|
|
| נשלח ב-18/6/2012 16:50 |
|
| |
בונאאאא .. .  אני פשוט כותב כאשר הראש שלי על המסך ויד אחת דופקת על השולחן והיד השניה מקלידה על המיקלדת והכיסא -על הכתפיים - פרמת לי ת'צורה !!  אתה פשוט לא רק גזור אלא קרוע בכל עניין ודבר !!!  מה קרה לך ?!? מה אתה משתולל !?! אתה לא רק ירדת מהפסים אתה פשוט איבדת כל כיוון אנושי פשוט. עוד מעט תתחיל לקרוע לעצמך את הבגדים ופרוע הזקן ותתחיל רוץ עם מכנסיים קצרים ויחף ברחובות העיר הראשיים !!  ועוד איזה פתיחה מנומסת הייתה לך "שכחתי להוסיף" . .. . .לרגע קט הייתי בטוח שאתה עומד להוסיף איזה אמירה עדינה לסיום איזה פתגם של חז"ל לסגירת המעגל אלא מה ?ולא עברו מספר מילים והבנתי ובזה הרגע כל הברגים התחילו לעוף לך לשמיים תוך כדי קריאות קרב וקריאות ניצחון ועכשיו אני: שכחתי להוסיף
והיה אם יתברר שהרב ברלנד הוא אכן המשיח - אתה לא סוגר את הפורום אלא בדיוק ההיפך !!
אתה משכתב כל אשכול וכל הודעה על כל מרכיביה מהכתובים מהזוהר ומנבואות הנביאים כולל תובנות אישיות שלך מהיסוד על מנת ליישר את כל הפורום -מ-ח-ד-ש וכמו כן ליישר מחדש, בהתאם למציאות החדשה, את כל מה שנצבר פה על ידי באיי הפורום -מה-ת-ח-ל-ה !
אתה לא יוצא מפה עד שהכל גמור !!
תוקן על ידי danmash ב- 18/06/2012 17:00:30
מֵאֵת ה', הָיְתָה זֹּאת; הִיא נִפְלָאת בְּעֵינֵינוּ.
זֶה-הַיּוֹם, עָשָׂה ה'; נָגִילָה וְנִשְׂמְחָה בוֹ.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2012 23:45 |
|
| |
ת'קשיב, לדעתי ההודעה האחרונה היתה לא יותר מאשר ריתחא דאורייתא!
תמיד אמרתי אפשר להסכים איתך על דבריך ואפשר שלא, אבל נראה לי שבמה שכתבת שאתה סוגר את הפורום משום שאם טעית בדבר כ"כ יסודי ופשוט שוב לא תוכל לגלות לנו דברים נסתרים אחרים, אז אני רוצה להרגיע אותך ולומר שיש שני דברים בלתי פתורים בסוגית אחרית הימים, והם גם לא יפתרו לפני שיגיע זמנם, והם:
א. זמן ביאת המשיח (לליבי גיליתי לאיברי לא גיליתי')
ב. מיהו המשיח (דגם הוא עצמו לא יודע עד שמודיעים לו)
וא"כ ברור ופשוט הוא שלא טעית! ואכן זה לא דבר כ"כ פשוט ויסודי!
וכל זה לא קשור לכל הגילויים והחידושים האחרים בסוגית אחרית הימים שבהם אתה שולט ביד רמה ומפענח ומגלה מצפונות, חידושים יקרים וגילויים מרעישים!!!
זה נכון שאין אומרים שבחו של אדם בפניו, אבל האמת צריכה להאמר או יותר נכון להכתב...אנו מעריכים את עבודתיך היומיומי, ההשקעה והעמל הרב, ואל תעלה על דעתך לרגע קט מחשבה זרה זו כסגירת הפורום, המשך להרוות את כולנו בעידכונים ופיצוח נבואות חז"ל, ומשמים תבורך!!
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2012 23:58 |
|
| |
וואי וואי מה עשיתי פה....
סליחה המייחל היקר, אל תקפיד עליי 
ברלנד (הייתי חייבת :)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2012 10:09 |
|
| |
יעקב יקירנו, טעית טעית ושוב טעית
קודם כל אני לא חושב שזה היה רק ר' דאורייתא. התכוונתי למה שאמרתי.
דבר שני, לליבי גיליתי לאבריי לא גיליתי מתייחס לכל תקופת אורך הגלות, לחלוטין לא רלוונטי לדור האחרון. כבודו שכח את הזוהר שלקראת הסוף ידעו את חשבונות קץ הגלות.. כמו"כ זה שהמשיח לא יודע עד שמשמים מגלים לו לא אמור להפריע לנו לזהות מיהו הצדיק בעל פוטנציאל המשיחות הגדול ביותר הקיים בדור, ככל שיש לך מבט עמוק וחודר יותר לעומק ההוויה פלוס הבנה עמוקה וידיעה רחבה בתורה קל יותר לזהות אותו, ולא רק אותו אלא עוד הרבה דברים יפים.
כך או כך אני את דעתי אמרתי, אם בו בחר ה' להיות למשיח אני מוותר על הזכות להיות במעגל הגאולה. לא היא ולא שכרה. זה שסבלנו עד עכשיו? נו, מה לעשות, אכל לקה ושילם.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2012 11:57 |
|
| |
אדוני המייחל
מה זאת אומרת מוותר על הזכות להיות במעגל הגאולה קודם כל זה בלתי אפשרי כי אתה מבחינתי האמצע שבתוך המעגל. דבר שני אתה חייב להסביר הסבר עמוק למה אתה מתכוון. זאת התבטאות חמורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2012 15:52 |
|
| |
באמצע המעגל נמצאים השכינה והמשיח. כל השאר מסביב במעגל.
זאת התבטאות אולי חמורה המשקפת מציאות חיים חמורה לא פחות. דווקא כאן ביקשת הסבר לעומק? לא מצאת לך נושא אחר? בגלל שמדובר בחיי הפרטיים תרשה לי להישאר בחושך, טוב לי בארון.
תוקן על ידי המיייחל ב- 19/06/2012 15:52:29
|
|
|
|
| נשלח ב-19/6/2012 17:34 |
|
| |
תצא בחוץ !!
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2012 09:12 |
|
| |
תזכורת!
הקירבה להתגלות המשיח הראשונה מחייבת להזכיר את מה שאמרנו באשכול זה לא מזמן.
לפי דברי מהרח"ו ההתגלות הראשונה לא תהיה כלפי העם אלא בינו לבין עצמו! במילים אחרות: מבחינתנו לא קורה שום דבר והכל ממשיך כרגיל.
לשיטתי והבנתי את המציאות ואת מכלול המקורות כן מדובר בהתגלות לעם! במילים אחרות: המשיח כבר יודע מיהו וכעת הוא ממתין לאישור מלמעלה לומר לעם שהוא המשיח ושבקרוב תתחיל הגאולה בפועל.
הדו-קרב בעיצומו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2012 10:14 |
|
| |
אהההה...... איזה נחת .. . איזה מילים . . .. ??? איזה מילים.......???-  תענוג שבתענוג הפורום חזר למסלולו התקין  נ.ב. שיתחילו כבר שם למעלה !!! 
תוקן על ידי danmash ב- 20/06/2012 10:45:08
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2012 10:40 |
|
| |
הצלחת לרגש אותי על הבוקר, בחיי...
קראתי הבוקר שליבו של מובארק קרס בשעה טובה והוא אוטוטו מתפנה לעולם שכולו טוב, אז אמן וזהו האות לתחילת המאורעות! אני לא יודעת אם זה המקום או לא, אבל אני חייבת להמליץ על הסיפור של אלון ענווה למי שלא מכיר, ראיתי אותו אתמול והסיפור לא יוצא לי מהראש... חזק ביותר. http://alonanava.com/?lang=en
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2012 16:28 |
|
| |
סיפור חזק. ראוי לאשכול בפני עצמו.
לאחר חצי שעה בלבד של צפייה אני יכול לחתום בעיניים עצומות שהבנאדם אמיתי וסיפורו אמיתי לחלוטין. לא שמישהו ביקש את הסכמתי למשהו אלא אני מתכוון לומר שמתוך תאורו וסגנון דיבורו ברור ללא ספק שהחוויה אמיתית והוא אכן חווה אותה. אא"כ נאמר שהוא שחקן טוב, כי אם כן עלי הוא הצליח לעבוד. אבל אני לא מאמין. יש מה להגיב על הדברים.
תוקן על ידי המיייחל ב- 20/06/2012 16:39:24
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 14:49 |
|
| |
מייחל! תודה ענקית ויש"כ על העלאת הציטוט.
ברצוני לשאול על-אודות דברי המהרח"ו: "ואחרי מ' יום יזכה המשיח לאותה נשמה..." א. ממתי/מאיזו נקודת ציון סופרים 40 יום? האם יש לנקודת זו שממנה סופרים חשיבות בפני עצמה? ב. מדוע מכנהו המהרח"ו המשיח כשטרם נמשח? אתמהה! ג. מה קודם למה - המשיחה או קבלת נשמת המשיח [דהיינו בחינת יחידה]?
תופאי עצבני ומכוסס ציפוריו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/6/2012 15:09 |
|
| |
וואו עכשיו נזכרת..?
לא נורא טוב מאוחר מאף פעם. אז ככה.. כדי להבין את המהרח"ו יש להכיר קודם את הסוגייא בזוהר עצמו, דבריו באו להסביר את הסוגייא שם. הבנתי את הזוהר היא כלפי הניסוי הגרעיני הקוריאני. דיברנו ע"כ באריכות רבה בשיעור הוידאו הראשון מערב שבועות 2009.
לגבי משיחת המשיח, לא ברור הנושא דיו משום שאינו מוזכר בצורה ברורה במקורות מהם אני ניזון.
|
|
|
|
|