|
|
| נשלח ב-31/12/2013 22:21 |
|
| |
מעניין מה צופנת בחובה שנה חדשה לועזית זו....ת'אמת יש תחושה של שינוי
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2014 18:04 |
|
| |
כוכב נולד
חשבתם שהתלהבתי/הגזמתי או סתם חירטטתי? אז קבלו את הדבר הזה.. משהו באמת ייחודי הפעם שמזכיר לנו אסטרולוגיים מצריים מתקופה קדומה יותר שצפו מראש את מושיען של ישראל.. גם הפעם במהדורת 2014 מעורבים אותם אלמנטים, אסטורולג מצרי, מזלם של ישראל עולה, מפת כוכבים. הה"ד כימי צאתך מארץ מצרים אראנו נפלאות.

http://www.youtube.com/watch?v=bwkJaYRpimY
הערה: אפשר לסמוך עליו ועל מומחיותו. רואים שמדובר באדם אינטלקטואל ומשכיל מה גם שהוא מדבר על מציאות שאינה לרוחו והוא ודאי אינו חפץ בה - הצלחת היהודים. ולמצוא מוסלמי שמוכן לומר דברים כאלה בקול רם ואף להודות בהם אינו דבר של מה בכך. מה שהופך אותו לאינטלקט גדול יותר כי כל דבר נמדד ביחס לסביבה בה הוא פועל.
מסקנה: כפי שאמרנו, כל הסימנים חוברים יחדיו לגילוי והמלכה של משיח צדקנו בשנה זו.
תוקן על ידי המיייחל ב- 01/01/2014 19:50:12
|
|
|
|
| נשלח ב-1/1/2014 18:44 |
|
| |
כן יהי רצון אמן ואמן.......
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2014 13:21 |
|
| |
ישתבח שמו של מלך מלכי המלכים הקב"ה. כמו שאמר הרב בן ארצי, לא יעזרו שום תוכניות להורדת מחירים-הנדל"ן רק יעלה ויעלה הכל לקראת קליטת יהודי הגולה והפרחת הארץ לכבוד מלך המשיח.. מידי פעם צץ לו איזה פרשן שסתכן בתחזית הפוכה מזו של הרב ואז חוטף ידיעה כמו זו שלמטה. .. בנק ישראל: מחירי הדירות עלו ב-8% לפי סקירה שנתית של בנק ישראל, למרות העלייה בקצב הבנייה - מחירי הדירות לא עוצרים. אמנם בחודשים נובמבר 2012 עד אוקטובר 2013 עלה מספר התחלות הבנייה, אך העלייה בהיצע אינה מספיקה כדי לענות על הביקוש
תוקן על ידי danmash ב- 02/02/2014 13:23:37
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2014 13:52 |
|
| |
אם כבר דחפת את הנושא הלא ממש קשור.. הרב ב"א מזכיר את ה"לא יעצור שום דבר הכל ימשיך כרגיל" ברומזו על המחירים שימשיכו לעלות.. כאילו שמדובר בדבר טוב ה' ירחם. במקום שהמחירים ירדו כדי להקל את פיתוח ויישוב הארץ שיהיה קל לעם ישראל לקנות דירה משבר הדיור רק הולך ומחריף. לך תבין את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2014 15:02 |
|
| |
אנא העבר הידיעה לאשכול המתאים. לכבוד התגלותו הקרובה של המשיח . .. שהכל יהיה מסודר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2014 15:05 |
|
| |
זה בסדר אחויה ההודעה עברה גיור לחומרא ומעתה היא כשרה למהדרין
דיברתי רק להבא
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2014 15:20 |
|
| |
אינני מבין מה טוב בעליית מחירי הדיור, זה רע, זה רע לציונות, לרעיון יישוב הארץ, מלא צעירים שחולמים לקנות דירה ואין להם ההון העצמי הדרוש לכך. אבל חשבתי, ונזכרתי שהיכן שהוא ברחבי הרשת, איני זוכר מי זה היה, שהתבטא, בגלל שלהקב"ה אין בית לכאורה לדור בו, לכן משבר הדיור והמחירים שנסקו לשמים, כי הציבור לא עוסק ב"עשו לי מקדש", וכשלא עושים לה' בית בהר הבית אז ממילא העונש בהתאם
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2014 15:26 |
|
| |
יפה ש'נזכרת' שאתה 'לא זוכר'

|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2014 15:35 |
|
| |
בדיוק הבוקר בכולל היה לנו קטע על זה.. לאחר סיום שיעור במשניות רגע לפני המעבר לגמרא ניצל אחד הלומדים את רגעי ההפוגה והעלה את נושא משבר הדיור וכמה הממשלה הזאת אכזרית ובגללה אין לצעירים שלנו איפה לגור וצריך לצאת להפגנות להראות להם מה זה וחייבים לשנות את המציאות וכו' וכו' הבחור דיבר בלהט. והרב כמובן הנהן בהסכמה .. ואני מן הצד לא יכולתי יותר להתאפק כמו איזה הר געש שהגיע זמנו להתפרץ והרמתי קולי "בטח שאי אפשר יותר! אין לילדים שלנו בית לגור! לקב"ה ולשכינה אין בית לגור כבר אלפיים שנה זה לא מפריע לכם! ביתו חרב ואויבינו מגרשים אותנו משם, אפילו בבהכ"נ אנחנו לא נותנים לו לשבת במנוחה עם ההתנהגות הלא נאותה שלנו בחללנו את קדושת בית-הכנסת זה לא מפריע לכם?! אז אומר הקב"ה "גם לכם לא יהיה בית לגור בו כדי שתרגישו מה שאני מרגיש ואז נראה אתכם גיבורים!" שקט השתרר במקום. אנשים היו בהלם. לא מצאו מילים לתגובה. אמרתי להם "עזבו בחייכם תביאו ת'גמרא עדיף לחזור ללימוד אם אפתח את הפה אפ'חד פה לא ימצא את ידיו ורגליו אני חס עליכם"
תוקן על ידי המיייחל ב- 02/02/2014 15:37:11
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2014 16:28 |
|
| |
וואי וואי וואי וואי מכת חומש . . ..
נראה לי מהיום והלאה החבר'ה יעשו תענית דיבור טוטאלית ! לא ידברו גם מחוץ לבית הכנסת
פחד פחדים. . .
|
|
|
|
| נשלח ב-2/2/2014 18:15 |
|
| |
בדיוק זו הנקודה עליה כיוונתי כפי שהמיייחל כתב, הציבור הישראלי 'שכח' את הר הבית', אחרי 1944 שנות גלות, הקב"ה מתאווה כבר לדירה למטה, בהר הקודש, להשרות שם שכינתו, לכן לא פלא משבר הדיור
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2014 09:17 |
|
| |
ידועה ומפורסמת הגמ' שגם נטחנה ונלעסה היטב שישית קולות, שביעית מלחמות, ומוצאי שביעית ב"ד בא.
מאחר ושוב הגענו לצומת הדרכים הזאת ומשיח אוטוטו עומד להתגלות חשבתי אולי אפשר לנסות שוב ולחבר בין הכתוב למציאות.
שישית קולות זו השנה הזאת בה אנו נמצאים ובה גם נשמעים הקולות שבקרוב יוכתר המשיח. קולות להם אחראי בעיקר הוא בעצמו.
שביעית מלחמות פחות מסתדר עם הבטחותיו העקשניות שישראל שמורה ומוגנת והמלחמה שמסביב לא תגלוש אלינו. האמת שבקטע הזה אני גם מסכים איתו כי גם אני משיג את המציאות הזאת בחושיי. אז איך נצא ידי חובת החלק הזה? לא יודע. ואולי פשוט לא חייבים לצאת ידי חובת הדברים הקשים. גאולה ברחמים.. אמרנו.
מוצאי שביעית ב"ד בא מה שאומר שזמן הכתרתו של המשיח יגיע בעוד שנה וחצי. בעסה אהה.. אני יודע.. מה אפשר לעשות. אז האם צדקנו בפרשנות הזאת? כרגיל -ימים יגידו.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/2/2014 12:57 |
|
| |
לגבי שביעית מלחמות- אולי מלחמה רוחנית (שומרי התורה על הצלת הישיבות, תקציבים) או אולי בכלל מלחמה ביצר הרע
|
|
|
|
|