגד מי כמה כמה ולמה. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2013 12:00 לינק ישיר 

טוב, אם הדברים אינם ברורים מספיק - אנסה להסביר:

הרי נדון לאחרונה עניין מקום התגלותו הקרובה של המשיח – בהקשר ישיר לזהותו האפשרית: אם ברב עדס עסקינן – אז ירושלים עיה"ק זו האפשרות הסבירה ביותר להתגלותו, ולקיום רמז צפון בכתובים – כיוון שזה משכנו ומקום פעלו.

ואם ברב בן-ארצי עסקינן – אז אפשר לצפות לרמז כגון: מושב תלמים, הנגב, או טבריה... בהקשר למושג "בית משיח". אך כפי שנמצא בבדיקה שערכתי – לא מופיע אף אחד ממונחים אלה (כפי שרשמתי בפוסט) בדילוג או בטקסט בקירבת ביטוי המפתח: אלא, אולי במפתיע – 2 המקומות שכן נמצאו...

לכן, מסקנה אפשרית: שאולי, עם כל הכבוד לשני אישים אלה (ויש כבוד), שהאחד – צדיק יסוד עולם – אש קודש! (שאת כתביו ופירושיו אני קורא ולומד בשקיקה), והשני – מעין נביא מודרני – אולי מחדש הנבואה בימינו! (שאת פרסומו השבועי אינני מפספס וקורא בהנאה רבה) וכל אחד מהם אולי ראוי ומתאים במידה רבה לתפקיד; – את האדם, אשר הוא המשיח (ונקבע עוד מימי הבריאה) כל עוד לא התגלה: צריך לחפש גם במקומות אחרים... לפחות, אליבא דכותב התורה בצפונות כתיבתו יתברך. ימים יגידו...

מקווה שעכשיו יותר ברור J

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/2/2013 15:09 לינק ישיר 
ברור בהחלט ברור, תודה על ההבהרה

רק לא הבנתי דבר אחד, על מה ולמה צריך לחפש מקומות נוספים להתגלות המשיח
בשעה שדווקא הפרט הזה גלו לכל העמים בזוהר האומר שזה יהיה בגליל והמפרשים
מסבירים שהכוונה היא לטבריה. דווקא בפרט הזה אין שום מחלוקת והוא לא פתוח לפרשנות
אז מה העניין לחפש מקומות נוספים להתגלות..?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/3/2013 20:41 לינק ישיר 

בהביאי את הכתבה של ב'חדרי חרדים' בו מובא שכוחות צבא אסד הפגיזו בית כנסת ישן בדמשק שלפי המסורת שם נמשח אלישע לנביא על ישראל, כנראה שזה מה "שישבור את גב הגמל" ונגזר דינו של אסד ליפול סוף כל סוף.
השאלה המתבקשת, ארם-דמשק, הסוף? האם זה מה שיקרב התגלות המשיח?

בית כנסת עתיק הופגז בצפון דמשק •

אנשי צבא סוריה החופשית, הפיצו סרטון בו נראה בית כנסת בדמשק שהופגז על ידי כוחות נשיא המדינה בשאר אסאד • לפי מסורת יהודי סוריה, באתר נמשח אלישע לנביא

אלי שלזינגר, בחדרי חרדים 19:40 02/03/2013
הדפס שלח לחבר 0

כוחות המורדים בסוריה, העלו סרטון בו נראה בית הכנסת בשכונת ג'ובאר שבדמשק, אחד המקומות המקודשים ביותר ליהודי סוריה, שנפגע מהפגזה.

בסרטון שהופץ על ידיהם, נראה מבנה שנטען כי הוא בית הכנסת העתיק - ואשר לדברי המורדים הופגז על ידי כוחותיו של נשיא המדינה, בשאר אסד.

לפי הטענות, הצבא הסורי הפגיז את המבנה בפצצות מרגמה.

על פי הדיווח ברשת "אל-ערבייה" המקום נבנה לכבודו של אליהו הנביא וממוקם בשכונת ג'ובר שבצפון-מזרח הבירה הסורית. על פי המסורת שם משח אליהו את תלמידו אלישע לנביא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/3/2013 21:44 לינק ישיר 
חסר משמעות מבחינתנו

לא לזה קשר לשום דבר שנוגע לנו.
שיחריבו מה שהם רוצים כמה שהם רוצים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2013 17:02 לינק ישיר 
יותר משאנו קרובים לגלות אנו קרובים לגאולה

http://www.tairneri.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/m208.pdf

בבקשה, הנה ההוכחה למה שאמרתי לכם!

שעות לפני כניסת תשעה באב ושום מילה שום התייחסות של כבוד הרב ליום האבל הלאומי! היתכן?
אבל ההסבר פשוט מאוד מוריי ורבותיי בדיוק מה שאמרתי לכם לפני שבוע-שבועיים.
תהליך הגאולה כבר פה הכל כבר פה גם בית-המקדש בדרך נשאר רק התגלות והכתרת המשיח
ותאמינו לי שזה ההסבר לכך שהרב כמעט ולא מתייחס לפן האבלותי של הגלות משום שהוא חי עמוק עמוק בתוך הגאולה עצמה ולמרות שאני לא בדרגה שלו אבל משהו מעין זה יש גם בתוכי ואני יכול להעיד מכל הלב שאור הגאולה מורגש מאוד (למרות הרוע שמתגבר מהצד השני) ומי שזכה לקצת השגה רוחנית יכול להרגיש את זה עד כדי-כך שהוא מרגיש שהוא באופן אישי לא זקוק למשיח כי האמת ברורה לו ואין המשיח בא אלא בשביל להרים את ה"עמך" את אלה שנמצאים שם למטה.

תוקן על ידי המיייחל ב- 15/07/2013 17:05:24

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/7/2013 17:16 לינק ישיר 

למה פעם לא אהדת את הרב ארצי ועכשיו אתה כן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2013 17:39 לינק ישיר 

שאלה יפה. חיכיתי לראות מה יזרוק אותה ומתי.  

בהתחלה כשרק הבנתי שזה הוא לקח לי זמן לצאת מההלם
כי לא רציתי שהוא יהיה המשיח מכל מיני סיבות, זה בפירוש
היה נגד הרצון שלי! בתוך תוכי נלחמתי בזה אבל היתה זו מלחמה
אבודה מראש ולא חשבתי אפילו לרגע להתעלם מהאמת שהתבררה לי
בגלל נגיעות וסיבות אישיות כי אז ייצא שאני עובד את עצמי ולא את רצון ה'.

[ במאמר מוסגר הייתי מוסיף שהיתה זו הפעם הראשונה בה הרגשתי כאילו
חזרתי 18 שנה אחורה לרגע בו גיליתי את אמת תורתנו הקדושה והבנתי
שאני או חוזר בתשובה או מממשיך את חיי מתוך ידיעה שאני מתעלם מהאמת וחי מעתה בשקר ]

אז נכון שלוקח זמן להינעל על האמת ולהתכוונן על המטרה אבל אחרי שעושים את זה
חייבים לעשות זאת במלוא הרצינות ועם כל המשתמע מכך. ומכאן גם להדגשים
בסולם הערכים שעבר קצת שיפוץ ושידרוג בעקבות התובנה שהרב מייצג את רצון ה'.
למרות שיהיה זה לא מדוייק לומר שעל הכל אחראי הרב משום שהרבה הרבה ממה שהוא אומר
הגעתי לבד עם התובנות שלי וההשגה הרוחנית שלי וברוב הדברים אני מרגיש שכבוד הרב
מדבר במקומי אבל ישנם נקודות עליהם צריך לשים יותר דגש ועבודה ואני מרגיש
שאורו של כבוד הרב מסייע לנו בכך וממש מאיר את הנשמות שלנו.
ואני רוצה להדגיש את זה! אני חש ומרגיש בחוש ממש שהאור שכבוד הרב מפיץ
מסייע לאנשים להתחבר יותר ויותר לדרך הזאת שהרב מייצג לתורתו של משיח  ואני מדבר מתוך
השטח ממש! כי אני פועל על אש קטנה אמנם  אבל אני סוכן סמוי טוב של כבוד הרב ויש תוצאות ב"ה
בחיזוק עוד ועוד יהודים להכניס להם את תודעת הגאולה בכלל והרב ב"א ודרכו הייחודית בפרט.

תוקן על ידי המיייחל ב- 15/07/2013 17:43:56

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-19/11/2013 08:36 לינק ישיר 

מתקרב רגע התגלות המשיח

"כוכב השביט של המאה" בפי האסטרונומים, או איסון בשמו הרשמי, נכנס למסלול ההקפה של כדור הארץ והחל להאיר את השמיים כשהוא עושה את דרכו לכיוון השמש. אם ייבלע השביט בשמש, זה יקרה ב-28 בנובמבר.
אם ישרוד את ההתקרבות אל השמש, צפוי איסון לספק לנו מחזה שמימי יוצא דופן.
כבר עכשיו אפשר לראות אותו גם ללא טלסקופ והוא צפוי להמשיך להאיר את השמיים. בשבועות הקרובים אורו יהיה חזק אפילו מזה של הירח.

בינתיים אנו צפויים בשבועות הקרובים לאירוע שמימי נוסף: היפוך הקטבים של השמש, שקורה פעם ב-11 שנה

השביט אייסון כפי שצולם ע"י האסטרונום מיכאל ייגר מאוסטריה

למיטב זכרוני איפשהו בזוהר מתואר קשר בין כוכב שיתחיל לזהור בשמיים תקופה מסויימת
לבין מועד התגלות המשיח כרמוז בפסוק "דרך כוכב מיעקב ושם שבט מישראל" שכאשר
יגיע זמן התגלות המשיח הדבר ילווה באירוע אסטרונומי שמייימי ויפה. אני יודע שזה קרוב
מה גם שאני רואה את זה על המשיח ועל סגנון דיבורו. מגיע הזמן אחים יקרים. הבה נתכונן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2013 09:15 לינק ישיר 
התנ"ך של הוליווד

גם נוצרי גם חילוני - בעעע... 

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/534/921.html

ולמרות זאת, אי אפשר להתעלם מהקשר "המקרי"
לשנת 2014 - שנת התגלות והכתרת המשיח
ללמדך שהאור יורד ומשתלשל מלמעלה מרום המעלות דרך כל העולמות עד עולמנו התחתון והשפל ובא לידי ביטוי בדברים הנמוכים הנתפסים כחשובים בעולם. 3  2  1 אקשן !!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/12/2013 10:39 לינק ישיר 

שבוע טוב

אנוכי תוף ולא איש חייב לשאול את בעל הפורום שאלה נוקבת: מה עשית למיועד? איפה הוא נעלם? 
אין לך שמץ של מושג כמה שחסר לי המיועד להוואי הפורומי! המיועד אם לא חוזר לפורום אני ממציא פורמולה חדשה שתחזיר אותו! ואם גם זה לא יעזור אני אדאג לרפורמה חדשה.

יש לך 24 שעות להביאו לאתר פן אמציא רפורמה חדשה שתעיף ת'פורום ל-וו קצוות תבל.

תופאי מזמין קפה פושר ורותח מעצבים !

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אחרית הימים כאן ועכשיו > לכבוד התגלותו הקרובה של המשיח
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 10 11 12 ... 16 17 18 לדף הבא סך הכל 18 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.